|
| Block Out | |
| | |
Author | Message |
---|
Nata_Li Spammer
Posts : 2562 Join date : 2009-10-21 Age : 30 Location : somewhere I belong
| Subject: Block Out Sat Feb 13, 2010 9:50 pm | |
| First topic message reminder :
Ako imaš s kim i gde
Sviće. Sam dim i prašina. Eto sta je ostalo od krika pobednika.
Tužna jutra su bez ptica, kao da je neko isključio ton.
Naša priča nema kraja. Jednostavno teče kao mrtva reka. Samo teško bolestan, sebe vidi ko čoveka.
Ako imaš s kim i gde ti se nastani. Nemoj da ti kao meni prođu dani. Ja ne umem da ti kažem ko sam.
Trudni naftaš krsti popa. Godišnji je odmor, pa trenutno nema boga. Curi znoj - to zove obnova, sa pet kraka, a sa čet'ri slova.
Ispred tuge čuči sumnja. Zagrizi je i preseci. Ordenje na mrtva tela, jel' to mora, ti mi reci.
Ako imaš s kim i gde...
Preko glave leti sačma. Heroje nebesa zovu. Pogled cedio kroz prste, sedeo sam sam na krovu.
Novi dan i novi loto. Svaka nagrada je pepeo i prah. Ne kockaj se sa životom, Gaji ljubav, poštuj strah.
Ako imaš s kim i gde... | |
| | |
Author | Message |
---|
Nata_Li Spammer
| Subject: Re: Block Out Sat Feb 13, 2010 10:51 pm | |
| Tri korne penal
Polako prolazim korakom tihim, da ne remetim mir grad je divan dok se budi.
I još sam neodlučan, ruka mi drhti, pognuta glava, ja... da li imam prava na to?
Ja sam nezreo, i nespreman da živim usamljen. Ja sam nezreo, i nespreman da živim.
Sve mi je jasno, sad su slike kristali, ko mi je prijatelj i ko mi to nikad bio nije. Tuče me iza oka, muči me i steže me, u meni ljubavi još ima, ali kome se to jebe za mene - za nas...
Ja sam nezreo, i nespreman da živim usamljen. Ja sam nezreo, i nespreman da živim.
Ja letim.
Zašto moji roditelji znaju sve? Zašto moji roditelji znaju sve a ništa ne razumeju? | |
| | | Nata_Li Spammer
| Subject: Re: Block Out Sat Feb 13, 2010 10:51 pm | |
| U krtogu
Guše se ljudi zbijeni u krtogu i čekaju da sunce sine, da im snagu da da žive.
Al' nikog nema da im kapke otvori, da pokaže im oblak što im sunce zaklanja da kaže da nije spas u "njemu".
Sve im je brige nemi strah pokosio, navijaju da život prođe da sam spadne teg od tuge.
Sam Bog da dođe ne bi ih ubedio da svaki put je bolji od tog polumrtvog sna.
Da nije spas u "njemu", da nije spas u "njoj".
Samo se deca smeju jer još ne znaju da treba da porastu, i da drugi izbor nemaju.
A mrak je prepun potpune izvesnosti i možda potrebna je laž da poveruju, kad već znaju
Da nije spas u "njemu", da nije spas u "njoj". | |
| | | Nata_Li Spammer
| Subject: Re: Block Out Sat Feb 13, 2010 10:52 pm | |
| Vertikalno gledano
Vertikalno gledano Dole sve sve u redu je Voda crna se ne menja Voda crna se ne menja
Vertikalno gledano Hodanje je stvar navike Samo prostačka konvencija Samo prostačka konvencija
Ja vidim sve što ne bi trebalo da vidim Sve odavde
Vertikalno gledano Malo traje malo prestaje Prijateljsko ubeđivanje Sad nosim kamen na plivanje
Vertikalno gledano Sve je srušeno i sjebano Vesele fizionomije Veruju i jedu pomije
Ja vidim sve što ne bi trebalo da vidim Sve odavde
Vertikalno gledano Sve je totalno drugačije Sinonimi gube smisao Sinonimi gube smisao
Vertikalno gledano Ja sam prokleti ateista Bog mi je svedok to je istina Bog mi je svedok to je istina
Ja vidim sve što ne bi trebalo da vidim Sve odavde | |
| | | Nata_Li Spammer
| Subject: Re: Block Out Sat Feb 13, 2010 10:53 pm | |
| Zorka
Mali grad, u njemu čudna fabrika i dve tri ulice što seku se kod pošte. Dim iz usta, hladno je, vrele ruke tresu se. Od straha ja zaustavljam korake.
Žedni krvi, mladi divovi u uniformi i okovan u gvožde izlazi moj drug... Prilazi mi čovek žut od besa, Traži, ja mu dajem, pita, ja mu kažem.
"Žao mi je, ja te stvarno ne razumem."
Ćutim, mislim, teško vreme, male plate... ...ljuti su na sebe same, pa sve biju bez koncepcije... Ma nek' rade svoje, živ da ostanem ja samo, ima dana, proći će i vreme mladih partizana.
"Ne tuci me, čiko. Naći ću te kad porastem. Ne tuci me, čiko, naći ću te kad porastem, sigurno".
Urlaj... "Ja te stvarno ne razumem." | |
| | | Nata_Li Spammer
| Subject: Re: Block Out Sat Feb 13, 2010 10:53 pm | |
| Zvezdane staze
Laganim tempom proces truljenja hoda. Hrabri heroji preko leševa gaze zvezdane staze.
Milina pogledati vesela lica, lutaju psi, a nigde šintera nema. Raspad sistema.
Mizantrop ćuti, nema ništa da kaže, satira umire u bedi i jadu - - potpuni stranac u rođenom gradu.
Samo se mrtav ovde ne plaši nikog, ali se ne seća ni imena svoga. Sa verom u koga?
U rezervatu, ali ne blizu kraja. Kuje se plan za vaskrs. Simbol se ljubi. Umri il' ubi.
Širenje optimizma teče po planu, žene su trudne - biće svežih vojnika. Predivna slika.
Da li je jebeno moguće? | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Block Out | |
| |
| | | | Block Out | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |