|
Author | Message |
---|
.But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:54 am | |
| Ritam Nereda - Suton
Mrak pada na ovaj vek,
Gledam proslost. Tako lepa, a tako prljava, Tako blizu, a tako daleko. Mrak pada na ovaj vek,
Oci posmatraju suton, Suton, dvadesetog veka.
Umire jedan covek, Umire jedan narod, Umire jedna generacija, Mrak pada na ovaj vek.
Oci posmatraju ovaj mrak, Oci placu. Proslost je lepa, proslost je prljava, Proslost je lepa, ali daleka. Mrak pada na ovaj vek,
Oci posmatraju suton, Suton, dvadesetog veka. | |
| | | .But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Ritam Nereda - Sudbina
Ja tvoju sudbinu znam Za jedan cas, za jedan tren Ne zelim da ostanem nem.
O tebi pevam, Za tebe zivot dacu sav. Jer iza nas, Nista ne ostaje znaj.
Ja hocu nesto da dam Bas kao da pokusavas Da promenis da pobedis
Zbog tebe zivecu znaj I nikada ti ne slusaj Kad samnom si ti pokusaj
Tvoju su ruke moje Ti si kao ja. | |
| Ritam Nereda - Sreca
Sve nudis mi ti, Ono sto nemam hocu, Ja zelim sve.
Ne, ne ostaje, Nista u meni ljudsko, Ja lomim se.
A tako malo trebam ja!
Ti nudis mi srecu, Ja hocu vecu, Da budem iznad svih.
Ne, ne zelim je, Ja hocu vise, bolje, Da nadam se.
Ti dajes mi sve, Da radim sve sto hocu, Ja imam te. | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:55 am | |
| Ritam Nereda - Spavaj
Ja nisam nikad cuo laz, I nikad osetio glad, A neko place.
Spavaj....
Ja nikad nisam bio sam, I nikad osetio strah, A nekog vode.
Odavno cekam da ti kazem, Odavno zelim da ti znas, Mnogo nas boli, Odavno zelim da to znas.
Ja nisam gledao u mrak, I nisam video taj znak, Da negde vodi. | |
| Ritam Nereda - Spas
Godine odlaze, Gomile prolaze, Ne cuju istinu, Ne vide sudbinu.
Malo je vremena, Malo je nadanja, Gomile prolaze, Gomile dolaze.
Od tebe ocekuju spas, I onda vriste na sav glas, Mrze nas k`o sto mrze vas, Od tebe ocekuju spas.
Nikada ne znaju, Kome da veruju, Ne cuju istinu, Ne vide sudbinu. | |
| Ritam Nereda - Sjaj
Oduvek gledao sam te, Kako ih molis. Oduvek gledao sam te, Kako ih volis.
A nisam mogao, Da izdrzim, Rekao sam ti.
Kada vidis svetlost Vidis sjaj Ja vidim kraj.
Kada mislis da si deo sna, Zelis sjaj, Ja vidim kraj.
A juce gledao sam te, Kako ih slikas. A juce gledao sam te, Kako ih pipas.
Sve te face oko tebe, sede glave!
Oduvek gledao sam te, Da li te pali. Oduvek gledao sam te, Kada te hvali. | |
| Ritam Nereda - Sećanja
Kome da verujem, Ova vremena su zla. Ne izlazim nikud, Samoća me ubija.
A kome da kažem, Da ne mogu više ni dan, Lome me, gaze me, Ja to osećam.
Ref: Pun sećanja, krećem sa dna. Gde je sve počelo, moram da znam. Pun nemoći i prezira, Tragam za istinom, Pokušavam, pokušavam!
Iz pepela opet, Ja ustajem, Jači neg' pre. Uspeli nisu, Da izbrišu sećanje.
Okružen ludilom, Čekam da nestane sve. Sećam se prošlosti, Sećam se istine.
Ref: Pun sećanja, krećem sa dna. Gde je sve počelo, moram da znam. Pun nemoći i prezira, Tragam za istinom, Pokušavam, pokušavam! | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:56 am | |
| Ritam Nereda - San
Hej, momce ti u blatu Sto dugo stojis sam Ne dozvoli da ti otmu san Jer ti samo od snova zivis Oni su tvoje potrebe Ne dozvoli da te uniste!
Sam kreni hrabro Zaboravi na ljude sve Oni zele da te pobede Sam kreni hrabro Jer oni krecu na tebe Nikada ne predaj se!
Pozuri, sanjaj malo brze San je tebi potreban Jer se sutra radja novi dan Moras biti mnogo jaci Celu noc biti sam Moras sutra preziveti dan! | |
| Ritam Nereda - Samo svoj
Jos samo nocas ja bicu pored tebe, Jos samo nocas bicu samo tvoj, Kazi gde hoces i kazi kada zelis, Jos ovaj put ja bicu samo tvoj.
Odlazim nekud, ja odlazim zauvek, Idem daleko da ne bih bio tvoj, I nikad vise ti ne misli na mene, I nikad vise ja necu biti tvoj.
Hej vidi, ja sam sada covek, Zivim za sebe, ja sam sada svoj, Hej vidi, ja odlazim odavde, Ispred mene stoji zivot moj.
Ne mogu vise da slusam sve te lazi, Ne mogu vise da pomislim na to, Odlazim sada i vise me ne trazi, Jos ovu noc ja bicu samo tvoj. | |
| Ritam Nereda - Sa druge strane zakona
Dal' se secas onih paklenih noci Crnog neba, jutra sto ce doci Da li pamtis trenutke teske Uvek si ponavljao greske Samo nocu si ziveo dobro Samo tada si imao sve u samoci Razbijao noci Mislio si: nikad nece proci
Ali ne! Ti stojis s druge strane zakona Ispred tebe nema zaklona Povukli se, pobegli su svi Na kraju sam ostao si ti Ti gledas svoje lice - bojis se Oni dolaze uzimaju sve Jer stojis s druge strane zakona Sa druge strane zakona
Nemirne noci, zatvaras oci Gubis se u svojoj samoci Oni su tu i jure te Jer znaju da je tebi propalo sve U svojoj celiji ti mrzis sebe Niko nikad nije pitao za tebe Niko te ne zna i niko te nece Za tebe su palili svece
Ali ne! Ti stojis s druge strane zakona Ispred tebe nema zaklona Povukli se, pobegli su svi Na kraju sam ostao si ti Ti gledas svoje lice - bojis se Oni dolaze uzimaju sve Jer stojis s druge strane zakona Sa druge strane zakona | |
| Ritam Nereda - Sama
U svom svetu najbolja si ti, Za sebe san svoj najveci, Misli malo i na drugu stranu, Svakom drugom ti otvoris ranu.
Misli malo, pogledaj se bolje, Da li vredis, nekom nesto znacis, Da l' si vredna sama svega toga, Da l' si vredna, da li tebe vole.
Sama, ostaces jednom!
Za tebe ne postoji niko, Niko na put ne sme da ti stane, Zoves kad trazis, zoves kad moras, Treba ti neko samo kada patis.
Svakog dana sve te manje vole, Jer puno trazis, a ne dajes nista, Dokle ces tako, pitaju se mnogi, Dokle tako.. | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:57 am | |
| Ritam Nereda - Zvuci bola
Vrištim u sebi, Da li čuješ, Da li osećaš to?
Idem dole, Ne mogu stati, U meni leži zlo!
Još samo jedna reč Da u meni probudi to. Reci nešto, hajde kaži, Dželati stižu..
Baš sada, baš sada Kaži reči te, koje skrivaju sne. Baš sada, baš sada Kaži reči te: želim da živim kao pre!
Gde me vuku crne misli, U vatru u taj lom. Osećam da mene nema, Ovo nije dom.
Daj jednom čovek budi, Pokaži sav taj bol. Bio si žrtva, sad si senka, Ovo nije, ovo nije dom!! | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:57 am | |
| Ritam Nereda - Znak
Sanjam sivi grad, Kako tone u suton, Oko nas. Gledam poznate ljude i Slušam njihove priče, Jutro!?
A ko su ova lica sad, Odakle izlaze? Da li osećaš taj smrad, Pune ulice?
Sanjam drugove, bracu, Gledam vesela lica, Oko nas.
Dan, i opet izlaze, Blato preko svega. Ja plačem, vičem. Da li čuješ, da li vidiš?
Da li vidiš znak, Stojimo sa druge strane, Nikad među vas, Krvlju reči zapisane,
Vrati mi san, vrati mi san, Jer neću u dan, Nikako sam, nikako sam.
Zauvek večiti stranac U ovoj zemlji ćeš biti. Stranac.
Dan, i opet izlaze, Blato preko svega. Ja plačem, vičem. Da li čuješ, da li vidiš?
Da li vidiš znak, Stojimo sa druge strane, Nikad među vas, Krvlju reči zapisane, Vidiš znak, znak, znak, Da li vidiš, da li vidiš, znak? | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:58 am | |
| Ritam Nereda - Zemlja
Na ovom nebu je oko I ono posmatra sve Gde god da kreneš Vidi te. U ovoj zemlji je srce I ono oseća sve Kada je pale Boli te
Ref: Znaj, znaj, znaj Moja se duša nalazi u ovom telu Znaj, znaj, znaj Moji su koreni duboko u zemlji
Jer ona podnosi dugo Te rane peku je Zato što prasta, nestaje A kada želiš joj bolje Ti pruzi život svoj Srećeš ljude bez volje Nemir, nespokoj
Ref: Znaj, znaj, znaj Moja se duša nalazi u ovom telu Znaj, znaj, znaj Moji su koreni duboko u zemlji | |
| Ritam Nereda - Zajedno
pogledaj i pomisli koliko toga je iza nas prosli smo sve mnogo puta nosili smo glas nismo culi sta nam kazu nismo slusali samo napred mi smo isli nismo prestali
i zato znaj da svaka nasa pesma nadje put do tvog slomljenog srca i zajedno jer samo vazno je to da smo zajedno da budemo zajedno zauvek
nikad nismo molili mi nikad nismo trazili uvek prvi isli smo nismo cekali i kada vise niceg ne bude ostace taj trag ako pratis ti taj put bices uvek mlad | |
| Ritam Nereda - Your trap
I step in your trap when I started to breath feel deep pain but I must use to it when I walk when I talk I feel the same in the deep of my sorrow I`m baggin and I pray down for life who bring pain down for life `cos commin` through my brain I step in your trap and I`m still walking fight with my pain `cos I`m living for | |
| Ritam Nereda - WAB
Dan kao svaki dan samo je tuzan i bezvredan Mnogi su slepi ne vide da treba da se probude Mnogi cute i trpe sve al' ja sam protiv sudbine Pokusavam ali ne ide jer mnogi cute i trpe sve
Ma hajde malo pogledaj svet, pogledaj oko sebe sad Videces mnogo pakosnih ljudi, osetices njihov smrad Nemoj da se iznenadis onda ako otmu citav tvoj svet Bice kasno, suvise kasno videces zivot nije lep Nije lep!
Jer niko nece da ti pruzi svoju ruku u pomoci Niko nece da pomogne tebi kad si sam u nevolji Ne veruj nikom oni te lazu, oni ce ti ukrasti dan Kada ces vec shvatiti jednom da moras konacno krenuti sam Krenuti sam!
Pogledaj malo, okreni se ne daj da mi pojedu svet Krecem polako, uzecu sve do cilja moram stici pre Jer oni mrze, jer oni gaze, oni pljuju po ceo dan Idem, idem, jer moram sve pobediti sam
Jer niko nece da ti pruzi svoju ruku u pomoci Niko nece da pomogne tebi kad si sam u nevolji Ne veruj nikom oni te lazu, oni ce ti ukrasti dan Kada ces vec shvatiti jednom da moras konacno krenuti sam Krenuti sam! | |
| Subject: Re: Ritam Nereda Mon May 24, 2010 1:59 am | |
| Ritam Nereda - Vodi me
Ti samo vodi me, sa tobom sam. I zadovolji me, jer ti to znas.
Ove noci, trazim te, pored tebe, zaboravljam na sve.
Sa tobom sve je isto, trazim te, pored tebe zaboravicu sve.
Ti samo vodi me, sa tobom sam. I zadovolji me, jer ti to znas. | |
| Ritam Nereda - Visoki napon
Manjina teroriše većinu!
Živiš u krdu, živiš u stadu Lažima ti dušu kradu
Visoki napon Opasno po zivot Mrtvačka glava Gleda sa svih strana Rizik nikad ne spava
Manjina teroriše većinu!
Želim da se spasim, Želim da se skrasim.
Tako je uvek, Tako će biti, Strah se ne da skriti. | |
| Ritam Nereda - Vaš svet
Osećam strah, ja osećam strah, Stranci, korupcija, lopovi, Svi oko nas, tu oko nas.
Ne vidim dan, ja ne vidim dan. Dok plavi anđeli sede na tronu, Znaj, dolazi kraj.
Propada taj vaš svet, Mrak tu ostaje zauvek.
Srušen je san, srušen je san, U redu dok čekaš da daju ti život, Spas, očekuješ spas. | |
| Ritam Nereda - Tuzne oci
Tvoje reci seku kao zilet a sve me podseca na kraj zato ne vide sjaj
tuzne oci gledaju u srecu sve oko njih cini san zato ne vide dan
tuzne su oci tvoje tuzne su oci
ne vidis zivot sto prolazi kraj tebe i ne znas kako da ispunis svoj dan sebi si dovoljan
Tvoje reci seku kao zilet tuzne oci gledaju u srecu zato ne vide dan | |
| Ritam Nereda - Tuđi glasovi
Ne, ja ne pripadam ovde, Želim samo beton pod nogama. Znam, o kako ožiljci peku Kad si sam u svojim ranama.
Strah, o koliko puta sam čuo reč Strah, mene proganja. Mrak, oko mene je mrak, Svuda samo senke ratnika.
Ref: Sada čujem samo tuđe glasove, Osećam se slomljen, Mislim da sam nem, 2x O da li čuješ reči te!?
Sve se ponovo menja, Ali uvek isto ostaje. Sam, kao lokomotiva ispred Sebe gazim prepreke.
Bol, sve slike farbam u crno, Mrzim kad me drugi povrede. Mrak, samo oko za oko, To je deo naše pogodbe.
Ref: Sada čujem samo tuđe glasove, Osećam se slomljen, Mislim da sam nem, 2x O da li čuješ reči te!? | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Ritam Nereda | |
| |
| | | | Ritam Nereda | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |