|
| Ritam Nereda | |
| | |
Author | Message |
---|
.But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:30 am | |
| Ritam Nereda - Buldozer
ne smem da stanem vise nikada jer iza mene nema nicega
ne znam kuda idem ali znacu kada stignem ispred mene raskrsca
ne znam sta stvarno hocu ali znam sta mi treba unazad nema vracanja
ne znam sta je dobro niti da li sam u pravu mene vodi taj osecaj jer sad sam krenuo i vise nikad necu stati unazad nema vracanja
ne smem da stanem vise nikada jer za to vise nemam razloga
jer nasao sam pravi put kojim sam davno krenuo i nije bilo uzalud | |
| | | .But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:31 am | |
| Ritam Nereda - Boje se
I boje se Jer si mnogo drukčiji od svih Jer ti si stalna opasnost za njih Nešto si novo, al ne znaju šta Drukčije hodaš, drukčije misliš I nisi k'o svi Njihova slabost samo si ti U tvojim očima vidi se plam
U! U! UA! Boje se!
Nikad neće razumeti te Plašiće se da ne srušiš sve Sve one njihove titule I boje se Jer si mnogo drukčiji od svih Jer ti si stalna opasnost za njih Nešto si novo, al ne znaju šta
U! U! UA! Boje se! | |
| Ritam Nereda - Betrayed
Betrayed!! You make me real you really make me sensitive I feel my brain I feel everything what you say My friend you hide something from me?? You made my fear you always ruin everything My hope,my will you make me real | |
| Ritam Nereda - Bes
Oni nista ne znaju, Stoje i gledaju, Jer dok ti zivot propada, Ti skidas grc sa usana, osecas Bes!
Nude i placaju, Sebe prodaju, Ne, ja nisam sa vama, Dosta je vasih prevara, osecam Bes! | |
| Ritam Nereda - Čaša
U svakoj čaši ima tuge, U svakoj čaši leži zlo. Do zadnje kapi ispićeš je, Pogledaćeš prazno dno. Nalićeš sebi novu čašu, Da jednom baciš uvrede. Ispićeš je na brzinu, Da ti svi oproste.
Pazi, čaša te gleda, Na svom koraku. Pazi, čaša te gleda, A ti stalno misliš na nju, Zašto misliš na nju?
Čaša ti je promenila život, Mozak ti je popila. Ona te je učinila slabim, Stalno ti mane davala. Sada si samo otpadak ljudi, Sada si samo bedna nula. Pate se ljudi, samo gaze, Jer srušila se tvoja kula.
Pazi, čaša te gleda, Na svom koraku. Pazi, čaša te gleda, A ti stalno misliš na nju, Zašto misliš na nju?
Želiš da se otrgneš od svega, Ali ti to ne možeš. Drhte ruke, pogled ti je mutan, Dođe ti da zaplačeš. U tebi dugo leži želja Da se okreneš i ostaviš sve, Jer dosta ti je takvog života Dosta ti je sudbine. | |
| Ritam Nereda - 10 godina
10 godina slušam, a ništa ne čujem, O čemu pričaš? tražiš razloge! Čekam previše dugo, da ti pokažem, Kako mislim sve da pokrenem.
Ref: Ne nije me strah, nije me sram, isuviše znam, Nije me strah, da glasno kažem ono što osećam. I kada me boli, boli ostaje, Duboko u meni, duboko u tebi, 10 godina.
10 godina gledam a ništa ne vidim gde si? I ko je kriv? Čekam previše dugo, da ti pokažem, Kako mislim sve da pokrenem.
Ref: Ne nije me strah, nije me sram, isuviše znam, Nije me strah, da glasno kažem ono što osećam. I kada me boli, boli ostaje, Duboko u meni, duboko u tebi, 10 godina. (2x) | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:32 am | |
| Ritam Nereda - 'Ajde
Sad ko pre ja trazim te kada cu stati to ne zavisi od mene treba da znas gde pripadas uvek si zeleo da budem pored tebe `ajde (ja cujem glas) i noc i dan ja nemam san ti podji sa mnom i zaboravi ne vreme ja i ti smo prodani zar stvarno ne vidis da treba da se krene? | |
| Ritam Nereda - Fire
No more pain, no more fallin' away 1000 voices say what you wait never broken again scream I fell noise break wall burning flags full of hate no more lies again 1000 voices say it must be fire stronger than ever before | |
| Ritam Nereda - Devojka u crnom
Ti cetas sama u mrkloj noci I pitas se dal' ce doci Dal' ce poneti ono sto trazis Da li za njega joz uvek vazis
Otis'o je, otis'o Njega vise nema Uzeo ti je mladost Dok si bila slepa Sada placi sada tuguj Moraces da trpis Ponos ti je sada slomljen Moraces da cutis
Al' njega nema vec pola sata Ljudi prolaze pored tebe Stojis sama gore na uglu Shvatas i odlazis, devojko u crnom
Shvatila si, shvatila Uzeo ti je mladost Shvatila si, shvatila Uzeo ti je sve Otisla si bespovratno Otisla si zauvek Ovaj grad i ovaj covek Videti te vise nece
Sada drugacije mislis i gledas na sve I nikom nedas da te dira k'o pre Bila si kurva za ulicne pse Ti nisi ono, da, sto si bila pre
Devojka u crnom Bila si i ostaces Devojka u crnom Sada mrzis sve Devojka u crnom Pokreces se i odlazis Devojka u crnom Zauvek za sve | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:33 am | |
| Ritam Nereda - Da idemo
Zasto sam rodjen opet, Pod ovom senkom zla. Tu sam mladost docekao, Sasvim umoran.
Zicom stezu oko tebe, Zadnji deo sna. Zelim da ti kazem, da odlazim ja.
Hajde daj, pokusaj, Da, idemo.
Svakog dana truju mozak, Mrznjom, ludilom, Guraju nas napred, Da prvi ginemo.
Stalno paze sta ces reci, Sta ces viknuti. Zica steze, zica veze, Pobegni i ti!! | |
| Ritam Nereda - Crno je sve
Koliko puta si gledao svoje ruke kako mole? Koliko puta si slusao price drugih, kako bole?
U tebi opet sad crno je sve!
Zato sam nesrecan i umoran, propadam trazim izlaz a znam da put je dug, beskrajan
Koliko puta si mislio ne treba da postojis? Koliko puta si ostao iza svih, da se boris?
U tebi opet sad crno je sve! | |
| Ritam Nereda - Can't stay
Run again born again always lose again all my fear all my pain strike me 'till the end barbed wire scar my dreams cold sweat and tears building walls of hate for hundred million years I can't stay I must move away it's hard to belive them when I check tomorrow then we'll say it's time to resistance! day by day growing hate spreading like disease promise heaven selling hell puttin' on your knees | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:34 am | |
| Ritam Nereda - Istina
Dok tvoje ime govore, Da svoje grehe iskupe, U nadi da ce naci mir.
Ti mirno gledas pohlepne, Cekas da odu jezive, Slike iz zivota tvog.
Kako je teska istina.
Sve, rusi se, Neko ce ruke da ti da.
Nek sklone svoje ikone, Nek kriju svoje korene, Od tebe nece naci mir.
Cekas da odu svi, oni iskreni. | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:34 am | |
| Ritam Nereda - Ima nas
Ulice zovu te, spreman si ti, Ranije nikad nisi hteo krenuti, Nisi sam ima nas mi zelimo, Da te sad sa sobom vodimo.
Mnogi nas ne vole, al jedno znaj, Zajedno sa tobom, idemo u kraj, Bilo gde da si ti, tu smo i mi, Jos vise ljudi cemo sada skupiti.
Ima nas, ima nas, zajedno svi, Nikada vise nemoj sumnjati, Ima nas, ima nas, ne zna se broj, Velika masa ima ritam svoj. | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:35 am | |
| Ritam Nereda - Idem sam
I draga s tobom Ja ne mogu vise, Uvek kad sam s tobom, Lose mi se pise. Skini sminku i pogledaj, I vise mi se ne vracaj. I draga s tobom, Ja ne mogu vise.
Sve si svoje drugima dala, Nemoj da pricas Da nisi znala, Otisla si negde, Ja ost'o sam sam. Sminka tvoje lice skriva, Dusa ti je od papira, Nemas vise nista, Jer dala si sve, Dala si sve!
Bilo mi je zao Da te gledam takvu, Bilo mi je zao, Dok nisam shvatio, Ti ne postojis, Ti si senka, Za nekog drugog, Sad si meta, I draga ja od sada Idem sam! | |
| Ritam Nereda - Hiljade
Boli te ova beda znam prosecno sivilo i sram ljudi su rusevine prah i svakog trena gube dah
Hiljade grla klicu svi nece prestati svi kao jedan bice znam traze novi dan hiljade grla klice svi kao jedan bice za neki novi dan
Osecas nesigurnost zlo neslogu drustvo propalo cudo je niko nije kriv cudo je sto si rodjen ziv
Hiljade grla klicu svi nece prestati svi kao jedan bice znam traze novi dan hiljade grla klice svi kao jedan bice za neki novi dan
Kazu da tako moramo spustenih glava hodamo cudo je niko nije kriv cudo je sto si rodjen ziv
Hiljade grla klicu svi nece prestati svi kao jedan bice znam traze novi dan | |
| Ritam Nereda - Hey
Hej, dali mi cujes glas, Hej, potrazi za nas spas, Dosta je bilo lazi te, Dodji ovamo promeni sve.
Hej, da li mi cujes glas.
Hej, pucaju okovi i lanci, Svuda su nasmejani stranci, Ne dozvoli da nas svi pokradu, Daj nam nadu, daj nam nasu snagu. Hej, svuda su ovi stranci.
Hej da li mi cujes glas.
Hej, potrazi za nas spas, Daj nam malo te slobode prave, Daj nam zemlju, daj nam zemlju slave, Hej, daj nam zemlju slave. | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:36 am | |
| Ritam Nereda - Heroj
U svom kvartu ti si heroj, I tvoja ulica tvoj je dom, I niko nepozvan ne sme da uđe U tvoje, misli, u tvoj san. Al' jedna misao kruži ti stalno, Kako da osvojiš ceo grad, Kako da pobediš najjačeg, Kako da budeš zakon ulice.
Ref: Jer ti, jer ti si taj Kog se plaši ceo kvart Kog se plaši ceo grad, da, da, jer ti, jer ti si taj Kog se plaši ceo kvart Kog se plaši ceo grad, da, da, Ti si taj, jer ti si heroj!
Pre si bio niko i ništa I smejao ti se ko je hteo, Sada beže sa tvog puta, To je mnogo bolje nego da se smeju. Al' tvoja volja, tvoja slava Proći nikad ne sme. Tvoja duša ne traži spasenje, Tvoja duša ne traži mir.
Ref: Jer ti, jer ti si taj Kog se plaši ceo kvart Kog se plaši ceo grad, da, da, jer ti, jer ti si taj Kog se plaši ceo kvart Kog se plaši ceo grad, da, da, Ti si taj, jer ti si heroj! | |
| Ritam Nereda - Gradska deca
Slusaj buku, oseti moc, Gradska deca idu u noc, Zeljna su svega, zeljna su slave, U tamnoj noci, ovaj grad pale.
I samo ponekad kada se sete, Proslosti teske, onda oni prete. Dosta je bilo laganja i reci, Vise niko nece da ih spreci.
Sad, pogledaj ulice zovu, Ulice prete svima, Sad, gradska deca, Marsiraju ponosno njima. | |
| Ritam Nereda - Go Away
In my eyes is something evil When I see some strange people Whene they're walkin' down on my street. Where are you came from, What you want? This is my street, This is my home Go away and leave me alone, In your face is something wrong
Ref: Go away I don't wanna see you Go away Not any more (2x)
You wanna power You wanna glory You wanna take all the story But you don't know We are on the street We got the power We got the boots The street life is a roots But you don't know Bloody stranger Our street for you Is fuckin' danger
Ref: Go away I don't wanna see you Go away Not any more (2x) | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:39 am | |
| Ritam Nereda - Jak
Ti si jak i osecas bes Ti si sam i znas najbolje Kako pobediti Kako u novo jutro povesti!
Povedi nas, Ne zali sve, Povedi nas, Svi uz tebe!
Refren - Kazi hura! U tome je spas! U tome je vatra! U vatri je plam! Vici hura! U tome je spas! U tome je vatra! U vatri je plam! Hura! Hura! Hura!
Nikog nema i nije tu Samo mi idemo ka tronu Hajde izdrzi Idi dalje sa nama ti!
Povedi nas, Ne zali sve, Povedi nas, Svi uz tebe!
Refren | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:40 am | |
| Ritam Nereda - Mrtav grad
Sve je tako sivo, Svi su tako nemi, Zasto moram tu da ostanem?
Ne licimo na sebe, Ko smo sada mi, Ko ce ovaj grad promeniti?
Mrtav grad, Nekada ziv, sad nestvaran. Ja moram da ga zapalim sad.
Dosada me goni, Sve do ludila, A ne znam da sam deo sivila.
Ljudi su bez lica, Sto ne govore, Nikad nisu hteli promene! | |
| Ritam Nereda - Lazes
Lazes kada kazes da ces moci i ti lazes jos jedan korak nazad videce svi dolazis u moj svet dacu ti sve i opet nova laz menja me slepo verujem dajem ti sve za bolje ne znam ja jer verujem | |
| Ritam Nereda - Kraj
Prolaze tako blizu nas Oni gledaju Rukama oci skrivaju Ne vide... Oni su uvek iza nas Oni gledaju Okrecu ledja nestaju Ne vide kraj... | |
| Ritam Nereda - Jedan dan
Da li smes, da li mozes, da izdrzis ova ponizenja, lazi? hajde kazi, da li te ovo vuce na dno?
Gluv, nem, slep, ostaces opet, cekaces bolje i nadati se necem lepsem, necem vecem uzalud cekas promene
Jedan dan meni treba da promenim sve.
Gde je kraj, beskrajna prica ide u krug i snazno nosi sve pred sobom, ono sto volis, nestaju slike, secanja | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Ritam Nereda | |
| |
| | | | Ritam Nereda | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |