|
Author | Message |
---|
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: SiX Pack Thu Jun 30, 2011 4:37 am | |
| SANJAO SAM KAKO ODLAZIM
Put je bio dug a voz jako spor Moj slučajni saputnik je bio nem “hvala bogu” pomislih Ovog puta neće biti priča tipa “je li, momak, dokle putuješ?”
Tonuo sam u labav san Zalepljen za prljavo sedište Nigde doline ni brda da me probudi Tu je nekad, kažu knjige, bilo more Klizio je voz ko sanke Sanjao sam kako odlazim Negde daleko gde nema stvari kao što je Politika, i stvari kao što je Klasna razlika ..čak i u snu sumnjam Da takvo mesto još postoji!
Put je bio dug a voz jako spor Na svakom licu sam video ulicu Slepi sokak i fabrički dim Nedosanjane snove što blede sa njim Sanjao sam kako odlazim Negde daleko gde nema sranja kao što je Politika, i sranja kao što je Klasna razlika ..čak i u snu sumnjam Da takvo mesto još postoji! | |
| | | Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| 25
Kad stara uđe u stan da mi ugrozi dan kaže "novo je sve, al' ti se ne menjaš, ne. Bitan je dobar zvuk…" …u sobi zavlada muk dok gorim kao fitilj uz pitanje:
- Gde si do sad? Kakav je plan? Zar ćeš celog svog života biti umoran? Znam, imaš 25, polako ruši se svet, ruše se snovi, san po san…
Kroz šapat koraka dolazi navika umesto oružja natovarena prohtevima. Pita me "da li?", pita "s' kim?", pita "kako i gde?" Pita me "zašto?", pita "kada?", ona pita me:
- Gde si do sad? Kakav je plan?…
Ovde, u grobu svog perjanog sna dok ispraćam dane niko ne sme da zna: mimo grehova, naspram ogledala stojim sebičan, sledi monolog logičan:
- Gde si do sad? Kakav je plan?… | |
| | | Hellcat Admin
| ESKADRILA ČUDNIH JUTARNJIH SNOVA
Ja sam mislio da si ti moj najbolji drug ne samo žena i neko kome ja biću suprug Baš sam se nadao da takve stvari postoje jer nikad nisam video sličnijih dvoje
a onda jednog dana, silinom okeana tvoje su suze potopile san
Kao novela pisana mastilom sreće moje je srce raslo za tebe da bude još veće i poput gline sam menjao oblik kroz vreme bez razmišljanja da li to vreme radi za mene
a onda jedne noći, kao da sklapam oči u meni je umro život za tren
I evo ćutim, arhiviram slike u glavi nebo bude crno pa opet poplavi I eskadrila čudnih jutarnjih snova me nagovara na neka uzletanja nova
a ja se svega setim ne mogu da uzletim jer krila sam dao tebi na dar.. | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: SiX Pack Thu Jun 30, 2011 4:38 am | |
| PARAMPARČAD
Loši su đaci postali junaci Klinci više ne gledaju Zvezdane Ratove Lovac u Raži se više ne važi Dok upoređuju preskupe satove
Kamera, zum aut! Daj mi širu sliku za prosečnu publiku Snimaj Skupštinu, daj krupno vladu E tu se kuva satira za veselu rubriku
Ledena čaša i vreo čaj Uzročno posledično čaši je kraj
Paramparčad!
Srpska elita dignutih kita Juri skupe kurve po montažnom dvoru Reality u prevodu znači realnost a nacija sramotu prećutkuje u horu
moderno, putem integracija polupan Beograd i parada ponosa smrvljena lica i depresivni pogledi stoje kao dekor gradskih autobusa
ovde djavo reklamira raj uzročno posledično zemlji je kraj
Paramparčad... | |
| | | Hellcat Admin
| EPICENTAR
Možda je bilo bolje da me ne zoveš, da ne budimo pučinu Atlantika… meridijane seku impulsi… Kako se blizu čini prokleta Amerika…
Još pamtim dan i đavolji pakt kad maler kao vir je posejao sunovrat. Takve stvari kada spoje – nema "moje", nema "tvoje", ti zauvek ćeš ostati moj rođeni brat.
Energija, svemoćni epicentar, magični spektar bezbrižnih boja. Viziran rezervni bolan plan, potpisan mlazom "Boing"-a.
Možda je bilo bolje i da ne pominjem Praznina raste kao poplava Podrumi podsvesti čuvaju dane Kad smo leteli ko ptica dvoglava
Zove me mart, taj visoki start dok turiramo srca gradskog izloga. Visoki napon i besnila zakon, prosuta tinta ludila…
Energija, svemoćni epicentar, magični spektar bezbrižnih boja. Ordenje noćnih štihova čuvaću u džepu stihova… | |
| | | Hellcat Admin
| NISI TI KRIVA
Nisi ti kriva što sam ja uspeo da dočekam i taj dan u kome sam zurim u tebe tražeći sebe tvoje oči krupne suze kao da ispod bluze tvoje srce glumi nakovanj za čekic poput mene zar zato da plaču te oči snene, ta dva dragulja šarena?
Nisi ti kriva što sam ja izabrao kišobran pod kojim stojim i čekam kišu meteora još jedna bora moje čelo napada u ušima i dalje svira dečja nada da će stvari da se promene tek onako same od sebe zar zato da plaču te oči snene ta dva dragulja šarena? obriši suze, Jelena | |
| | | Hellcat Admin
| REFREN
Šarada top lista i emisija; Svi se smeškaju i lažu da se vole u krug jer tako nalaže trend
Ja sam bre išao u skolu, za harmoniku doduše, pa sam prešo na gitaru i sad mogu da mi puše Stundenti što misle da će nešto da pojebu ako osnuju bend
Ovo je refren. Bubanj i bas gitara i glas I razuman smislen tekst Ovo je refren Iskrena energija i 4 prava akorda
Kreteni sa smešnim nazivom grupe Glume mainstream dok ljube u dupe Svakoga ko može da im pogura priču I to mi pomalo vređa IQ
Jer ja se dobro sećam dana kad smo vežbali do krvi i nije bilo važno dal smo zadnji ili prvi Sviralo se zato što je svrha postojanja Praviti muziku
Ovo je refren. Bubanj i bas gitara i glas i razuman smislen tekst Ovo je refren Iskrena energijav i 4 prava akorda | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: SiX Pack Thu Jun 30, 2011 4:40 am | |
| ZAŠTO SE NE JAVLJAŠ?
Ja znam da se bojiš, pa se ne javljaš Al makar postojiš, tu u grudima.. I kad se prvi utisak pretvori u otisak Ja ću na stanici svih vozova čekati taj vlak…iz Zagreba
Ja znam da razumeš i kad ćutimo Reči manje zabole kad se ne govore I kad na kraju duge krčag tuge mesto sreće pronađeš Ja ću biti tu da suzu dočekam na usne ako zaplačeš To valjda znaš... pa mi se ne javjaš | |
| | | Hellcat Admin
| CRNIH VRANA ROJ
U meni crnih vrana roj Preti dug da naplati u duši besni novi nespokoj Stalno odlazim nikako da se vratim
Iz zemlje senki mojih poraza Čekanja i nadanja Gde mi ti daješ poput pilula Premalo zauzvrat za tolko davanja
Prolazi vreme, hteo ja ili ne Klize tramvaji i miriše hleb Stojim i brojim godine Ko da najbolje tek dolaze
Igra se vetar sa oblakom Nestašni, lucidni, zajedljivi vajar I svaki oblik koji napravi Mene podseća na jednu istu stvar
U meni crnih vrana roj Preti dug da naplati u duši besni novi nespokoj Stalno odlazim nikako da se vratim | |
| | | Hellcat Admin
| DRUŽE MOJ
Druže moj, kad malo bolje razmislim I kad u nazad smotam film I kada projektor u glavi zaglavi Pitam se, druže moj koliko nas je ostalo, koliko normalnih za šankom zajedno. Godine na sve tužne kadrove tu su da nas podsete, al dobri ljudi loše stvari ne pamte. Dobro znam, druže moj da i ti pamtiš samo to da smo uvek bili tu jedan za drugog. Šta da još kažem, druže moj sve i kad padnemo na dno osim da te volim beskrajno | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: SiX Pack | |
| |
| | | | SiX Pack | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |