Fun Box
Fun Box
Fun Box
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.

Go down 
+4
emily_darling^^
Plastic Tears
Hellcat
Djurdja~Drogenmädchen
8 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Djurdja~Drogenmädchen
Spammer
Spammer
Djurdja~Drogenmädchen

◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 Empty
PostSubject: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptyMon May 03, 2010 4:18 am

First topic message reminder :

So... ovde komentariste sve sto vam se nije ili jeste dopalo od onoga sto sam napisala~ pitajte me sta zelite & co. :krofnaa:
Back to top Go down

AuthorMessage
Djurdja~Drogenmädchen
Spammer
Spammer
Djurdja~Drogenmädchen

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 09, 2010 7:15 am

fala fala ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 869741
Back to top Go down
Hellcat
Admin
Admin
Hellcat

Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptyThu May 13, 2010 11:45 pm

podrzavam ofc
sve sto si rekla je istina
na faceu smo razmijenile misljenje ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 869741
Back to top Go down
http://zlivrach.deviantart.com/
kiyomii~
Spammer
Spammer
kiyomii~

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptyFri May 14, 2010 6:08 am

ono ,u vezi pozera, mozda se slazem na neki nacin.
ali to je malo preterivanje ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 940581 huuuuhhh~~
ne mora da znaci da je pozer osoba koja stavi sliku svog omiljnog clana banda or something like that.
ili onoo, promeniti ime. takodje ne mora znaciti da je ta osoba pozer.
nista od navedenog ne mora znaciti da je neko pozer.
ljudima se svidja jrock, sta je tu cudno? isto kao meni, tebi...i ostalima, da ne nabrajam. znaci da smo SVI mi bili pozeri hai?
aaaand, da. cosplaaaayy. cosplay je kul stvar. meni se svidja. ako se neko obuce, kao reita, sto si navela za noseeband, sta je tu lose? pozer? ne.
i ako neko upotrebljava previse reci na japanskom? nothing special. ja volim jezik, i upotrebljavam ih, ali ne preterano-to me ne cini pozerom. zelim da naucim jezik.
vidi se kad je neko pozer. iskreno, nisam videla, niti upoznala nikog takvog.
osim mene i mirx, cini mi se, niko vise nije poceo da slusa jrock od skoro. vrv mislis na nas dve.
buuuut, kako si zakljucila?
bez uvrede. ako mislis na nas dve gresis :/
not fucking posers.
sooo, bloodtupe ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 940581 yuhz, glupo je da neko nauci to sve napamet. or wikipedia. i da osudjuje nekog ko ih slusa kako to ne zna. slazem se za to, moze znaciti da je osoba pozer. a i ne moraa. mozda samo misli da to sad treba svi da znaju...aaand... i am done i guess.
Back to top Go down
Djurdja~Drogenmädchen
Spammer
Spammer
Djurdja~Drogenmädchen

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySat May 15, 2010 11:07 pm

za ime i sliku. u pravu si, ne mora da znaci. ali uglavnom jeste, zato sto cuju jednu je*enu pesmu, i odjednom su najveci jrock fanovi. dakle zna jedva jednu pesmu i odmah mu je omiljeni bend?
a-a, nije pozer. XD

ljudima? pa da, nekima se stvarno svidja. neki su me ranije pitali ''kakvi su ti to kinezi?'' a sad su veci fanovi od mene.
i sta? naprasno im se TOLIKO svideo jrock? ne, samo vise ne znaju sta ce od sebe, pa hoce da budu kul i drugaciji.
ako ti nije pozer onda... ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 940581'

cosplay? svakako je kul stvar, if you can cosplay. ali mostly fanovi iz srbije bas i ne mogu. odakle im platforme ili sve ostalo? [mislim na novopecene fanove]. so nabacaju stvari na sebe i izgledaju kao da su imali mozdani udar.
epic fails.

ja sam ih upoznala na milion. i ti ces skoro vrvt, polako. i onda ce ti se je*eno smuciti i docice do ovoga.

erm, ne? ovo nisam posvetila ni tebi ni mirx. O: od kako znam tebe, ti slusas jrock. mirx mi rece da ona slusa gazette jos od 2005, tako da je ona i mene nadmasila cak.
bilo je namenjeno pozerima uopsteno, nikom konkretno. ne znam zasto si se pronasla/mislila da sam zbog vas napisala. D8

EDIT: za jezik sam lepo rekla da ne osudjujem sve.
Back to top Go down
Plastic Tears
Spammer
Spammer
Plastic Tears

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 16, 2010 12:00 am

kako se glupo osjecam kad moram da kazem I agree ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 940581 ali moram ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 869741
Und ne ne 2005..od pre 2 godine ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 869741 to je 2008 (po mojoj matematici) ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 869741
Back to top Go down
Hellcat
Admin
Admin
Hellcat

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 16, 2010 12:12 am

zar ti nisi slusala tehno o.O
Back to top Go down
Plastic Tears
Spammer
Spammer
Plastic Tears

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 16, 2010 12:22 am

aham..jesam ^^ i sad volim da cujem ponesto
Back to top Go down
Djurdja~Drogenmädchen
Spammer
Spammer
Djurdja~Drogenmädchen

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 16, 2010 12:25 am

you told me da ti je drugarica 2005 dala da cujes pesme ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 999295
Back to top Go down
Plastic Tears
Spammer
Spammer
Plastic Tears

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 16, 2010 12:37 am

nisaaam..neg 2008 :OO :OOO O__________O
Back to top Go down
.But Home Is Nowhere.
Admin
Admin
.But Home Is Nowhere.

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 16, 2010 1:01 am

buxaxaxaxa ja ne volim da komentarisem ove dnevnike i ugl. ih ne citam, ne volim da guram nos u tudju privatnost (mada ne biste ni pisali dnevnike i otw komentare da vam smeta guranje mog nosa u vasu privatnost ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 869741)

ali ovo o pozerima sam se iskidala baxaxaxaxaxaxaxa
dobro, sto se muzike tice, ja znam da sam mnogo cudna, ne zanima me ni kako se zovu cl. bendova koje slusam, ni kako izgledaju, niti sta rade sa svojim zivotom, bitna mi je samo muzika, dok god mogu da ih slusam, meni je to dovoljno
znam da kod drugih nije tako ali baxaxaxaxa ovo za krvnu grupu lol XD
sad ja taj jrcok nikad nisam imala nis protiv, nisam ga slusala, ali ono, muzika ko muzika, sad kad su odjednom svi fanovi u fazonu sam wtf o.O but nevermind
ugl. ne volim da slusam stw koje svi vole, tak da, i da sam nekad zelela da uzmem i da ih preslusam, sad sig. necu ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 869741
a sto se tice jezika, ja bih volela da naucim ^^
msm, iako sam neko koga nervira jrock i + nisam u fazonu moram da znam 1000 stranih jezika, kineski i japanski bih volela da naucim jer njih sad ima na svakom cosku i msm da bi mi vise koristio neko nemacki ili francuski ^^
a za ovaj stil o.O
msm meni se to ne svidja XD
i promena imena i slika to mi je smesno sry kidz ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 869741
budem u fazonu uvek "jeste i izvodu iz maticne knjige promenili ime mozda, msm samo vam je to ostalo o.O"
vise ne znam ni ko je ko ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 869741
Back to top Go down
http://about.me/nicky6pack
kiyomii~
Spammer
Spammer
kiyomii~

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 16, 2010 2:17 am

Djurdja~Drogenmädchen wrote:
za ime i sliku. u pravu si, ne mora da znaci. ali uglavnom jeste, zato sto cuju jednu je*enu pesmu, i odjednom su najveci jrock fanovi. dakle zna jedva jednu pesmu i odmah mu je omiljeni bend?
a-a, nije pozer. XD

ljudima? pa da, nekima se stvarno svidja. neki su me ranije pitali ''kakvi su ti to kinezi?'' a sad su veci fanovi od mene.
i sta? naprasno im se TOLIKO svideo jrock? ne, samo vise ne znaju sta ce od sebe, pa hoce da budu kul i drugaciji.
ako ti nije pozer onda... ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 940581'

cosplay? svakako je kul stvar, if you can cosplay. ali mostly fanovi iz srbije bas i ne mogu. odakle im platforme ili sve ostalo? [mislim na novopecene fanove]. so nabacaju stvari na sebe i izgledaju kao da su imali mozdani udar.
epic fails.

ja sam ih upoznala na milion. i ti ces skoro vrvt, polako. i onda ce ti se je*eno smuciti i docice do ovoga.

erm, ne? ovo nisam posvetila ni tebi ni mirx. O: od kako znam tebe, ti slusas jrock. mirx mi rece da ona slusa gazette jos od 2005, tako da je ona i mene nadmasila cak.
bilo je namenjeno pozerima uopsteno, nikom konkretno. ne znam zasto si se pronasla/mislila da sam zbog vas napisala. D8

EDIT: za jezik sam lepo rekla da ne osudjujem sve.

hai ^^
a nisam mislila na te takve kad kazu koji su ti ovo kinezi. ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 940581 ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 869741 nego uopste. na ostale :)
i to, za cosplay, XD, slazem se za to sto si rekla, ali ovde.
znam neke ''jrock fans'' - i naravno, smucili su mi se, ali ne obracam paznju bas.
pa, mislim da sam se pronasla zato sto sam ja skoro pocela da slusam jrock. iako sam cula, i za gazette, an cafe, and jos dosta bandova jos pre 2 godine, nisam slusala.. sooo, yeahh.
Back to top Go down
Guest
Guest

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 16, 2010 2:44 am

hahahahaha ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 869741 poslednji post ti je extra ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 824166
Back to top Go down
Hellcat
Admin
Admin
Hellcat

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 16, 2010 2:48 am

ajde cutite
spam
Back to top Go down
kiyomii~
Spammer
Spammer
kiyomii~

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 16, 2010 3:48 am

Militza_BlackVeilBride:] wrote:
hahahahaha ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 869741 poslednji post ti je extra ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 824166

um? x.x
Back to top Go down
Guest
Guest

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 16, 2010 3:50 am

ono na blogu sto je pisala o fake jrock fanovima...
Back to top Go down
.MysteriousCannibal.
Spammer
Spammer
.MysteriousCannibal.

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptyFri May 21, 2010 12:32 pm

Hahhaha telefoncic..presladak je..◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 869741
Super ti je blog....sta god vec...lepooo...
Back to top Go down
Djurdja~Drogenmädchen
Spammer
Spammer
Djurdja~Drogenmädchen

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 23, 2010 1:19 am

arigato Tamy ^^
Back to top Go down
Guest
Guest

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 23, 2010 1:26 am

i meni nije htelo da udje u forum, ali srecom samo jedan dan ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 869741
Back to top Go down
Djurdja~Drogenmädchen
Spammer
Spammer
Djurdja~Drogenmädchen

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 23, 2010 1:27 am

oh meni skoro 3, htela sam da umrem o:
Back to top Go down
.MysteriousCannibal.
Spammer
Spammer
.MysteriousCannibal.

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 EmptySun May 23, 2010 2:21 am

NnC! ^^
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.   ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari. - Page 2 Empty

Back to top Go down

◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~ Komentari.
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» ◕‿◕ Drogenmädchen's freaky world~
» Komentari- Fading
» Angelo <komentari>
» All I Live For - KoMeNtArI :D
» Nema naslova komentari