|
| Dubioza Kolektiv | |
| | |
Author | Message |
---|
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Dubioza Kolektiv Tue Jul 05, 2011 12:02 pm | |
| First topic message reminder :
"Open Wide" Ringtone to your Cell Open up your mind, make some rhythm come in, Open up your brain to some reasoning, Open up your thoughts so we can connect, Open up your knowledge and intellect, Open up the speaker make it blast the sound, Open up the sky and let the bass come down, Open up your eyes take a look inside, If you want to overstand this open wide.
Skirlibabababa. Yeah. Its enough, its enough. Listen you all. Just hear me now. Is that the thing in this World that make us fear? Damn on this World man, damn on this time. (???) man, you can't steal my rights.
Open wide. Open wide.
Same tune is tunnin, fire burnin, Mostar is still divided like Berlin. The guns are charging there's no time it's urgent, Be wild hurry, the bridge still falling. (2x)
The bridge still falling. Be wild hurry, the bridge still falling. The bridge still falling. The bridge still falling.
Open up your mind make some rhythm come in.
What for, what comes out when the people can't get unite? Can they even fight with no point behind? What form your ears can't hear, Your eyes can't see, your mouth can't talk And you're living in the fog.
Respond, respond direct, react to fact, Be aware of the track which always takes us back, Discover your roots and then teach the youth To reach the truth. Do you need some more proof?
Ruff freedom! Ruff Ruff Ruff freedom Ruff freedom! Ruff – freedom! (4x)
Open up the border, free up the land Open up your books in the Vatican Open up yourself to any possibility Open up your heart and mentality Open any door that you confront Let me put it straight, sincere and blunt Narrowmindedness must run and hide If you want to overstand this open wide.
(???), there's a point that we miss: Bosnia is still divided Jerusalem The guns are charging, there's no time it's urgent Be wild hurry, the bridge still falling. (2x)
You act like a boomerang, I feel like a hooligan You never try to listen, the impact is imminent Adrenalin hits me hard might just stop my heart Cos I'm the Bosnian ... and I fight!
Ruff freedom! Ruff Ruff Ruff freedom Ruff freedom! Ruff – freedom! (8x) | |
| | |
Author | Message |
---|
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: Dubioza Kolektiv Tue Jul 05, 2011 12:10 pm | |
| "Zrak" Ringtone to your Cell Ovaj zrak ima miris koji poznajem Neki znak ima opis kojeg prezirem Ovo nebo, vjecna nada u meni ostaje Moj put tako nepredvidiv je Uzalud je, zar ne
Strah sada dio mene postaje Mrak za nas dan ostaje Gdje je milost, sva dobrota Gdje sve to nestaje Sve lijepe stvari Tako tiho od nas odlaze Uzalud, zar je uzalud | |
| | | Hellcat Admin
| "Vlast I Policija" Ringtone to your Cell Uključi um svoj na čelu hladan znoj Mrtvo slovo na papiru nisi čovjek, ti si broj. S glavom u pjesku kao noj Duboko prema jezgri u što dublji sloj Bježiš i ne želiš mijenjat' život svoj Kontinuirano poriš i šiješ isti kroj Ti nisi taj kov To nije tvoj soj Ti nisi samo broj Uključi um svoj.
Dubioza Kolektiv ne pomaže ti sedativ, Znam nigdje nije lako Dubioza Kolektiv Svi postajemo negativ, Do kad sve ovako?
Je li to cirkus?! Ne to je MUP MUP? Da MUP Kakvih je to budala skup?! Ogromna prazna glava, pravde kržljav trup Pametan šuti, muti Pametuje glup
Neprestane gluposti loop Cenera na kaficu, obraz nije skup. K'o prnje peri, deri Lažne mjere mjeri Sav profit sebi beri Stiče tebe beri-beri
Vlast i policija Mito i korupcija
Zipa SIPA onaj drot preko puta pravo tipa, tipa Traži utoku, po pojasu se pipa, pipa Vidi se da žuri Salo mu se biba, biba, giba, giba Garant je u igri neka sitna riba Foteljaš u vladi glavom klima, klima Svake godina sve veča plima, plima Neometan kriminal svima njima štima
Zipa SIPA! Čuje se policija!
Vlast i policija Mito i korupcija | |
| | | Hellcat Admin
| "Oni Dolaze" Ringtone to your Cell Povuci, potegni, drž' ne daj, svaki dan borba, znam, ti se ne predaj, ne daj da budeš u toru *bee* belaj, ne laj, istini u oči gledaj, u oči gledaj
Dok narod živi na hljebu i vodi, ti šutiš i trpiš kao da ti godi, pucaju šuplje o nacionalnoj slobodi, sve se to na keš svodi, na keš svodi!
Dišemo na škrge, žalosne nam vrbe, nema brige dok moroni o tebi se skrbe, lobanje nam tvrde, predugo već trpe, statue i kipovi, niko da se mrdne.
Svako svome jatu leti i drugih se boji, svako trči po svoj barjak sto ponosno stoji, i na kraju nije bitno u kojoj si boji. Samo jedan izbor imaš, drugi ne postoji.
Oni dolaze po svoje i ne pitaju, dok umorne oči tvoje samo lutaju. Oni dolaze po svoje sve svojim smatraju, Dok ti patiš oni samo sebe gledaju!
Opet novi izbori, opet nove laži, što su rekli jučer, to danas ne važi, što udarci su niži sve su vam draži, motike i hljeba, to je sve što narod traži.
Cijenjeni birači, pamuka berači, mazohisti što bitno vam je ko najviše tlači, dok vas šiba bičem, vi govorite jače, ponovo birate da povećaju harače
Oni dolaze po svoje i ne pitaju, dok umorne oči tvoje samo lutaju. Oni dolaze po svoje sve svojim smatraju, Dok ti patiš oni samo sebe gledaju! 2x
Na funkciju ti dovešćeš i sina, tvoja familija fina, za vladu kadra ima, nepotizam i korupcija su svima i otac i majka, bez njih ko bez zraka, amandman na amandman, niz je beskrajan, sva ta birokracija - sjajna zanimacija
*Političarima pojedinim, želim dugu starost, tešku bolest*
*Kažu da više ne mogu trpjeti one koji ne rade ništa, a sjede na važnim mjestima* | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Dubioza Kolektiv Tue Jul 05, 2011 12:11 pm | |
| "Blam" Ringtone to your Cell Da sam dobar, da sam fin, Da sam tatin sin, Da imam love I da imam brz automobil Ne treba mi posao, ne treba mi cilj, Prst u uho, ja nemam potrebe za tim
Blam, blam Svaki dan sanjam autobahn Blam, blam Kud god krenem, samo makadam Blam, blam Jao, brate, kako sam iznerviran Blam, blam Nad glavom nam visi kran
2x Blam, blam To je blam, blam
3x Daj mi taj groove Daj mi taj beat Daj mi taj heat Daj smotaj shit
Daj mi taj groove Daj mi taj beat Daj mi taj heat Smotaj!
4x Motaj, motaj, motaj, smotaj!
Kakav speed, kakav ex Bolje ganja, onda sex Bolje stvaram novi zvuk Lakše stvaram novi text Relax, smotaj. . . Drugu, prva pukla je k'o keks Jedna nije dosta, motaj next Easy prolazim kroz čitav stres Ne uklapam se ja u sav taj mess
Blam, blam Svaki dan sanjam autobahn Blam, blam Kud god krenem samo makadam Blam, blam Jao, brate, kako sam iznerviran Blam, blam Nad glavom nam visi kran
2x Blam, blam To je blam, blam
7x Motaj, motaj, motaj, smotaj!
Motaj, motaj, motaj! | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Dubioza Kolektiv Tue Jul 05, 2011 12:11 pm | |
| "Svi U Štrajk" Ringtone to your Cell Meni je muka od vječne nacionalističke furke da me neko smješta u Bošnjake, balije il’ Turke Želim biti Hercegovac, Želim bit Bosanac Zasto da u svojoj zemlji živim kao stranac ilegalac, vanzemaljac dio dubiozne mase Ne mogu mirno gledat’ pljačku državne kase Uzimaju, otimaju od najniže kaste Ništa ne poduzimaš, puštaš da te gaze Ne mogu da vjerujem da smo masa bez glasa Bez zvuka, bez basa, potlačena klasa Svakog našeg predsjednika, svakog našeg poslanika prati glas bivšeg ili buduceg zatvorenika Vlada, Parlament, svih naroda dom Zbog vas je naša zemlja vukojebina.com
Neću distrikt Ne priznajem kantone Neću petnaeset vlada Ministre morone Sve sto sada trebam Ritam, bas i mic Pojačaj zvuk, Digni šaku u zrak
Zar da šutim, da gledam, da dubim na glavi Trpim loše vibracije, Osmijeh lažne demokracije Mrtav hladan u društvu mrtvih glasača Što bez plate ipak porez na budale plaća S kamatom tuđe dugove vraća Ruka pravde sve je kraća i kraća I svi smo dio reality show-a Velike sestre i velika braća
Digni šaku, digni šaku Digni šaku u zrak U štrajk u štrajk, svi u štrajk U štrajk u štrajk, Svi u štrajk | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Dubioza Kolektiv Tue Jul 05, 2011 12:12 pm | |
| "Firma Ilegal" Ringtone to your Cell Šareni marketinški zidovi srama Prazna obecanja su najbolja reklama Na stolu komad hljeba, u snovima salama Sve u ime naroda, cist profit i zarada Kažite nam ministri, naši poslanici Zašto ratni invalidi žive k'o jadnici Na ivici života, vama bitna svota Poznajete l' osjecaj, zove se sramota
Mi nismo više što smo bili Od samih sebe dugo se krili Dolazi dan da kažeš ne, ne Nemaš šta izgubit' Vec smo izgubili sve
Sva ova demokratija, samo birokratija Zajednicki tal, firma ilegal Prazne retorike, bez razuma i logike Sve im je egal, firma ilegal
Kao da sudnji dan je blizu Redovi zlocinaca u nizu I dok ti samo gubiš vrijeme Njima glas ti daješ, oni uzimaju sve
Zvijeri bez milosti, odani robovi Ljigave obijesti, bogati snobovi Ciji smo robovi, obicni brojevi Niži slojevi, kvarni strojevi Mijenjaju stolice, znojave guzice Nama po glavama sijevaju palice Nemamo vize da predjemo granice
Šareni marketinški zidovi srama Prazna obecanja su najbolja reklama Na stolu komad hljeba, u snovima salama Sve u ime naroda, cist profit i zarada Je li vas sramota? | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Dubioza Kolektiv Tue Jul 05, 2011 12:12 pm | |
| "Šuti I Trpi" Ringtone to your Cell Meni je muka od vjecne Nacionalisticke furke Da me neko smjesta U Bosnjake, balije il' Turke Zelim biti Hercegovac, Zelim bit Bosanac Zasto da u svojoj zemlji Zivim kao stranac Ilegalac, vanzemaljac Dio dubiozne mase Ne mogu mirnu gledat' Pljacku drzavne kase Uzimaju, otimaju Od najnize kase Nista ne poduzimas, Pustas da te gaze Ne mogu da vjerujem Da smo masa bez glasa Bez zvuka, bez basa, Potlacena klasa Svakog naseg predsjednika, Svakog naseg poslanika Prati glas bivseg Ili buduceg zatvorenika Vlada, Parlament, Svih naroda dom Zbog vas je nasa zemlja Vukojebina.com
Necu distrikt Ne priznajem kantone Necu petnaeset vlada Ministre morone Sve sto sada trebam Ritam, bas i mic Pojacaj zvuk, Digni saku u zrak
Zar da sutim, da gledam, Da dubim na glavi Trpim lose vibracije, Osmijeh lazne demokracije Mrtav hladan U drustvu mrtvih glasaca Sto bez plate Ipak porez na budale placa S kamatom tude dugove vraca Ruka pravde Sve je kraca i kraca I svi smo dio reality show-a Velike sestre I velika braca
Digni saku, digni saku Digni saku u zrak U strajk u strajk, svi u strajk U strajk u strajk, Svi u strajk | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Dubioza Kolektiv Tue Jul 05, 2011 12:13 pm | |
| "Um Klade Valja" Ringtone to your Cell UM KLADE VALJA
I kad završiš fakultet opet moraš dati guze Može i drugačije, za one neprivlačnije Tada ćeš i zadnju marku da izvučeš Za kovertu para veza se povuće
'Šta se sve rodi u mutnoj vodi?' Dok učiš da plivaš taj moto te vodi Naš mentalitet ima jedan kvalitet Da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet
Džaba ti škola s njom možeš da se pariš Džaba ti fakultet, na birou ćeš da stariš Džaba diploma na zid da je staviš Džaba ti sve, dok ne otvoriš novčanik
Bez obzira dal sistem se zvao komunizam Slobodno tržište, kapitalizam Jedna je konstanta jako relevantna Ovdje uvijek vlada vječni nepotizam
Pola milijona na birou Šta treba da se desi da se pameti dozovu Torovi su puni, ovce su na broju A oni samo šute i čekaju stoju
REF: Um klade valja štela caruje Poso ćeš da dobiješ kad masno daruješ Ponovo da platiš sve što te slijeduje Budi dio stada, za to se opredjeljuješ 3x
---------------------- GUITAR SOLO ---------------------- Ko će kome, ko svoj svome Može i bez škole, može bez diplome A onda kud koji, mili moji Za sve one bez štele tarifa postoji
Krv nije voda, ruka ruku mije Tako biti će i sutra, tako bilo je i prije Zakon i pravda to vode ne pije Moje pleme, moj rod, niko dirati ne smije
Ta ustaljena praksa ima svoj identitet Mito i korupcija njen glavni su epitet Naš mentalitet ima jedan kvalitet Da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet
REF: Um klade valja štela caruje Poso ćeš da dobiješ kad masno daruješ Ponovo da platiš sve što te slijeduje Budi dio stada, za to se opredjeljuješ 3x | |
| | | Hellcat Admin
| "Walter" Ringtone to your Cell Nit' si zbunjen nit' si lud Tebi ovo je normala Puna usta lažnih ideala
Zar si gluh, zar si slijep Misliš život ti je lijep Nemaš časti ni poštenja Dok puniš svoj džep
Al' nećete na vlasti Vječno biti Svi drugi su gladni A vi ste siti
Sprema se oluja Dosta bilo je suše Gledaću s merakom Kako snovi vam se ruše
Stoj Zar ne vidiš znak Znaj Može pojest' te mrak Stoj Sada gledaj na sat Otkucava Posljednji čas
Sve se vraća i sve plaća Pa bolje ti je priznaj Tvoje zadnje putovanje Biće zatvorski turizam To je put u jednom pravcu Više neću da te gledam Odjebi iz fotelje Glasove ti ne dam
Ova zemlja nije djeljiva sa tri I vaš nacionalizam Nije moj patriotizam Slušaj šta poručuje ti Branko Klubička Vrijeme je da odeš Ispao si piPIPPIPPIP Tačno je 11 sati i 55 minuta
4x Vratiće se Walter Jebaće vam mater
Novo vrijeme novi ljudi Okupator novi Motivi su im isti Pravim imenom ih zovi Izađi na ulicu Za sebe se izbori Vazduh treperi K'o da nebo gori
Za tvoja prava Neće drugi da se bori Nema mjesta za strah Kad masa progovori Za akciju smo spremni Waltera pozovi A on će da se stvori Samo ovo izgovori
Walter Nema stajanja sad Walter Zauzmi gard
Walter Je tu oko nas Svi smo mi Walter Kad kucne cas
Walter Nema stajanja sad Walter Zauzmi gard
Ovaj grad, ova zemlja Ima zajeban karakter Najviše kad treba Vratiće se Walter
8x Vratiće se Walter Jebaće vam mater | |
| | | Hellcat Admin
| "Recesija" Ringtone to your Cell Zajebano vrijeme ništa dobro da se desi, dobio si otkaz sutra hljeba nećeš jesti počni da se brineš neke odluke donesi bolan gdje si, bolan gdje si... Kako problem sam od sebe može da se rješi Da l' će rođak iz daleka kesu da odriješi dok je u dijaspori na drugoj adresi bolan lesi, ostani gdje jesi...
REFren:
Vlada uvjek isto svira, narod uvjek isto bira ovdje nikad neće biti mira u novčaniku pola marke sija, RE CE SI JA Vlada uvjek isto svira, narod uvjek isto bira ovdje nikad neće biti mira u novčaniku pola marke sija, RE CE SI JA recesija, recesija, recesija, RE CE SI JA.
Mi bi da radimo, a posla nemamo ovo nam se ne sviđa Mi bi da kupimo, al' čime to da platimo stigla je recesija Mi bi da radimo, a posla nemamo ovo nam se ne sviđa Mi bi da kupimo, al' čime to da platimo stigla je recesija
Vrijeme brzo prolazi ti zaglavljen u trenu s ove mrtve tačke stvari nikako da krenu ne radiš baš ništa, a nadaš se svemu sam si izrežir'o sebi ovu filmsku scenu!
Borite se vi i dalje svak za svoju vjeru Nije bitno imate li šta u frižideru masovna hipnoza danas prešla svaku mjeru ruke peru, oni ruke peru
REFren:
Vlada uvjek isto svira, narod uvjek isto bira ovdje nikad neće biti mira u novčaniku pola marke sija, RE CE SI JA Vlada uvjek isto svira, narod uvjek isto bira ovdje nikad neće biti mira u novčaniku pola marke sija, RE CE SI JA recesija, recesija, recesija, RE CE SI JA. | |
| | | Hellcat Admin
| "Domacica" Ringtone to your Cell Ovdje niko nezna dal su došli il' su pošli Smotaj nam još jednu samo nek se troši, Budite nam gosti, dani zabrane su prošli Svi su dobro došli, svi su dobro došli. Da zapalimo lulu mira, letimo do svemira Muka mi od sveg ovog unutrašnjeg nemira Bas nas gruva nacija duva, Neka svako ima dovoljno dima...
Na ovakav vakat hajde nemoj sjest pa plakat, dumaj svojom glavom skontaces da fakat, ovako više ne ide, fitilj nam je kratak zasadi sebi biljku za domaći zadatak Kad u mraku utonem i sa jutrom osvanem, njezin dim prati me gdje kod da se okrenem
Ganđa, bilje, zelje, vutra, suka, sensimilla, žuža, džoja, rora, rizla, jufka, cannabis sativa Ganđa, bilje, zelje, vutra, suka, sensimilla, žuža, džoja, rora, rizla, jufka, MARIHUANA 2x
Kad svega je dosta i treba mi predah, ja smotam još jednu i padam u sevdah | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Dubioza Kolektiv Tue Jul 05, 2011 12:14 pm | |
| "Kokuz" Ringtone to your Cell Zbog svjetske krize Nemam za rizle Nemam ni ganje aman Baš bi mi sjelo taman
(nemam ganje aman)
Zašto u ovoj vukojebini sam ja odrast'o Gdje ne sm'ješ reći da si drugačiji glasno I zašto ovdje oduvijek je bio zastoj Ja ne razumjem to
Kako da ovdje nikad nikom ništa nije jasno I sad nam je i gore nego ikad da smo Na vrijeme mislili sad ne bi bilo kasno Ja ne razumjem to
Nemam para daj posudi Il' mi žirant makar budi Steglo brate sa svih strana Trebam pomoć od jarana
Banka neće kredit dati Pustit će me da se patim Skupa struja, skupa hrana Kirija od stana
Kako da ne vozim ja krntiju već nešto bijesno Iskrivijo sam leđa sjedište je tjesno A klima je tošiba nemam staklo desno Kako da promijenim to
Nemam para daj posudi Il' mi žirant makar budi Steglo brate sa svih strana Trebam pomoć od jarana
Banka neće kredit dati Pustit će me da se patim Ja sam kokuz bekrija Marka mi ko tepsija
Zbog svjetske krize Nemam za rizle Nemam ni ganje aman Baš bi mi sjelo taman
(nemam ganje aman)
Zašto u ovoj vukojebini sam ja odrast'o Gdje ne sm'ješ reći da si drugačiji glasno I zašto ovdje oduvijek je bio zastoj Ja ne razumjem to
Banka neće kredit dati Pustit će me da se patim Ja sam kokuz bekrija Marka mi ko tepsija
Zbog svjetske krize Nemam za rizle Nemam ni ganje aman Baš bi mi sjelo taman | |
| | | Hellcat Admin
| "Vidi, Vidi, Vidi" Ringtone to your Cell Vrijeme kao da je stalo Samo dani se broje Ne mogu da vjerujem Dekade dvije stoje Ovdje je najbitnije ko se kako zove Sramota da budućnost takvu djetetu mi kroje
Sve dok lutaš kroz život Zatvorenih očiju Igre bez granica Opet započinju Dok gledam naše društvo na najnižem stadiju Čujem Lošu kako pjeva na lokalnom radiju
Fa, fa fašista Nemoj biti ti Jerbo ću te ja Draga ubiti x2
Otkud ovi ljudi Jesul' donijele ih rode Mali miševi iz rupe Svoje kolo vode Dokle će da traje ovo mentalno klanje Kakvo putovanje, brate kakvo putovanje Oko mene sijeva jezik mržnje Jezik gnjeva Svako svoje tjera, zar ne postoji mjera Glave čudnih oblika, negativnih odlika U mreži su korupcije, čuvaju se funkcije
Vidi, vidi, vidi Vidi, vidi, vidi Vidi, vidi kakve makine se voze Vidi, vidi kako budžeti se troše Vidi, vidi kakve spodobe nas vode Vidi, vidi koga biraš na što glasovi se svode !!!
Nema EU opet kriza Ma ne posla ni deviza Narod nema para Pada kriza Vlada pohlepa i debilizam Nema zraka, teško disat Puls života jako nizak Valjda i navikli na konformizam Ponovo feudalizam
Vidi, vidi kakve makine se voze Vidi, vidi kako budžeti se troše Vidi, vidi kakve spodobe nas vode Vidi, vidi koga biraš na što glasovi se svode !!! | |
| | | Hellcat Admin
| "Niko Nije Kriv" Ringtone to your Cell Niko nije kriv
Rat je profit, puni kase vladajuće klase, Za poslove i pljačke prave alijanse. Društvena krema savjesti nema, Cijela ova masa s tim nema problema!
I opet ponedjeljak "60 minuta", Ovo sam vidio već hiljadu puta, Istina ne dopire do kolektivne svijesti, Kada će u ovu zemlju stići dobre vijesti!?
Novi deal, nove trase, eto opet šanse, Da utonu utonu u slatke milionske romance. Zaduži nas, zaduži da MMF-u sluzim, Niko to ne konta, niko to ne kuži.
Cifre se sabiru i množe, oguliše do kože, Svi kažu šta ćeš, šta se može, Sutra u Evropu, a danas u Merhamet, Caritas, dobrotvor na klopu.
Kriminal sinhroniziran Sud banaliziran Plan realiziran Narod hipnotiziran Ideologije ne nestaju, niko nije kriv, Rat nije počeo niko, niko nije kriv.. Sve se zaboravlja za stoju i po, niko nije kriv.. Mir, mir, mir, niko nije kriv.
MMF uvijek ide na blef, Malo pune, onda brzo prazne ti sef, trash, nećeš moć' vratit keš. Vječno ćemo bit pijuni, u tome je catch.
Dok traje korida, volovi se bodu, Ostajemo robovi, zaboravi slobodu. Narodni junaci, sudbine krojači, Podmićene sudije, Na slobodi kriminalci.
Kriminal sinhroniziran Sud banaliziran Plan realiziran Narod hipnotiziran Ideologije ne nestaju, niko nije kriv, Rat nije počeo niko, niko nije kriv.. Sve se zaboravlja za stoju i po, niko nije kriv.. Mir, mir, mir, niko nije kriv. | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Dubioza Kolektiv Tue Jul 05, 2011 12:15 pm | |
| "Njihovi I Nasi" Ringtone to your Cell U svijetu njihovih i naših kompromisa nema, Dok obespravljeni narod na ustanak se sprema, Po ustavu zaustavljen od Daytonskih shema, Nacionalni torovi izvor su problema.
Oni ne brinu za ljude, njihov glasacki ste stroj Njihov savršen poligon, dvije škole isti krov Ali sad je čas da lovina postane sam lovac I minder će zamijeniti električni stolac
(Ref.) Budi svoj, budi borac, Jer tvoj je znoj, a oni broje novac! (X2)
Sada nema vlade, nacije su tek inventar Na stećcima sagradit ćemo trgovački centar, Dok u više, samo interese gleda Novopečeni tajkuni, ostalo je jad i bijeda
A tri su sloja društva, to znamo iz iskustva Političari, popovi, svi ostali su robovi Korumpirani snobovi, boagati ko lordovi Država je bankrot, jer oni su je prodali. Nama iza leđa lažira se trud, Sporazuma nema, sve vrti se u krug, Šestorica na vlasti počini li su blud, Bez milosti nas kurve nasukale na prud
...Budi svoj, budi borac, Jer to je stroj......
Budi svoj, budi borac, Jer tvoj je znoj, a oni broje novac! (X2) | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Dubioza Kolektiv Tue Jul 05, 2011 12:15 pm | |
| "Balkan Funk" Ringtone to your Cell Refren:
Check it out now, funk soul brother Right about now, funk soul brother. Check it out now, funk soul brother Right about now, funk soul brother. Check it out now, funk soul brother Right about now, funk soul brother. Check it out now, funk soul brother Right about now, funk soul brother.
Balkan funk!
Kako vođa svira, ja moram da plešem, moj zivot je blank, to je balkan funk, katrana i dima, da pluća se lijepe ne udišem zrak, to je balkan funk volim puno rakije kad sjednem za šank bez dna je moj tank, to je balkan funk zapjevam kad silazim iz sela u grad i smrdim k'o skank, to je balkan funk
Refren:
Check it out now, funk soul brother Right about now, funk soul brother, Check it out now, funk soul brother Right about now, funk soul brother, Check it out now, funk soul brother Right about now, funk soul brother, Check it out now, funk soul brother Right about now, funk soul brother.
Check it out man (bili bam) ragga man, he's with the half brains on, critical sound Check it out man (bili bam) ragga man, he's with the half brains on, critical sound Break with that man silly man (bili bam) you the half brains on, critical sound Break with that man silly man (dili bam) you the half brains on, critical sound
Refren:
Check it out now, funk soul brother Right about now, funk soul brother, Check it out now, funk soul brother Right about now, funk soul brother, | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Dubioza Kolektiv | |
| |
| | | | Dubioza Kolektiv | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |