|
Author | Message |
---|
.But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: SiX Pack Tue Nov 24, 2009 5:55 am | |
| Six Pack - Ne tražim puno
Ljubav je kučka koja laje na ceo svet prvo te dobro išamara pa ti pokloni cvet i, prećen pogledom braće - svojih drugova ti se smeješ... Ljubav je tobogan sa koga nema silaska moj stari kaže: "To je reka bez povratka." kao, sedneš na splav... i provališ kako te guta okean Koliko puta poželim da sam kamena hrid i priče zalutalih brodova samo pustim da prođu kraj mene a eho ugasim, kao zid Daj mi snage ovo ludo srce vodi me u pakao drži me čvrsto dok noću grebem zidove, stavi na grudi ako budem plakao Daj mi snage da pobedim sebe stavi na grudi ako budem plakao budi kraj mene, samo, jedno mi obećaj da nećeš plakati i ti ...ne tražim puno ? Moćni su lanci kojim' sam sebe vezao u čvor svake noći tvojih uzdaha me doziva hor da se vratim i shvatim da sam samo tvoj ja više nikad neću biti svoj. | |
| | | .But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Six Pack - Ne znam ni sam
Ne znam ni sam zašto uvek tražim pravu reč da manje te zaboli kad te njome udarim.
Nije te blam čak ni sada kada znaš da zbog tebe večeras pijem sasvim sam. Izvan vremena, kao minut ćutanja proći će i ovaj kišni dan.
Spajam daljine kao padalica zvezda koja ponovo će stići svuda osim na moj dlan stah od visine, ili nešto sasvim treće učiniće da, naravno, propadne moj plan
Bijem poslednju bitku, plaćam poslednji dug previše laži odjedanput da bih ostao tu, sam u ovom tuđem svemiru | |
| Six Pack - Nekako najvise me bolis ti
K'o vrabac kisu predosetim saplice zivot da me podseti da skoro ce kraj da je sareni zmaj jaci od konca mog srecnog detinjstva.
I ne bih nikad rekao frka u praznom dzepu kad zbuni se ruka samo ti trepni kao da me razumes i cela prica imace smisla.
Ne boli me kad se drugi nasmeju sta oni znaju sem da laju i puze ali me boli kad nemas ideju sta da mi sapnes kada naviru suze.
Boli me zulj u cizmi ludih skitnica boli me muk svih onih napustenih ruznih ulica bole me rane koje samom sebi napravim al' nekako najvise me bolis ti.
U gradu sto se nikad nece zvati mojim previse mislim, dakle jedva da postojim makar me slazi da me stvarno razumes kad dirnem zvekir na grudima tvojim.
Ne boli me ni kad se drugi nasmeju sta oni znaju sem da laju i puze ali me boli kad nemas ideju sta da mi sapnes kada naviru suze.
Boli me zulj u cizmi ludih skitnica boli me muk svih onih napustenih ruznih ulica bole me rane koje samom sebi napravim al' nekako najvise me bolis ti. | |
| Six Pack - Ništa mi staro ne nedostaje
nedjelja je i nisam kod kuće neki tuđi krevet neki tuđi stan al nebrine me ni to što sam sasvim sam brine me što me ništa ne brine
ništa mi staro ne nedostaje a formula tuge tako prosta je i da me netko pita za anketu koji je osjećaj najlepši na svetu ja bih rekao tuga moj burazere tuga je zakon koji poštujem
želeo bih da makar na tren samoća u meni razbuca sve da kao gastarbajter za satelit TV kažem vuče me nazad kao nikada pre
ništa mi staro ne nedostaje a formula tuge tako prosta je i da me netko pita za anketu koji je osjećaj najlepši na svetu ja bih rekao tuga moj burazere tuga je zakon koji poštujem | |
| Subject: Re: SiX Pack Tue Nov 24, 2009 5:56 am | |
| Six Pack - Olovke izlomljenog srca
Jos jedan tuzan dan i sve podseca na san nek probudi me neko ovo stvarno boli
al nema nikoga osim hladnog odjeka i cudnog mirisa u mojoj sobi
i niko nije kriv dali kriv sam sto sam ziv voleo bi samo da smo jednaki pred bogom
u ljubav verujem mozda i preterujem mozda trebalo je ranije da popricam sa tobom
da zajurim i strah kako uplasiti mrak moje oruzje su olovke izlomljenog srca
a prevarit cu sve kad stavim cvikere u grudima mi bomba sporije kuca
oci ko u psa to sam kao novi ja tuzan bezvezan i veran svojim zeljama
ali ne dodiruj dno pazi bit ce prekasno ako cekanje me pretvori u nekog drugog | |
| Six Pack - Ovde je kraj
"Ovde je kraj", reče ona "Ja odlazim. Mislim, čemu zavaravanje kad ti više nisi ti. Sad ceš imati vremena pa razmisli da li si dobio ili gubiš." A tog je dana bila je lepša od same sebe tako ozbiljna i stroga po prvi put, a ja sam stajao i blenuo kao kroz nju, iznutra razoren, spolja hladan i krut Ali sam znao da stvari nikad više neće biti iste kao pre, sa sobom odnela je vagon sreće, tone smeha, punu sobu ljubavi... Bilo je jasno kao dan da je samnom gotovo. "Ovde je kraj, ja odlazim"- reči koje nikad neću moći da zaboravim često sebe uhvatim da maštarim, gledam svoj omiljeni film. A tog je dana bila lepša od same sebe tako ozbiljna i stroga po prvi put, a ja sam stajao i blenuo, kao kroz nju iznutra razoren, spolja hladan i krut Ali sam znao da stvari nikad više neće biti iste kao pre, Bilo je jasno kao dan da je samnom gotovo "Ovde je kraj"... | |
| Six Pack - Pevam u inat
Osvanuo je dan predodređen za poraz pažljivo isplaniran pod perom sudbine. Već dugo nema starog da me uštine za obraz i da kaže "glavu gore, biće bolje, sine" Povuko sam dim uz još jedno "šta se može" i pomislio "Bože, kakav divan dan" uz kiseo osmeh sanjao sam leto, po prozorima slikao je januar Stari se hrast zakleo u kišu da ništa slično tome nije video: neko je ukrao san, ugasio dan a ja sam sedeo pod njim i pevao. Između neba i tla nemo se rodila duga, valjda uplašena portretom pobednika gorak ukus pod jezikom se zove tuga a ja pevam još jače, pevam u inat | |
| Subject: Re: SiX Pack Tue Nov 24, 2009 5:57 am | |
| Six Pack - PO Box
Kad tuga polomi, pisanje stiha je rutinska stvar. I nisu pesnici bili bogovi vec samo tuge robovi, znam.
Ovih se dana neki cudan vetar razduvao na kopu skupova vrlo glupo puhao, i dok sam drzao svoj sesir i cuvao glavu, prolece je stiglo u nas kraj...
I ne po prvi put, sad sam ostao sam, kako da prevarim sebe, da ne razmisljam? Moram da priznam ovaj slucaj me razbio skroz. Sipaj jos jednu da ti odpevam...
Kad tuga polomi, misao telegram, a srce ko' postanski fah, i kad bih imao grudi bozije, sve ove rijeci bi stale u dah. Jer ovih dana neki igraju se bogova, kako da oprostim tom deficitu mozgova? Gledam nebo novim ocima i kristalno vidim: proljece je stiglo u nas kraj!
I ne po prvi put, sad sam ostao sam, kako da prevarim sebe, da ne razmisljam. Moram da priznam ovaj slucaj me razbio skroz. Sipaj jos jednu da ti odpevam...
Sedim do sanse, da dobijem sansu, mali oglas "menjam ljubav za jeftinu romansu" me izludjuje... | |
| Six Pack - Poslednja kap
Jednom kad potrčim kroz ogledala Ne želim da vidim nikog koga znam ni jedan vetar neće moći da me pronadje. Svu svoju ljubav, ponos i nadanja daću na poklon pticama da makar one odlete tamo gde ja ne stignem. Stvarno je bila poslednja kap kad ste u mene prodrli zubima! Stajao sam više nego začaran kad je stigao eho vaših glasova: "Nije mu ništa, samo se folira!" Skriven od noćnih patrola, stajao sam tako, vi ste, umrljani krvlju, kamuflirani blatom svi se smejali tudjem porazu. Trulih zuba pobeda - bitno je da neko aplaudura ma šta je laž - samo kriva istina! Nema ničeg što može da zaboli kao kad pukne blam, a ti tvrdiš sasvim sam da si nedužan Metak u čelo? To ne bih bio ja! | |
| Six Pack - Pravo na nas
Razapet izmedju nemira i nade da promeni svet Želje mi užarene, pod čekićem vrište dok svom solim i snagom ja kovem svoj plan. Pa red bi bio da neko ustane i sruši ovaj zid mržnje ispred nas i glupi sistem što nas laže da im za bolje sutra damo svoj glas. Oni nude spas dok ljudi ratuju, žene plaču, deca gladuju! Kako da zaustavim voz nemira što juri, uprkos našim nadama, pravo po prugama naših dedova, pravo na nas? Rušim zidove svake noći dok spavam i stisnutih zuba pobedjujem san funkcionere, barijere, manipulacije i afere... i tako dok jutro ne razbije san. Vrati me stvarnosti gde ljudi ratuju, žene plaču, deca gladuju! | |
| Six Pack - Pretnja ili molitva
Gledam za sobom - samo praznina, a hteo sam da budem veliki... neki od nas se prosto samo rode i odmah postanu šefovi i onda gazi druge, ne žali kosi ih srpom, udri čekićem bilo kako do svog sebičnog cilja a cilj opravdava sredstvo. Da li je pretnja ili molitva stisnutih ruku noću u zid kada udaram? Da li je flaša puna očaja nešto više od strane lakšeg otpora? Da li je zločin ako poželim da u paklu gore možda neki od vas tu? Da li je prestup to što pljujem na slavu vašu sumnjivu? Gledam za sobom - besana noć ćorave bake s pravdom više za sad ne igram do tada hrabri tatin sine zaželi i ono što ti ne treba! | |
| Subject: Re: SiX Pack Tue Nov 24, 2009 5:58 am | |
| Six Pack - Spavaj
Otvorim pune stalka oči i istina probije na površinu, razbije la`i da je sve u redu obuzdavam vrisak dane probije tišinu... jer daleko odavde još neko ne spava čuvar sam tog srca što za mene udara Spavaj, jedina... Spavaj... bar ti! i znaj da trebaš mi više nego ikad ne, ne, ne čini mi se, volim te! Ova godina sad i više nikad uskoro vraćam se, čekaj me! Uronim u sebe, duboko do dna suze udare na oči a i nije me stid ciklon beznadja umre vijuge raseče i sputao bih ruke da se razbiju o zid... ali ne boli prva krv iz njih kroz brda ti šaljem poruku, - ne smem biti tih! SPAVAJ | |
| Six Pack - Srebrni letač
Iznanađenje kao testament je bio onaj dan kad je saznao svet da postoji, jači od sunca vatromet: televizija. Ti se kuneš kako ne pratiš trend, a meni je sve što imam prokleti bend ... ponekad pomišljam da zauvek odustanem Ali prepoznajem drhtaj u pogledu tvom i sasvim novo NE u osmehu svom shvati, do mojih visina papirna krila nisu dovoljna Ja sam srebrni letač, lovac presretač (barem se danas tako osećam) Ja sam usna harmonika, nasloni usne kako treba i biće muzika samo ne foliraj "halo, halo, ovde istina !" Oslobođenje frekvencije pozovi jedno, pusti duha iz konzerve videćeš, boji se nebo pa sakriva oblake Ne. Ti misliš da je sasvim dovoljan znak kad širiš se u stilu "brate, mnogo sam jak". Tvoja je duša invalid zakovan u mrak. Ali prepoznajem drhtaj u pogledu tom, sasvim novo NE u osmehu svom do mojih visina papirna krila nisu dovoljna ja sam srebrni letač, lovac presretač... | |
| Six Pack - Superbata
Mene zovu Bogart, mada nešto i nisam bogat kao on svi bi da sam Flenders, ja bih da sam kao Homer Simpson. Kuća, šljaka i bend - mnogi kažu da to nije savršena taktika al' ja sam Lenin tata, ja sam Superbata iz vašeg komšiluka.
Topim noć u novi dan, čak i onda kada probudim se raščupan pored mene spavaš, sanjaš: budan sam, štedim sate planiram...
Ovaj rock and roll je uzeo sve, dao jedva nešto malo da se pomene al' pre bih svirao i dalje makar ni za kakve pare nego sada da odustanem!
Topim noć u novi dan, čak i onda kada probudim se raščupan pored mene spavaš, sanjaš: budan sam, štedim sate planiram... | |
| Six Pack - Suvise lepo
Početi ponovo, sad sam na dnu bio sam srećan, ne tako davno imati sve što želiš, možda Suviše lepo da bude stvarno. Sumorne misli, olovno teške olovno teške preduga ulica u predugoj noći strah od novog jutra neznam dali ću uspeti dali ću moći suviše lepo da bude stvarno | |
| Subject: Re: SiX Pack Tue Nov 24, 2009 5:59 am | |
| Six Pack - Tajna
Kad ti problem težak kao uvreda sedne na grudi i zabrani san to mora da je neka krupna stvar i bojiš se da istinu ne otkrije dan. Biće ti lakše da se nekom poveriš, zvoniš na vrata prijatelju svom, da čuva tajnu niko nezna tako daobro kao on - već će sutra ceo grad znati za tvoj blam... Kad ti problem težak kao uvreda sedne na grudi i zabrani san to mora da je neka krupna stvar i ćutiš da istinu ne otkrije dan. Bilo bi ti lakše da ne nekom poveriš, nekom ko će tajnu da sačuva - nisi lud da prijatelju ispričaš već bi sutra ceo grad znao za tvoj blam... Ne postoji šamar da osveti, a ni gumica da izbriše tvoju grešku. U ovom svetu, koji ništa drugo i ne radi osim što traži račun da ti napakosti, ti si tražio tubu za čuvanje tajni ...sad psuj svoju naivnost! | |
| Six Pack - Vazdusna
Uđi na sigurno mesto tu se i muk lako pretvori u zvuk sirene, bezobrazno često dakle, Robin Hud, strela i luk Ovde nekom treba jebati mater moje je ime revolucija mnogi bi pesmom da zakrpe krater ove krvave zemlje, ovog krvavog tla Želeo bih da verujem da se ne bojim da ne postojim i da pod nogama svojim gazim ptice čelične. | |
| Six Pack - Vesela pesma
Sam sa svojim strahovima plovim kroz život poput oblaka na beskonacnom nebu ne dodirujući ništa i ne ostavljajući za sobom trag. Kao šuma posle požara u pepelu sećanja tinja mnogo ružnih dana Ja sad najzad želim da ih zaboravim! | |
| Subject: Re: SiX Pack Tue Nov 24, 2009 6:00 am | |
| Six Pack - Virus bezumlja
Nekad je veče jako dosadno pa krenem da preturam po uspomenama Nekad je soba hladna pa se stisnem uz sebe i slike prošlosti prodju kroz mene: Srećni ljudi na širokim ulicama grle se, svi smo braća rodjena. Vesti su sada pune krvavih inserata zemljom vlada neki virus bezumlja. Ja di`em dva prsta da protestvujem, ovo nije u redu, ne stvarno nije fer! i psujem boga jer njega krivim za sve. Jer srušio e naše dečačke sne, u glavama sagradio bobme atomske, a mi smo samo hteli da sve bude O.K. Drhtava ruka na hladnom obaraču, meci komadaju nevino telo - to svoje svoje bolesne misli i sulude ideje ludak odozgo sprovodi u delo, Produ`im dalje stazom sećanja, opet se setim boljih dana i tako u krug... Hej ti, dečko sa druge strane reke, dodji mi do mosta i budi mi drug! | |
| Six Pack - Vodite me
Sada sam ostao sam, nikoga nema tu kraj mene možda je to ipak sada najbolje... a dali želim to? to me boli jako ali shvatam da imam samo sećanje. Vodite me odavde, jer ovde je čovek potpuno sam, nema ko da mu ulepša dan tu nema, nema nikoga Nema nikoga! Dozivam tako ja svakoga dana jače ima li za mene još vremena? ma dozivam, dozivam i bojim se jer sam sam, Moja šansa je opet, opet nestala | |
| Six Pack - Vrati se
Pogledaj tipa iza sebe, menja drugove za šibicu Kakav trip ! Kao Sahara i kiše... ovih dana to me baš inspiriše
Ti moraš biti ti, meni iskrivljena slika ništa ne znači ja nisam plavi dim u kome plivaš svake noći, ja te vidim ja te osećam... Da li me čuješ ?
Vrati se !
Pogledom praznim kao mrak tražiš izgubljeni doživljaj ne znam ni sam, valjda te razumem ali nikako ne mogu da te opravdam
Ti moraš biti ti, meni iskrivljena slika ništa ne znači ja nisam glupi film u kome spavaš svake noći, ja te vidim ja te osećam... Da li me čuješ ?
Da li prepoznaješ ovaj glas ? Sa bakljom u srcu tražim put za tebe Čak i kad je mrak daću ti Sunca zrak, još uvek te vidim, još uvek te osećam ! | |
| Subject: Re: SiX Pack Tue Nov 24, 2009 6:01 am | |
| Six Pack - Vreme samoce
Vreme samoće, vreme patnje, dugi sati očaja. Već danima ja slušam priču kako želiš biti sam Digni glavu, shvati život je ponekad kao ružan san izadji, ulica je široka prolećni je dan! I trčaćeš ka suncu, pružaćeš ruke da ga dohvatiš sam u igri protiv nevolja što gaze malog čoveka žmuriš jer oči su ti odavno navikle na mrak daj da bar samo jednom osetiš da i ti možeš biti jak! Vreme plača, vreme bola, dugi sati ćutanja, već danima te gledam kako u uglu sediš sam, Kad ćeš već jednom prestati da se samosažavaljaš? Ako želiš nešto u životu moraćeš od sebe sve da daš! | |
| | | ~ Rachy PunK~ Welcome!
Posts : 74 Join date : 2009-11-29 Age : 28 Location : † Nightmares †
| Subject: Re: SiX Pack Tue Dec 08, 2009 6:42 am | |
| | |
| | | Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: SiX Pack Tue Dec 08, 2009 6:43 am | |
| BEZ KOMENTARISANJA U OVOM PODFORUMU | |
| | | Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: SiX Pack Thu Jun 30, 2011 4:37 am | |
| KUPLERAJ
Abrakadabra neko je reko Udavi dabra, majko reko On je kriv što u tebe drugi pišaju. Abrakadabra 3 - 4 sad, Prljava bagra zaseda kad Gladni treba da se stišaju
Šta nije u redu sa ovim svetom Ne živimo više u 20tom Veku ratova bruke i stradanja Gde su ljubav ponos i nadanja!? Šta me gledaš ko debil? Šta nije jasno? Treba jebati vam mater i to opasno Da se istera jednom u kraj Dali ste pakao a obećali raj Koji kupleraj!!
Abrakadabra, neko je reko U retrovizoru smo predaleko Spori, sitni i nebitni Abrakadabra 3 - 4 sad Tvoj život liči na slobodan pad Padni, ko kusur se rasitni
Šta nije u redu sa ovim svetom Ne živimo više u 20tom Veku ratova bruke i stradanja Gde su ljubav ponos i nadanja!? Koji kupleraj!! Kurve i đubrad Da osmisle mi život pritiskaju dugmad 30 protiv i uzdržanih 100 I bik koji sedi mudar kao vo...
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: SiX Pack | |
| |
| | | | SiX Pack | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |