|
Author | Message |
---|
.But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:43 am | |
| Ritam Nereda - Novac
Proslost je znam zaboravljena istina je prikrivena ta prica sva nedorecena jedan stav jedan glas zauvek jedna vlast
i ne slusam te poruke jer trazim prave razloge i verujem u to sto znam da nisam sam
ja necu novac necu da znam cesto mi dodje da sve pokidam ja necu novac taj tamni sjaj ne treba mi vas oprostaj
opet cu znaj sakriti lice svoje ratnicke ce na njemu biti boje u srcu plam da promenim to jedan stav jedan glas zauvek jedna vlast | |
| | | .But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:44 am | |
| Ritam Nereda - Nikog nema
Dok senke klize po zidovima mrak ulazi u grad sedis i razmisljas o samoci tvoje ruke tresu se tvoj um smislja nesto kako da opet ne ostanes sam tvoj um se bori protiv samoce al' ti ces ipak ostati sam
Nikog nema da sedne s tobom nikog nema, nikog nema niko s tobom da popije pice nikog nema, nikog nema nikog nema pored tebe nikog nema, nikog nema nikog nema i opet si sam nikog nema, nikog nema
Dim cigarete odvlaci ti misli pogledaj odlazi dan tvoj moras li da pijes i ostanes sam moras da zivis jer si mlad to ce sve proci iz oblacnih dana miris alkohola podseca na sve boli te dusa, slomljeno je srce kako je sad a kako je pre | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:44 am | |
| Ritam Nereda - Noc
Pada noc, ja nikog nemam Gde li su pobegli svi? Zasto su se zakljucali? Od koga su se sklonili? Jer noc je tamna, noc je vrela za nju mi zivimo svi hajde podji i ti s nama zajedno smo najjaci
Jer noc je mlada jer noc je lepa noc, noc, noc je divna hajde da razbijemo noc
Ovu noc prozivi s nama ove noci kazi sve pozeli nesto i uzvikni da se sada menja sve jer noc je tamna, noc je vrela za nju mi zivimo svi hajde podji i ti s nama zajedno smo najjaci
Jer noc je mlada jer noc je lepa noc, noc, noc je divna hajde da razbijemo noc | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:45 am | |
| Ritam Nereda - Nikad vise
Sad! Pljuni, izgazi Nikad neces moci mirno spavati Sad! Vikni sada ti Mene necete lancem vezati
I nemoj da mi pretis ti nikad vise I vidis oko tebe sve moje je I kazi svima sad na glas Nikad vise jer vas rob nisam ja Nisam ja
Dosta! Vikni sada ti Necu da me drze teski okovi Udri! Skini glave sve Neka pate, neka boli, neka plase se
I nemoj da mi pretis ti nikad vise I vidis oko tebe sve moje je I kazi svima sada glasno Nikad vise jer lazovom nisam ja Nisam ja | |
| Ritam Nereda - Nikad
I da li vidiš da sve ostalo je isto? I da li shvataš da mi više nije bitno? I kada shvatim da sve ostalo je isto, Da jedni drugima iz usta oteće. Ja tada vidim da mi više nije bitno, Neuki vladaju, šljam i polusvet.
Ja za vas neću da znam, NIKAD, NIKAD! Ja nisam deo tog sna, NIKAD, NIKAD!
I da li vidiš da ništa nije čisto? Što nema usta neće da progovore. I da li shvataš da više nije bitno? Moćnici lažu nepismeni svet! I da li vidiš da ništa nije čisto? I da li shvataš da više nije bitno?
NIKAD, NIKAD!
I kada shvatim da ostalo je isto, Da jedno drugo iz dubine prezire. Ja tada želim da mi više nije bitno, Neuki vladaju, šljam i polu svet.
Ja za vas neću da znam, NIKAD, NIKAD! Ja nisam deo tog sna, NIKAD, NIKAD!
NIKAD, NIKAD! NIKAD, NIKAD! | |
| Ritam Nereda - Nije kraj
I kada pomislis da si sam na svetu Pogledaj sad i videces da zelis I ovaj grad i ova noc dace tebi moc Ne predaj se, pokazi strah - pobedicemo ga Pogledaj sad i videces da nije kraj Iz ovog mraka ti ne vidis svetlo Izlazi da zivis drugi svet Srusi zid i jos si ziv za tebe nema vremena Odluci se i kreni sad Iz ovog mraka ti ne vidis dan Pogledaj sada i videces da nije kraj I ovaj grad i ova noc dace tebi moc Ne predaj se, pokazi strah - pobedicemo ga Pogledaj sad i videces da nije kraj | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:46 am | |
| Ritam Nereda - Nestaje
I dalje cekam onaj dan, Jos uvek sanjam isti san, Idalje verujem u sve, Zbog vas, ja gubim secanje
Zbog vas mi sve, nestaje i prestaje, Sve nestaje, zauvek u prah.
Nikada nisam prestao, Mene je moj put vodio, I ziveo za novi dan, Zbog vas, nas san je nestvaran. | |
| Ritam Nereda - Nedostajes mi
i kada mislim na nekog uvek pomislim na tebe prazninu moje duse tada ispuni mir i kada gledam u tebe vidim samo sebe u svakom pokretu tvom neuobicajenom
nedostajes mi nedostajes
i kada zivim zivot ja zivim ga zbog tebe i taj zivot sa tobom mene ispuni i kada mislim na nekog uvek pomislim na tebe gde god da krenem u mojim mislima si
nedostajes mi nedostajes
i kada gazi me zivot mislicu na tebe i kada odem daleko mislicu na tebe | |
| Ritam Nereda - Nebo
Nemo stojim, Gledam nebo, Prikleto nebo, postaje crno, Zašto se krije?
Gledam u njega, Prepoznajem sebe, Ukus krvi i zla, Kako ide pored mene.
Osećam da postaje hladno, Kao bol u glavi koji traje, Zašto me boli?
U samoći svog ogledala stojim, Bled obris svoga tela, Gledam kako gori, Ja gledam kako gori.
Ref: To je nebo za kojim tragam, Opet tu je. Moje nebo iznad vas. 2x I čeka taj čas.
Dok čekam kišu, misli me lome. Stvarnost stalno čeka, Preti da zaboli.
Pružam ruke, očekujem Nemir, kišu, vatru, Sa neba znak, da jos živim, Da se borim.
Da još živim.
Ref: To je nebo za kojim tragam, Opet tu je. Moje nebo iznad vas. 2x I čeka taj čas. | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:47 am | |
| Ritam Nereda - Ne zovi
Još jedno znam, svako je sam Ne traži me, shvatam sve Jer vremena sve manje je Ti ne gledaj, kasno je.
Ref: Ne zovi!!! Ne zovi!!! Ne zovi!!!
Ne zovi me!!! | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:47 am | |
| Ritam Nereda - Ne
Sa ovim ljudima ti nemas nista Jer odavno su te prodali Svi oni rastu jako brzo I onda smesan si im ti Ceo svet se pokrece brzo A ti stojis snazno k'o pre Oni nece shvatiti nikad Zasto ces uvek reci Ne!
Ne! Ne, ja necu postati novi Ja cu uvek biti k'o pre Ja svoj ponos prodati necu Ja cu uvek reci ne!
Sa tim ljudima ti nemas nista Jer prodali su svoje sne Svi su on prerasli tebe A ti si ostao isti k'o pre I dok sedis sa flasom u ruci Lome ti se misli sve Ipak shvatas da oni ne zele Da budu isti kao pre
Ne! Ne, ja necu postati novi Ja cu uvek biti k'o pre Ja svoj ponos prodati necu Ja cu uvek reci ne! | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:48 am | |
| Ritam Nereda - Put beznađa
Gotovo je, skupilo se, Uzdrzavaš se da ne pukneš. I kazaćeš svima dosta je, Da dosta je. Dugo su te vodili slepci, Dugo su mutavi pričali. Zatvarali oči prespavali noći, Sad kasno je...
Ref: I doći će dan kada ćeš sam Krenuti putem beznađa Želeći da kao nikad do sad Pobediš sam.
Menjali te, koristili, Svašta su s'tobom radili, Izmenili dušu, prodali i vređali. I ustaješ sam kažeš da znaš, Ja više neću sa vama. Dosta je bilo laganja, Ja idem sam.
Ref: I doći će dan kada ćeš sam Krenuti putem beznađa Želeći da kao nikad do sad Pobediš sam. | |
| Ritam Nereda - Protiv svih
Isto je sve, Ja znam da ukrali ste sne, I gazite bez trunke ponosa, Vi gazite.
I lazete, Zidate kule, zidove, I drzite u svojim odajama Pse.
Da li ces slusati, govore te? Hoces li pustiti da otmu ti Sve.
Ti, ti trebas mi da sad Viknem Na glas, zauvek sloboda!
Protiv svih, udaram.
I klicu svi, Svome vladaru najjaci. I placu, mole, puze, Pokorni su svi.
Znaj, Jer mnogo nas je sto Cekamo kraj, I kule vam rusimo mi.
Ti, ti trebad mi da sad Viknem Na glas, zauvek sloboda! | |
| Ritam Nereda - Protest
Otpor sa tvojih usana citam uvek jasno cujem tvoj glas protest neka te vodi u tome vidis jedini spas revolt oko tebe su ljudi u cijim ocima vidim taj plam nered jos samo ostaje nerad koji moze da otera mrak jos uvek cujem glas koji mene doziva da odmah krenemo jer vise nema povratka... | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:49 am | |
| Ritam Nereda - Princ tame
Divlje srce za tebe kuca izadji nocas na ulicu ti divlje srce za tebe zivi veceras moras ginuti
tvoje ulice tvoje zgrade tvoji parkovi tvoje je sve Nocas otvaras stare rane nocas si ti princ tame
u tebi neka zver vlada razbi sve
ove noci svet je tvoj odavde do vecnosti princ od tame zovu te ti cuvas svoje ulice
uzmi nesto zgazi lomi uzmi nesto pregazi i otvori stare rane za bolje dane bolje dane
u tebi neka zver vlada razbi sve razbi sve | |
| Ritam Nereda - Poslednji dan
Lideri vicu, traze tvoj glas, Kunu se stalno, naci ce spas A lazu, kradu, isti su svi, Na lancu bi nas sve drzali. Lazu te, probudi se, ovo je Poslednji dan
Tad, tada cu biti jos veci, Jos jaci da udaram. Ja necu slusati price, Necu slusati nikoga.
Gaze nas, mrze, svuda je glad. Moderni novcem kupuju sklad, Dokle da cutis i gledas sve Njima je vazno, da pobede. Poslednji dan
Mi koracamo hrabro, Iz ovog mraka iz ludila. I ne prastamo nikom. Ovo je osveta!! | |
| Ritam Nereda - Onkelz
Kada pogledam u nebo tada pružim ruke dve...
Kada stvarno padnem dole, kada svi me izgaze. Veruj biću onaj, koji briše granice.
Zato nikad neće moći, da me shvate, pobede. Nikad neće moći, da mi stave okove.
Tada padam dole, tada nestajem.
I kada pogledam u nebo, tada pružim ruke dve. Osećam da gorim, Osećam da gubim sve.
Smo daj mi malo nade, samo daj da izdajem. Neću da se predam, neću da odustanem.
Zato zavode me stalno, na te mračne puteve. Samo hoće moju, slabost da iskoriste.
Tada padam dole, tada nestajem.
I kada pogledam u nebo, tada pružim ruke dve. Osećam da gorim, Osećam da gubim sve.
Samo daj mi malo nade, samo daj da istrajem. Neću da se predam, neću da odustanem.
Odustanem... | |
| Ritam Nereda - Odlaze
Sada odlazis zauvek, Ides negde daleko, Neces vise to da trpis, Sve je tako sumorno.
A samo jedan je dan, Kada postajes taj, Sto trebas sve da das.
Stiskas pesnice dve, U tom pokretu je, Izlazak sa dna.
Ne, isamo odlaze, Necujno, nekud prolaze, Ne, i nevracaju se, Nikada, ne nesecaju se.
Usne tvoje neme mole, Da se nekad vratis ti, Uvek mislis na sve tvoje, Pamtis ko si bio ti. | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:50 am | |
| Ritam Nereda - Ritam nereda 1
Kad nemas druga, kad si sam uzmi gitaru i zasviraj slazi rifove, ne stedi prste ritam u tebi budi sjaj moras da skaces, moras da igras mi smo sada ritam taj moras da skaces, moras da igras mi smo ritam nereda
Mi smo ritam nereda...
Krivi zube, kosu dize tesko se dise, mozak muti u tvojoj glavi totalni nered skaces, igras, rasturas sve moras da skaces, moras da igras mi smo sada ritam taj moras da skaces, moras da igras mi smo ritam nereda
Mi smo ritam nereda... | |
| Ritam Nereda - Riot
Your life is very hard, Your life is very poor, Go away and opet the door. Turn around and ask yourself, What you doing in this town, Listen, you must go down,
C'mon kids in fight, For your right, We are stick together, Riot's everywhere, For your right, We want fight.
On the streets are many kids, Just like me and you, Stick together, we have something to do. Burning streets, burning town,
Fire all around you now, C'mon kids, riot's on the streets. | |
| Ritam Nereda - Razlog
I ne mogu da shvate da si drukciji u tebi traze razloge ne zele ni da cuju da si niciji u tebi znak je istine
a cekaju da vide dokle moci ces da stalno gledas zidove i nikad nece znati zasto smejes se kad hoce da te povrede
previse toga nosis u sebi da bi lako izdao opet bez doma dotices dno ti samo cekas da prodje zlo previse toga nosis u sebi da bi lako izdao korak do sloma ti napustas tlo iako nisi zasluzio
I ne mogu da shvate da si drukciji u tebi traze razloge i nikad nece znati zasto smejes se kad hoce da te povrede | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:51 am | |
| Ritam Nereda - Raskršće
Na raskrscu stojis!
Ti, kreces u zivot za to jako zagrejan Nedaj da upravlja tobom onaj koji nije siguran Pokusace da te slome, da te privole Da budes broj, da budes njihov Za njihove ciljeve
Ti na raskrscu stojis Oni zele da bude ko pre Kreni pravim putem Tako ces resiti sve
Zato misli svojom glavom Druge nikad ne slusaj Sebe radi, za sebe zivi Nikad ne ocajavaj Okreni se, uzleti i kazi Ja sam samo svoj Ja vise nikad necu biti tvoj, tvoj broj
Ti na raskrscu stojis Oni zele da bude ko pre Kreni pravim putem Tako ces resiti sve
Vatra!
Ti na raskrscu stojis Oni zele da bude ko pre Kreni pravim putem Tako ces resiti sve | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:51 am | |
| Ritam Nereda - Rad, red
Baš sam srećan što sam tu, Što mogu da živim i u snu. Baš sam srećan što sam živ, Što moj nemir pretvaraš u mir. Ti kažeš rad red, Ti činiš sve, Da ovde ne svane dan. Ti kažeš red rad, Ja vidim glad, Tu nema ničega. | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:53 am | |
| Ritam Nereda - Svaki udarac
Svaki nas udarac cini jos jacim, Iza nas ostaje mrak. Mozes da gazis i pljujes po nama, Osecas samo strah.
Pazi se kada nam okreces ledja, U ocima vatra sja. Mi vicemo glasno, da li to cujes, Prevara, nikada.
Mi cemo biti sve ono sto nisi, U nasim pesmama cuje se spas. Hiljade glasova peva sa nama, Hiljade poruka u jedan glas.
Kupujes pobede, jednu za drugom Kvaran je sav tvoj svet. Zelis da sacuvas sve sto je staro, jer novo ti kvari sne.
Ti okreces ljude edne na druge, Sav ponos da izgube, Vecita senko, dises nam za vrat, Ne zelim da trpim te.
Mi cemo biti sve ono sto nisi, U nasim pesmama cuje se spas.. | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:54 am | |
| Ritam Nereda - Svacija
Svuda je trazim, I lutam ulicama grada, Sasvim sam.
Hiljade lazi, Kazi za mene, Priznaj da si slagala.
I stvarno, mislio sam Da je ona prava stvar. Uzalud cekao, Da s njome budem svaki dan.
Svacija je bila..
Dok cuvas tajne, O svom zivotu, Nikad nisi rekla sve.
Ne vuci konce, Ja nisam lutka, nisam Vise kao pre. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Ritam Nereda | |
| |
| | | | Ritam Nereda | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |