|
Author | Message |
---|
.But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:24 pm | |
| Trula Koalicija - Ostaju samo sećanja
Sad mogu da ti kažem sve Pošto kasno je Suze su davno presahle Više ne plačem Uzalud svetlost zvezdama Daje čudan sjaj Sve mogu reći sada ja Jer davno je kraj Prekrio sve naše tragove Poslao vetrove Da miris izbriše A besan sam sad Jer osećam da Ostaju samo sećanja
Držim u rukama Parče starog vremena Što žutilo prošlosti Polako natapa Pokušavam da pobegnem Iz pepela Nebo spava, ali ja Ne zaboravljam Daleke sve naše tragove Tužne vetrove što mirise izbrišu A besan sam sad Jer osećam da Ostaću samo u sećanju
Visoki zidovi Što prošlost ostavi Noktima krvavim Želim da raspalim Život što počinje Sa tvojim imenom Crnim karanfilom Želim da ispratim Želim tvoj put I tvoje tragove Vetrove te Da meni vrate te A srećan sam sad Jer osećam da Samo smo ja I moja sećanja Ja želim svoj put I svoja sećanja Ja želim svoj put I svoja sećanja | |
| | | .But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:26 pm | |
| Trula Koalicija - Put moj to nije
Pognute glave, pogled u zemlju, Jer ja ne idem svojim putem! Ti što me vode, hladnog su lica, Njihovim putem, put moj to nije!
Ne želim da idem, put moj to nije! Ne želim da idem, ne želim, ne! Ne želim da idem, put moj to nije! Ne želim tim putem, ne želim ne!
Nemam ni oči, ni uši, ni usta, Samo je duša mom telu rob! Ja sam figura u rukama drugih Što pokreću niti mračne i zle!
Ne želim da idem, put moj to nije! Ne želim da idem, ne želim, ne! Ne želim da idem, put moj to nije! Ne želim tim putem, ne želim ne!
Put koji gazim je bol što postojim, A ne idem putem, kojim ja hoću, Gazim po stazi tuđih ideja, Ja sam figura što drugi pokreću!
Ne želim da idem, put moj to nije! Ne želim da idem, ne želim, ne! Ne želim da idem, put moj to nije! Ne želim tim putem, ne želim ne! | |
| Trula Koalicija - Put moj to nije
Pognute glave, pogled u zemlju, Jer ja ne idem svojim putem! Ti što me vode, hladnog su lica, Njihovim putem, put moj to nije!
Nemam ni oči, ni uši, ni usta, Samo je duša mom telu rob! Ja sam figura u rukama drugih Što pokreću niti mračne i zle!
Put koji gazim je bol što postojim, A ne idem putem, kojim ja hoću, Gazim po stazi tuđih ideja, Ja sam figura što drugi pokreću!
Ne želim da idem, put moj to nije! Ne želim da idem, ne želim, ne! Ne želim da idem, put moj to nije! Ne želim tim putem, ne želim ne! | |
| Trula Koalicija - Pogled u nebo
I desno krilo i leva struja, Strogi centar treba da zna. Nije moj život samo da oči Pune suza brišem rukama. Ja imam ime, i samo jednom Gazim po stazi bednika Ja želim pogled i divne snove Ne sumorni osmeh vernika
Ref: Pogled u nebo (4x)
Moja je ruka bez dva prsta Koje sam glupo javno dizao Moja su usta bez ijednog zuba Jer za druge sam grizao
Ref: Pogled u nebo (4x)
Ne vidim ni boga, Ni anđela svoga.
Ref: Pogled u nebo (4x) | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:28 pm | |
| Trula Koalicija - Rođena kad svi su plakali
Rođena kad svi su plakali, Reku suza svi su prolili.
Rođena kad svi su plakali, Reku suza svi su prolili. Reka suza je tada prolivena, U špaliru naroda i pionira. Zakletva tada bila je iskrena Da niko nikad ne sme da ga dira
I tvoj otac, i tvoja mati Nisu se smeli tebi radovati Jer ti si rođena u zao čas, Kad svi su plakali na sav glas.
I tvoj otac, i tvoja mati Nisu se smeli tebi radovati Jer ti si rođena u zao čas, Kad svi su plakali na sav glas.
Voljeni otac napusti nas, Ostavi nas da kukamo na sav glas. Dok plakali smo u špaliru na leđa naša Pazila je gomila udbaša.
Rođena kad su svi plakali Rođena kad su svi plakali Rođena kad su svi plakali.... | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:28 pm | |
| Trula Koalicija - Repovi
Prašina puni džepove, gomile bez budućnosti, Ulice pune su repova, Ovo je priča o stvarnosti! Korak po korak bliže su Da uzmu kap svoje slobode! Sa ivice dole gledaju U mračne, hladne grobove!
Zašto želiš da odložiš svoj kraj? Zašto jednostavno ne legneš u hladan grob? Deo repa si ti koji će nestati Svojom smrću sve ćeš pobediti!
Zašto sediš bedniče i držiš ruku pruženu? Zar ne vidiš čoveče humanu dušu zgaženu?! Niko ti neće pomoći, Duša u tebi nestaje. Niko ti neće pomoći, Hajde, oslobodi je!
Zašto želiš da odložiš svoj kraj? Zašto jednostavno ne legneš u hladan grob? Deo repa si ti koji će nestati Svojom smrću sve ćeš pobediti! | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:29 pm | |
| Trula Koalicija - Rekla je
Izbacila je moje stvari kroz prozor, Izbacila je sve što je bilo moje. Rekla je da neće više da me vidi, Rekla je bez mene će joj biti bolje.
Rekla je gubi se, Napolje vuci se.
Izbacila je moje stvari kroz prozor, Izbacila je sve što je bilo moje. Rekla je da neće više da me vidi, Rekla je bez mene će joj biti bolje.
Rekla je gubi se, Napolje vuci se.
Rekla je gubi se, Napolje vuci se. | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:30 pm | |
| Trula Koalicija - Sistem kožnih fotelja
Svi ste bivša deca onih roditelja Koji kroje zakon iz kožnih fotelja (2x)
A kada dođe čas Onda biju nas Decu proletera U tome vas tera Zakon taj!
Uvek su gde treba Kad se diže glas Kad se vodi borba Poturaju nas (2x)
A kada dođe čas Onda biju nas Decu proletera U tome vas tera Zakon taj! (2x) | |
| Polako kamen postaje crven, Nebo gori, umire tiho. Koraka nema, od smrti sakriven, Bez noktiju grebe za život i pamti to.
Ref: Sarajevo, moje Sarajevo, Ubili su moje Sarajevo. (2x)
Divljaci dušo trovali su boga, Prsti su srasli za tuđe vratove. Umorni ašovi spavaju kraj groba, Uvek su vojnici mrzeli ratove.
Ref: Sarajevo, moje Sarajevo, Ubili su moje Sarajevo. (2x) | |
| Trula Koalicija - Sećanja
U debele korice je sabio ideje U fotelji svoje dupe greje Svoje mrtve drugove drži u arhivu Za pokoj im duši trgne hladnu pivu
Sećanja, bude se sećanja Mrtvih drugova (2x) | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:32 pm | |
| Trula Koalicija - U pauzi mržnje
Kore sramote i skrame na očima. Pokrov grozote i zlo u dušama. Krvave noge, šake bez prstiju. Smotra debila, bezdušni se igraju.
U pauzi mržnje U pauzi mržnje Stvorili su nas!
Zločin što žanje, kosi i otima Poslednju nadu, nadu u očima. Poslednja ruka nokte je izgrizla. Pravda je seme odavno zatrla.
U pauzi mržnje U pauzi mržnje Stvorili su nas!
U pauzi mržnje U pauzi mržnje Stvorili su nas! | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:32 pm | |
| Trula Koalicija - Smrt
Ko je od vas tako hrabar i jak, Da smrti se odupreti može, Od blaženog mira se skrivati Živeti dušom ispod uvele kože?
Smrt odvratna, smrt pohlepna, Ruke svoje pruža! Smrt odvratna, smrt pohlepna, Ruke svoje pruža, ruke svoje pruža!
Smrt koja stiže i nanosi bol I svemu daje novi sjaj, Smrt kraljica oba sveta, Kaže da je tvom životu došao kraj. Ne, milost ne traži, Ni sažaljenje, Podigni glavu, ne moli za oproštenje.
Jer smrt odvratna, smrt pohlepna, Ruke svoje pruža! Smrt odvratna, smrt pohlepna, Ruke svoje pruža, ruke svoje pruža! Smrt odvratna, smrt pohlepna, Ruke svoje pruža, ruke svoje pruža! | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:33 pm | |
| Trula Koalicija - Tika-tak pao je mrak
Ovo je priča o sudnjem danu Što ubrzo dolazi, Kad mrtvi budu tražili hranu, Kad se iz groba izlazi Prezreni, voljeni i svi oni Kojima radost oduze smrt Zbijaju redove u koloni I kreću na svoj mrtvački put.
Ref: I klatno se klatilo tika-tak, Napolju padne mrak. Kad bude kucnuo sudnji čas, Zombi će doći po nas.
Naši su dragi opet sa nama, Traže nas noć i dan. Prazna je svaka grobna jama, Neki dug im je mrtvački san. Kad budeš noćas gasio svetlo, Seti se mraka tog, Što odava mrtvo telo Kad ustaje iz groba svog.
Ref: I klatno se klatilo tika-tak, Napolju padne mrak. Kad bude kucnuo sudnji čas, Zombi će doći po nas. (2x) | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:34 pm | |
| Trula Koalicija - Ubiće nas promaja
Nebo crveno, mozak žulja, boli me Kao da Hitler vlada bože spasi me Još jedan gutljaj pa nek budu batine Sranje je novo ime demokratije
Ja plaćam piće pijani mi smeju se Moram da povratim jer stvarno gnusno je Traže mi ličnu kartu ti što su pili sok U svetinju sam pipnuo pod prismotrom
Ref: Ubiće nas promaja (4x)
Nema svetla, samo jedna lampa Jedan čovek levi rukav zavrće Prilazi polako pominje mi zakon Moju desnu ruku stručno zavrće
Ref: Ubiće nas promaja Ubiće nas promaja Ubiće nas promaja Ubiće nas promaja Ubiće nas promaja Ubiće nas promaja... ..... | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:34 pm | |
| Trula Koalicija - Vernik
Isus mi sa krsta poručuje reči: "Nemoj da se plašiš, nemoj da se nadaš!" Ekseri su oštri, krvlju obliveni, Osmeh mu na licu i u meni strah se budi!
Kolone mračnih ljudi, očaj im ne vidim Nosevi im traže novi miris krvi. Razdiru mi grudi, uzimaju srce, Dele ga na parčad i bacaju u masu.
Isuse vrati se, vadi mi eksere! Isuse vrati se, vadi mi eksere!
Isus mi sa krsta poručuje reči: "Svoju dušu imaš, srce neka jedu." Njemu ispod rebra, krv ka zemlji teče, Ostavljen je u životu, ja mu ocu idem.
Isuse vrati se, vadi mi eksere! Isuse vrati se, vadi mi eksere!
Isuse vrati se, vadi mi eksere! Isuse vrati se, vadi mi eksere! | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:35 pm | |
| Trula Koalicija - Ulice
Asfalt i beton, prljavština, smrad Kurve, panduri, pijane propalice Dobro došli u naš grad Ja sam domaćin ove ulice
Ref: Potraži nas na ulici Gde ste nas oterali vi (2x)
Asfalt i beton, prljavština, smrad Kurve, panduri, pijane propalice Dobro došli u naš grad Ja sam domaćin ove ulice
Ref: Potraži nas na ulici Gde ste nas oterali vi (4x) | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:35 pm | |
| Trula Koalicija - Ulepšaj mi dan
"Go ahead,make my day!"
Dosta je bilo jahanja na ragama, Dosta je bilo jurnjave za tamnom stranom meseca. Dosta je bilo lova na veštice, Dosta je bilo govora za crvene knjižice!
Hajde ulepšaj mi bar ovaj dan! Hajde ulepšaj mi bar ovaj dan! Hajde ulepšaj mi bar ovaj dan! Hajde ulepšaj mi bar ovaj dan!
Prosuto oko manijak neiživljen, Otvoren sanduk pokojnik ne prežaljen. Pištolj u ruci najzad pravda stigla je, Da uzme danak svoje perverzije!
Hajde ulepšaj mi bar ovaj dan! Hajde ulepšaj mi bar ovaj dan! Hajde ulepšaj mi bar ovaj dan! Hajde ulepšaj mi bar ovaj dan!
Hajde ulepšaj mi bar ovaj dan Reci mi da je deo ovog ružnog sna Sve što je bilo ovo do sada! Hajde ulepšaj mi bar ovaj dan!
Gledaš me, gledam te, mrziš me, mrzim te, pomažem ti da nestaneš sa ovog sveta prljavog! Gledaš me, gledam te, mrziš me, mrzim te, pomažem ti da nestaneš sa ovog sveta prljavog!
Hajde ulepšaj mi bar ovaj dan! Hajde ulepšaj mi bar ovaj dan! Hajde ulepšaj mi bar ovaj dan! Hajde ulepšaj mi bar ovaj dan! | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:36 pm | |
| Trula Koalicija - Vrsta
- U ratu ste me ranjavali, jedva sam živu glavu izvukao! - Ko mi? Ko to mi? - Vi! Ti, tvoj otac, tvoj brat, i svi one koje smo pobili, i oni koji su uspeli da pobegnu. Kad ste videli da mi ne možete ništa, da sam izvukao živu glavu, onda ste me zatvarali, nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki i da nema ovakvih razlika među ljudima! Nije se rat ni završio a ti si se vratio sa pošteno zarađenim kapitalom! Pre tebe njih hiljadu, posle tebe još hiljadu! Da ponovo zidate dvorce i zamkove, da ponovo tlačite i uništavate ljude! Jeli, pa jesu mene zatvarali samo zato što su me terali da verujem, a tebe ne zatvaraju zbog onog zbog čega smo se borili? Pa majku vam jebem! Šta to znači? Pa jel to znači da sam ja celog života bio budala koja je radila protiv svojih principa, da sam bio stalno na suprotnoj strani, jel to znači? Pa jesu mene zatvarali samo zato što sam vikao "Živeo Staljin i svetska revolucija!"? Jeste me zato zatvarali? Pa šta je trebalo da vičem? "Živeo kapitalizam?!"
Mlad sam, sposoban U svako doba spreman Nikad nisam bio politički ekstreman Slušao sam starije dok pretili su prstom Uvek su me smatrali nekom nižom vrstom
Plakao sam kad je pala Sekuritatea Ko psuje druga Tita tog ubiti treba Plakao sam kad je pala Sekuritatea Ko psuje druga Tita tog ubiti treba
Bez pogovora mrzeo sam svaki drugi "izam" Ponosno sam marširao u pravedniji komunizam Svaki neprijatelj treba da zna da boli Kada se ode na otok goli
Plakao sam kad je pala Sekuritatea Ko psuje druga Tita tog ubiti treba Plakao sam kad je pala Sekuritatea Ko psuje druga Tita tog ubiti treba | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:37 pm | |
| Trula Koalicija - XX vek
Ja ujutro ne budim se Dok ne čujem topovske salve I ne mogu da zamislim Da čoveku glava ne fali
Ja rođen sam u dvadesetom veku Gde čovek seče glavu čoveku Ja rođen sam u dvadesetom veku Gde čovek seče glavu čoveku
Ja ne mogu da zamislim Da prođe dan Bez ljudske krvi I ne mogu Bez grobova Bez leševa po poljima
Ja rođen sam u dvadesetom veku Gde čovek seče glavu čoveku Ja rođen sam u dvadesetom veku Gde čovek seče glavu čoveku
Ja ujutro ne budim se Dok ne čujem topovske salve I ne mogu da zamislim Da čoveku glava ne fali
Ja ne mogu da zamislim Da prođe dan Bez ljudske krvi I ne mogu Bez grobova Bez leševa po poljima
rijeci baj pljuga.com! | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:37 pm | |
| Trula Koalicija - Zaboravi
Ne mogu ništa napisati Više ne mogu razmišljati, U uglu sedim već satima, Sam sa sobom se svađam u mislima.
Nemam volje, i razum me napušta, Ne verujem ni u šta, Oko mene ljudi, tako su zli, Zato ne želim da se smeješ i ti.
Ne mogu ništa napisati Više ne mogu razmišljati, U uglu sedim već satima, Sam sa sobom se svađam u mislima.
Kad budeš htela, napusti me I više nikad ne okreni se, Zauvek ću ostati u uglu svom, Tu si me našla i tu mi je dom.
Zato zaboravi, zato zaboravi Zato zaboravi i odlazi.
Zato zaboravi, zato zaboravi Zato zaboravi i odlazi.
Zato zaboravi.... | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:38 pm | |
| Trula Koalicija - Zašto ubijaju pse
Noćas je neko zgazio psa Ulica je krvava, Nigde nikog nema da skloni ga!
Noćas je neko zgazio psa Ugasio je život ta oka dva Ostaće tu da leži i noć i dan!
Zašto, zašto, ubijaju pse? Zašto, zašto, ubijaju pse? Zašto, zašto, ubijaju nevine pse?
Zašto, zašto, ubijaju pse? Zašto, zašto, ubijaju pse? Zašto, zašto, ubijaju nevine pse?
Niko ne mari za toga psa, Njegova krv je crvena, Njegova krv, kao ljudska je!
Najzad su odneli zgaženog psa, Ostala je krvava ulica, Ljude sahranjuju a njega će baciti!
Zašto, zašto, ubijaju pse? Zašto, zašto, ubijaju pse? Zašto, zašto, ubijaju nevine pse? | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:38 pm | |
| Trula Koalicija - Zašto me mrziš
SPO, SPS, demokrate liberali SDA, HDZ, izdajnici , generali Karlobag i Ogulin to je naša granica, Karlovac, a naša je i Srpska Virovitica.
Zašto me mrziš što volim Šešelja Zašto me mrziš što volim Šešelja Zašto me mrziš što volim Šešelja | |
| | | Nata_Li Spammer
Posts : 2562 Join date : 2009-10-21 Age : 30 Location : somewhere I belong
| Subject: Re: Trula Koalicija Mon Jan 11, 2010 7:06 am | |
| svaka chast ...volim te! | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Trula Koalicija | |
| |
| | | | Trula Koalicija | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |