|
| Trula Koalicija | |
| | |
Author | Message |
---|
Nata_Li Spammer
Posts : 2562 Join date : 2009-10-21 Age : 30 Location : somewhere I belong
| Subject: Trula Koalicija Wed Dec 02, 2009 5:37 am | |
| Bilo je jache od mene morala sam da postavim pesmu postavljacu ih josh za pochetak omiljena Rodi mi goimilu debilasada sam sam i ti si daleko tvoje pismo chitam i o tebi razmishljam zhelish moju decu da si sa mnom svaki dan gledam tvoju sliku suze mi u ochima neko me je pljunuo neko me je zgazio tvoja pokvarena mashta oduzima mi dah nishta vishe ne znam al`ipak sam shvatio kad mislim na tebe nestaje strah
Ref: Rodi mi rodi mi gomilu debila Rodi mi rodi mi... | |
| | | WhiteWidow' Spammer
Posts : 34790 Join date : 2009-11-12 Age : 29 Location : In your bed.
| Subject: Re: Trula Koalicija Sat Dec 19, 2009 9:25 am | |
| Ti
Jednom kada stvarno budes sama i kad ti dosadi sav ovaj jebeni svet ti seti se prasine sto se digla kad sam tad otisao pognute glave u zaborav i tada ces mozda i moci da zazmuris i setis se mojih reci sto si htela da zaboravis sto pre mojih usana sto nekada grejale su te a sada si sama i jako dobro znas da cesto ti nedostajem i dolazim u san A ti imas srecu i dom svoj a ja pijem zbog tebe svakog dana i ne znam sam da li sam jos ziv nije da placem jer znam da je kraj i tvoje ime pijan ponavljam kao kula od karata srusilo se sve ali nikad nisam prestao da volim te kisa pada ja stojim sam na uglu kunem boga sto sam ziv pod tvojim sam prozorom skoro svaku noc ja zelim da te vidim i da kazem nisam kriv seti se reci sto sam nekad rekao usana mojih kojim sam te ljubio A ti imas srecu i dom svoj A ja pijem zbog tebe svaki dan i ne odlazim suvise daleko | |
| | | WhiteWidow' Spammer
Posts : 34790 Join date : 2009-11-12 Age : 29 Location : In your bed.
| Subject: Re: Trula Koalicija Sat Dec 19, 2009 9:26 am | |
| Alkoholicharka
Bese lepa kao bog, al je otisla do mog Od pica i od droge Sve je lepo imala, a sad je ruznija I od babaroge Oci su joj upale, usne su joj sprzene Od viskija i sljive Jetra joj je propala, zeludac ne oseca Noge su joj krive
Samo dobra casica njena je drugarica Od uvece do jutra Sve sto stavis joj na sto ona spremna je da to Iz cuga proguta Misevi su setali, zidovi su plesali Rusila se soba Svako jutro, svaki dan, to se stalno ponavlja Sve dok ne stize do groba
Jednom je progutala cetiri kile konjaka i bilo joj je gore U klozet je otisla, vise nije vadila Glavu iz WC-solje Misevi su nestali, zidovi su prestali Da plesu da se krecu Flasu je ispustila, telo je dopustila Da je strpaju u vrecu | |
| | | .But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:13 pm | |
| Trula Koalicija - Američki san
Tako daleko iza linije, Koja deli noć i dan, Mnogima su misli zalutale, Mnogima je bio jedini san. Gde novac ljudima upravlja, Tamo gde je život bezvredan, Takvo mesto zovu Amerika? To se zove san?
Ruše se polako snovi Daleko je Amerika Svaka rana zauvek boli Vraćaju se s'puta nadanja.
Mirno stojiš jer tako si blizu, Da se ugase snovi svi. Gledaš očaj u ljudskom nizu, Ne želiš to da primetiš. Vrati se i nastavi da sanjaš Dok nisi video sve. Duže ćeš moći i da traješ, Kloni se nje!
Ruše se polako snovi Daleko je Amerika Svaka rana zauvek boli Vraćaju se s'puta nadanja.
Zašto želiš da si tu I da gineš baš za nju? Zašto njenu zastavu Vide uvek krvavu? Zašto ruke trljaju Ljude kad ubijaju? Ima više razloga To je ta Amerika. Zar je američki san Biti sam i bezvoljan, Ili klošar postati, Ili se ubijati? Zar je američki san Biti uvek pripravan Grkljan da se prereže, I biti poražen?
Ruše se polako snovi Daleko je Amerika Svaka rana zauvek boli Amerika nije san.
Amerika nije san Amerika nije san Amerika nije san.... | |
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:13 pm | |
| Trula Koalicija - Armagedon
Gore je nebo, dole je zemlja, Gaziš po zemlji čeka te nebo. Armagedon! Gledaš kad sunce zameni mesec I praznom flašom udaraš o sto. Armagedon! Uvek je svetlo, uvek je tama, Uvek je nebo, uvek je zemlja. Armagedon! Uvek će čovek po zemlji ići, Pa će na kraju pod zemlju sići. Armagedon! | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:14 pm | |
| Trula Koalicija - Živela Jugoslavija
Moje ime je Jugoslavija, napaćena Moja boja je crvena, krvava
Ref: Nemam ništa, al imam sve U imenu moje domovine Parolu vičem glasno ja "Živela Jugoslavija" | |
| Trula Koalicija - Čovek sa dna
Ja nikad neću uspeti Da se popnem uz bilo koje stepenice Koje će me odvesti na vrh. I tu ću uvek bazati, Sa uzdahom ću sanjati, Da na vrhu budem pored njih.
Ref: Ja sam, ja sam čovek sa dna. (4x)
Zauvek ću ostati čovek sa dna, Na ivici stepenica uspeha, Zauvek ću dole ostati. A drugi će iz dana u dan Stepenicama se penjati, Ja ću dole zauvek ostati.
Ref: Ja sam, ja sam čovek sa dna (8x) | |
| Trula Koalicija - Bele pantalone
Skupio sam nekoliko miliona Kupio sam belo jeftino odelo Obukao sam ga, izašo u grad Padala je kiša i bilo je blato Pankeri su stajali i prskali ljude Priđe mi jedan sa prljavim čizmama
Ref: Ne prljaj moje bele pantalone S'tvojim crnim, prljavim čizmama (3x)
Brzo sam otišao svojoj kući Skinuo sam prljave bele pantalone Obuo sam čizme i navukao kožnjak Na ulici je bilo dovoljno bara Stao sam u jednu, isprljao čizme Sada mogu ja prljati ljude
Ref: Ne prljaj moje bele pantalone S'tvojim crnim, prljavim čizmama (3x) | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:15 pm | |
| Trula Koalicija - Bila je nežna
Ubila ga puškom, isekla ga nožem Zatim je sina sahranila sa mužem. Grizla ju je savest nekoliko dana Zatim se pandurima prijavila sama.
Bila je nežna, nežna kao cvet, Mrzela je, mrzela je ceo svet. Sada sedi na klupi za kažnjene, Čeka da vidi tok svoje sudbine. Sada sedi na klupi za kažnjene, Čeka da vidi tok svoje sudbine. Sada sedi na klupi za kažnjene, Čeka da vidi tok svoje sudbine.
Imala je samo 20 godina Tako mlada a već prokleta. Silov'o je otac, silv'o je brat, zato je sledećem prerezala vrat.
Bila je nežna, nežna kao cvet, Mrzela je, mrzela je ceo svet. Sada sedi na klupi za kažnjene, Čeka da vidi tok svoje sudbine. Sada sedi na klupi za kažnjene, Čeka da vidi tok svoje sudbine. Sada sedi na klupi za kažnjene, Čeka da vidi tok svoje sudbine. | |
| Trula Koalicija - Bušni džepovi
Stavi ruke u moje džepove Osetićeš da nemaju dna, Daj mi pare da ih zašijem Ja ne umem to da radim sam! Čika Radiša zašijte mi sve Zašijte mi sve džepove! Mala nemoj nikom pričati Da ja imam bušne džepove Ja ih moram brzo zašiti Sramota je pocepan šetati! Čika Radiša zašijte mi sve Zašijte mi sve džepove! | |
| Trula Koalicija - Deca komunizma
Rođeni u nezgodno vreme, Sada na leđima nosimo breme Bivših sekretara komiteta, Debelih generala ispod epoleta.
Mi smo deca komunizma, Nas će da prati uvek Ta harizma.
I danas je ostala ista etika: Iz fotelja obećanja, lažna patetika, Čim se budu dočepali vlasti, Kao i oni pre nastaviće krasti.
Mi smo deca komunizma, Nas će da prati uvek Ta harizma.....
Mi smo deca komunizma, Žrtve vašeg revanšizma. | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:16 pm | |
| Trula Koalicija - Ja sam tvoj
Možda ti nikad rekao nisam jer nisi umela da shvatiš! Ti si me mrzela i ti si želela za glavu da me skratiš! Da li se sećaš kad sam ti rekao da mrak je prekrio naš grad, da li se sećaš da sam ti rekao da za tobom ja osećam glad? Ja sam tvoj! Ja sam tvoj! Ja sam tvoj!
Jer ovo nija ljubavna pesma znam da mi rekla si to... da nikad nećeš biti sa mnom u sobi sa muzikom jebačkom! Ja sam tvoj! Ja sam tvoj! Ja sam tvoj! ..... | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:17 pm | |
| Trula Koalicija - Idi na front
Daleko je sunce, oblaci su crni, vidiš li? Pljunuo bi, ne smeš, znaš za svetinju bi ubili. Ćutiš i gledaš, a bes u tebi skuplja se, Sve u tebi srozano je, uništeno, mrziš se. Spreman na sve klimaš glavom senkama Shvataš da to je sram, istrbljuješ se rukama. Ti si miran, to je samo bol. Nestaće kad naučiš više da ne osećaš.
Idi na front! Idi na front! Idi na front!
Daleko je sunce, oblaci su crni, vidiš li? Pljunuo bi, ne smeš, znaš za svetinju bi ubili. Ćutiš i gledaš, a bes u tebi skuplja se, Sve u tebi srozano je, uništeno, mrziš se.
Idi na front! Idi na front! Idi na front! .... | |
| Trula Koalicija - Kako je lepo
Komunizam i fašizam, Anarhizam, revanšizam, Adolf Hitler, Musolini, Hirohito, Homeini! E.T.A., crvene brigade, Od kontejnera barikade, Terorizam, pacifizam, I mutantni organizam!
Satanizam, fanatizam, Staljinizam, dogmatizam, Tito, Kastro, Če Gevara, Demokratija nas vara! Kalašnjikov, napalm bombe, Nuklearne nove probe, Hermafrodit feminizam, Svakom mozgu preti kriza!
Zemlja umire od stida, Sve je više ljudskih gnjida, Idiota bez života, Za nas sprema se golgota! Osmeh više ne postoji, Mrtvu decu majka broji. Reke pune ljudske krvi, Raduju se samo crvi.
Kako je lepo u ovom svetu živeti!? Postati degenerik ili poludeti? Sam sam se sebi u ovom svetu smučio Pitaš me gde je osmeh - nisam naučio. Batali priču da dolazi bolje sutra Niko od nas neće doživeti do jutra. Krvopije brišu sve što može da se miče Iz groba mrtvac svojoj sreći kliče.
Kako je lepo, kako je lepo Kako je lepo u ovom svetu živeti!?
Kako je lepo, kako je lepo Kako je lepo u ovom svetu živeti!?
Kako je lepo, kako je lepo Kako je lepo u ovom svetu živeti!? | |
| Trula Koalicija - Kao pile na mom panju
Kao pile na mom panju, bez glave skakućeš Priznaću ti volim da jedem piliće Podeliću i s'tobom parče bataka, Umočen u moci il' ćeš parče krilceta.
Otopiću i cveklu iz zamrzivača Staviću u rernu sveža jaja dva Čućeš kako krcka meso sa šporeta Poliću ih zejtinom da ne bi zagorela
I ne znam kako da zakoljem još dva I ne znam da li iko kolje kao ja Al ne bi mene ruka ova bolela Da me nisu kljucnula
I ne znam kako da zakoljem još dva I ne znam da li iko kolje kao ja Al ne bi mene ruka ova bolela Da me nisu kljucnula
Vidim osmeh na tvom licu nestaje Pile je zagorelo kao kamen je Osetih tad miris mesa truloga Teraš me da koljem još dva pileta
I ne znam kako da zakoljem još dva I ne znam da li iko kolje kao ja Al ne bi mene ruka ova bolela Da me nisu kljucnula | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:18 pm | |
| Trula Koalicija - Komadant Sava
Sa kraj Bosne do mora, zna ga zemlja sva, svud se slavom pročuo komadant Sava.
Huči, buči Sutjeska, krv pliva po njoj, divizija Savina, bije teški boj.
Što to huči Sutjeskom u taj pozni čas, mrtav kraj nje ležaše slavni komadant.
Fašističke crne horde zlo su sejale, al' im Sava na put stade i sam pogibe.
Hej ha, komadant Sava! Hej-ha , bije teški boj! Hej-ha, slavni komadant! Hej-ha, i sam pogibe! | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:18 pm | |
| Trula Koalicija - Kičma
Tvoja je kičma još uvek prava Zašto nisi znao da je poviješ? Kržljavi mozak i tvoja glava Nikad nisu dali da je saviješ! Da tapšeš po ramenima, Da ližeš dupe njima, Da gaziš preko leševa, Da jebeš mater svima, Al' zato ti je stomak prazan, A i razlog dobro znaš Da svemu je tvoja kičma kriva!
Savij kičmu pa nek zaboli Jer prazan je stomak heroja Zaigraj igru kao i oni, Postani njihova mala igračka! Jer važno je samo da punog si stomaka, Sa savijenom kičmom sve se postiže, Postaćeš imun na njihova sranja I prvi put kad dupe oližeš!
Savij kičmu što pre prodaj se! Savij kičmu što pre prodaj se! Savij kičmu što pre prodaj se! .... | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:19 pm | |
| Trula Koalicija - Moja domovina
Moja domovina ima sve Svoje granice i sudove Moja domovina ima sve Svoju zastavu i pandure Moja domovina ima sve Sive zgrade i ulice Moja domovina ima sve Autobuske i pandurske stanice
Ref: Domovina moja najbolja na svetu Za nju ću život svoj da dam (2x)
Moja domovina ima sve Plavo nebo i parkove Moja domovina ima sve Za neposlušne elemente zakone Moja domovina ima sve Pune fabričke pogone Moja domovina ima sve Za svakog posebno zakone
Ref: Domovina moja najbolja na svetu Za nju ću život svoj da dam (2x)
Ref: ... | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:19 pm | |
| Trula Koalicija - Limeni sanduci
Iz daljine vide se stubovi dima, Punom parom rade fabrike lima, Radnici zadovoljno trljaju ruke Dok prave limene sanduke!
Razne veličine za ljude svoje vere Proizvodnja teče u četiri smene, Kad prestanu da urlaju bubnjevi rata Otvaraju se magacina vrata!
Limeni sanduci i plastične vreće Prodavaće se naveliko ako bude sreće! Karavani rata za sobom vuku sve Nose i limene sanduke.
Limeni sanduci i plastične vreće Prodavaće se naveliko ako bude sreće! Karavani rata za sobom vuku sve Nose i limene sanduke.
Udruženi rad i vaša ubeđenja Sanduke pune glupa naređenja, Poljubac samrti u hladno čelo U vašem je proizvodu beživotno telo!
Limeni sanduci i plastične vreće Prodavaće se naveliko ako bude sreće! Karavani rata za sobom vuku sve Nose i limene sanduke. | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:22 pm | |
| Trula Koalicija - Mrzela je sve
Kada sam je naš'o Nije bila kao pre, Nije bila ona ista Mrzela je sve, Baš sve, baš sve.
19 godina je imala, Muškarca još nije želela, Ne, ne, ne, Mrzela je sve, Baš sve.
Ona ima 19 godina, Lep stan i lepo uređenu sobu, Ali šta joj sve to vredi Kad je jednom nogom već u grobu, Ne, ne, ne, Mrzela je sve, Baš sve,
Nudili su joj bolji život, Zadovoljstvo, sreću. Ali ona odmahnu glavom, Reče plakat neću, Ne, ne, ne, Mrzela je sve, Baš sve. | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:22 pm | |
| Trula Koalicija - Mrzim ljude
Ciničan osmeh, ne okreći leđa, Tvoj uspeh uvek drugoga vređa. Prijatelja, možeš mu biti brat, Prvom prilikom slomiće ti vrat.
Ref: Ljude, ljude, Ja nikad nisam voleo. (4x) | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:23 pm | |
| Trula Koalicija - Ne izlazi iz stroja
Hiljade ljudi ne izlazi iz stroja Jer treba da se brani otadžbina moja Jer treba da se brani otadžbina mila Ako bude potrebno nastupiće i sila
Ne izlazi iz stroja Ne izlazi iz stroja Ne izlazi iz stroja Ne izlazi iz stroja
I gomile tenkova po ulicama prete Otkočene puške Smrtonosne rakete Snajper među očima dušmanina cilja U stroju stiže naredba da treba da se ubija
Plavo nebo prekrila je barikada od baruta Uvek žedna zemlja krvi napila se od regruta Plesati su zaigrali tenkovi po ulicama U juriš ih terali su iz rovova palicama Ginuli su Padali su Ustajali Posrtali U blatu su crkavali Za slobodu umirali Gradove su izrovali Grobljima živote dali Za koga su ratovali Oni nikad nisu znali
Otadžbino moja jesi li žedna Ako treba daću i poslednju kap krvi Jer ja znam da si ti isuviše vredna Ako treba zbog tebe ću u rovu biti prvi
Ne izlazi iz stroja Ne izlazi iz stroja Ne izlazi iz stroja Ne izlazi iz stroja | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:23 pm | |
| Trula Koalicija - Neću da pijem skupo pivo
Noćas sam sanjao čudan san Da u kafićima dele džabe pivo A ujutru je osvanuo dan Napolju je bilo odvratno sivo
Ref: Neću da pijem skupo pivo (4x)
Imam para za jedno pivo Ali to nije dovoljno Baš zato mi je mnogo krivo Što tržište nije stabilno
Ref: Neću da pijem skupo pivo (4x) ...
Ref: Neću da pijem skupo pivo (4x) | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:24 pm | |
| Trula Koalicija - Niko neće pesnika
Sve što želiš dobio si, Šta onda opet guraš Ruku nezahvalni stvore, Sve što želiš dobio si.
S'tim što imaš srećan si, Napunio si stomak I creva ti ne krče. Radi više i ne misli, O tebi drugi misle.
Ref: Nabacio si smešak, A pristaje ti plač. Uzeo si motiku, A želeo bi mač. (2x)
Sa pesmom se ne ubija, Niko neće pesnika Što digao je ruke, Sa pesmom se ne ubija.
Ne, ne, ne, ne, Ne u sebi oni misle, Revolucija se ruši Ispred oštrih bajoneta, Mrtva glava ne misli.
Ref: Nabacio si smešak, A pristaje ti plač. Uzeo si motiku, A želeo bi mač. (6x) | |
| Subject: Re: Trula Koalicija Fri Jan 01, 2010 2:24 pm | |
| Trula Koalicija - Nosim je - Ne nosim je
Ustajem nije vreme spavanja, Odlazim u noć da pokradem druge, Uzimam alat iz mog kredenca, Napolju mesec, psujem ga kroz zube.
Ref: Jer je noć, noć, noć, noć, Totalni je mrak, Ništa se više ne vidi u radnji, Moja lampa je usamljeni zrak, Osećam ipak ko' da nismo sami Vreća i ja.... Nosim je, ne nosim je, Nosim je, ne nosim je.
Vraćam se kući, sve sam pokrao Osećam strašan umor obe ruke Treba da nosim, al ne mogu sam Nemam kola, puknuću od muke
Ref: Jer je noć, noć, noć, noć, Totalni je mrak, Ništa se više ne vidi u radnji, Moja lampa je usamljeni zrak, Osećam ipak ko' da nismo sami Vreća i ja.... Nosim je, ne nosim je, Nosim je, ne nosim je.
Čekam jutro da se odmorim, Da neko dođe, da utopim robu. U ovom mraku ništa ne vidim, Šta sam dig'o videću u zoru
Ref: Jer je noć, noć, noć, noć, Totalni je mrak, Ništa se više ne vidi u radnji, Moja lampa je usamljeni zrak, Osećam ipak ko' da nismo sami Vreća i ja.... Nosim je, ne nosim je, Nosim je, ne nosim je. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Trula Koalicija | |
| |
| | | | Trula Koalicija | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |