| Covek Bez Sluha (ChBS) | |
|
|
|
Author | Message |
---|
.But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Covek Bez Sluha (ChBS) Wed Jan 20, 2010 6:27 am | |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Bajka
Vuci siti, ovce blede Takve nama bajke slede Ivica se zaposlio Maricu je zaprosio.. Zlatokosa medvede je zadovoljila Svoje mlado telo dala zverima
Robinzon je na ostrvu Plantazama dig'o lovu Guliver je zaplovio Na pravcu se overio Snezana je sve patuljke odrobijala Kad se jedne noci stvarno razbila..
Ispricane bajke Mala deca spavaju Znaju da ih lazes Zato pricu stvaraju I Djepeto svome sinu pamet stavio Od silnih mu lazi samo secer rastao..
Snezana je sve patuljke odrobijala Kad se jedne noci stvarno razbila..
Ispricane bajke Mala deca spavaju Znaju da ih lazes Zato pricu stvaraju I Djepeto svome sinu pamet stavio Od silnih mu lazi samo secer rastao.. | |
|
| |
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: Covek Bez Sluha (ChBS) Wed Jan 20, 2010 6:27 am | |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Budim Se
budim se i vec je dan visoko sunce baca dosadan sjaj na moje otekle oci na sprzene usne telo drhti, telo bori se
i ljudi ne poznaju strah oni odlaze nekud, tamo bolje je sve i tamo nema sunca i nema sjaja neko govori da neko govori
tad ja mrzim ovaj dan i ja mrzim ovaj grad i mrzim sve ljude u njemu ja sam rodjen, rodjen da mrzim sve
budim se i vec je dan visoko sunce baca dosadan sjaj na moje otekle oci na sprzene usne telo drhti, telo bori se
i ljudi ne poznaju strah oni odlaze nekud, tamo bolje je sve i tamo nema sunca i nema sjaja neko govori da neko govori
tad ja mrzim ovaj dan i ja mrzim ovaj grad i mrzim sve ljude u njemu ja sam rodjen, rodjen da mrzim sve
jer ja mrzim ovaj dan ja mrzim ovaj grad mrzim sve ljude u njemu ja sam rodjen, rodjen da mrzim sve
jer ja mrzim ovaj dan ja mrzim ovaj grad mrzim sve ljude u njemu ja sam rodjen, rodjen da mrzim sve | |
|
| |
| Subject: Re: Covek Bez Sluha (ChBS) Wed Jan 20, 2010 6:28 am | |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Da Li Sam U Pravu
Volim travu, okupanu rosom, mirise na dobru cavu Volim travu, i kada nemam gde na nju vodim glupu travu Volim travu, i kada skroz poludim, spustim svoju ludu glavu Volim travu.. Ja je stvarno volim, a ti reci da li sam upravu Volim travu.. Ja je stvarno volim, a ti reci da li sam upravu Volim travu.. Ja je stvarno volim, a ti reci da li sam upravu Volim travu.. | |
|
| |
| Subject: Re: Covek Bez Sluha (ChBS) Wed Jan 20, 2010 6:29 am | |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Dobro Je
Oni misle da sam lud Navlace mi belu kosulju Oni misle ako zivim sam Da sam ipak njima potreban Da me srede i sastave Da pokazu mi prave puteve Da izbrisu dobre navike I da se sa mnom malo zabave
Da im pricam od kad pamtim sve Da slazem sarene kockice Da rusim gumene zidove I kazem kako dobro je Da se trude bez zablude Da posteno sve urade Bez grize savesti odlaze Jer ja sam broj A oni ne broje..
Da se trude bez zablude Da posteno sve urade Bez grize savesti odlaze Jer ja sam broj A oni ne broje..
Trude.. Zablude.. Urade.. Odlaze.. Ne broje.. | |
|
| |
| Subject: Re: Covek Bez Sluha (ChBS) Wed Jan 20, 2010 6:30 am | |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Ja Ili...
I kazu da sam cudan Da sam malo udaren Kada popnem se visoko Ali nikad ne padnem I ne slusaj se price To su samo ljudi zli Ja sam oblican momak kao.. Ne da jurim ovim gradim Kao icrtani strip Ili vuces se polako To je sasvim drugi tip.. Ili ne mogu da gledam A gledaju me svi Ja sam obican momak kao Tako obican momak kao Ja sam obican momak kao ti
I stvarno se tuk'o, nisam neki sportski tip Kada treba da se zapne ja sam ukoceni klip Nemam puno kinte, ali uvek imam krinj Ja sam obican momak kao I necu da se menjam, zelim biti samo svoj Ako nekome to smeta nek me uhvati za moj Ne vredi da ti pricam, moram samo shvatiti Da sam obican momak kao Ja sam obican momak kao Tako obican momak kao ti..
Ja sam obican...kao ti Tako dvolican...kao ti Ja sam sebican...kao ti A ipak obican...kao ti Ja sam obican... Ja sam obican... Ja sam obican... Momak kao ti | |
|
| |
| Subject: Re: Covek Bez Sluha (ChBS) Wed Jan 20, 2010 6:31 am | |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Kroz Moju Glavu
Moja soba ovih dana tuznija je nego ikad Zato ne mogu da gledam, krijem pogled iza slika Zid od placa grebem, bacam, boli me al' nije vazno Ova boja depresivna, ubija me tako snazno..
Da izadjem je tesko, a da ustanem jos teze Zato sedim, gledam pauk plete svoje mreze Muzika u horor filmu budi neku cudnu tremu Sto po glavi mi se fura, baca me u ludu semu..
Vau vau vau Vau vau vau Milion slika prolazi kroz glavu.. Vau vau vau Vau vau vau Ne mogu da se setim zaboravljenog lika.. Vau vau vau Vau vau vau Ne zelim nista da znam.. A gde sam sada ja..
Da izadjem je tesko, a da ustanem jos teze Zato sedim, gledam pauk plete svoje mreze Muzika u horor filmu budi neku cudnu tremu Sto po glavi mi se fura, baca me u ludu semu..
Vau vau vau Vau vau vau Milion slika prolazi kroz glavu.. Vau vau vau Vau vau vau Ne mogu da se setim zaboravljenog lika.. Vau vau vau Vau vau vau Ne zelim nista da znam.. A gde sam sada ja.. | |
|
| |
| Subject: Re: Covek Bez Sluha (ChBS) Wed Jan 20, 2010 6:31 am | |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Mefisto
Gomila mesa da mirise grad Kao zver se sunjam da utolim glad I masturbacija, tu je prava stvar Meni treba sveze krvi da bi bio zdrav I kao strela prav
Tvoje oci gledaju strah Prilazim ti blize i oduzimam dah Pokusavas da bezis ali nemas gde Mefisto uvek stize dal' kasnije il' pre
I noc, samo mesec i ja Letim prema svetlu Ulica klanica I volim te, a volim i a Zedj mi gasi mesavina Samo nek' je pozitivna..
Tvoje oci gledaju strah Prilazim ti blize i oduzimam dah Pokusavas da bezis ali nemas gde Mefisto uvek stize dal' kasnije il' pre
I kada petlovi najave dan I kada se umoran vratim u san Mesec opet budi zver u meni I vraticu se da pokazem koliko sam jak..
Tvoje oci gledaju strah Prilazim ti blize i oduzimam dah Pokusavas da bezis ali nemas gde Mefisto uvek stize dal' kasnije il'
Tvoje oci gledaju strah Prilazim ti blize i oduzimam dah Pokusavas da bezis ali nemas gde Mefisto uvek stize dal' kasnije il' pre | |
|
| |
| Subject: Re: Covek Bez Sluha (ChBS) Wed Jan 20, 2010 6:32 am | |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Memories
You were like a virgin of my And I gave you a piece of heart And I gave you a piece of sould But you wanted something like a dream Something better, something different That I never gonna be.. Never gonna be..
Tell me heart if you love I will reach to use to say I was living in the lies.. Thinking that's ok But you wanted something like a dream Something better, something different That I never gonna be.. Never gonna be.. Never gonna be..
Just a piece of me Want to be with you Never felt so bad And I know you're filling too Just a piece of me Want to be with you And that all I can see.. A memories
Tell me heart if you love I will reach to use to say I was living in the lies.. Thinking that's ok But you wanted something like a dream Something better, something different That I never gonna be.. Never gonna be.. Never gonna be.. | |
|
| |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Peron 2
Peron dva Prljav i mrachan Horde ludih I polubudnih ljudi Sa cudnim licima... I gde sam ja Sada se pitam Kuda idem I zasto skitam Ovde sigurno ne pripadam..
Zvuk masine brise svaku nadu Ostajemo ovde I gledamo voz Sto nece stati Prolazi i mirno prati Izgubljena lica putnika I on mislio je da ce bolje proci Ako ne stane na peron dva.. | |
|
| |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Problem
Zasto su danas devojke lujke U tvoje vreme bilo je drugo Setaju ulicom,gole dole Preko njih prelazi moj crveni
Zasto su danas devojke lujke U tvoje vreme bilo je drugo Setaju ulicom,gole dole Preko njih prelazi moj crveni jugo
Lagala ga lagala ga lagala ga lagala ga Je je je Lagala ga lagala ga lagala ga lagala Lagala ga lagala ga lagala ga lagala ga Je je je Lagala, lagala je..
Zasto su danas devojke lujke U tvoje vreme je trajalo dugo Na mom putu previse trupa Kroz njih prolazi moj crveni
Zasto su danas devojke lujke U tvoje vreme je trajalo dugo Na mom putu previse trupa Kroz njih prolazi moj crveni jugo
Lagala ga lagala ga lagala ga lagala ga Je je je Lagala ga lagala ga lagala ga lagala Lagala ga lagala ga lagala ga lagala ga Je je je Lagala, lagala je.. | |
|
| |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Speed
I bas se sasvim slucajno ispred mene stvorila Ja sam bio tada suv, jer tad si ispit spremala I da si bila sa mnom tu, isto bih postupio Jer za to se parce mesa i sam djavo drzao I kao svaki samotnjak nisam mnogo lozio Odmah sam joj pravu pricu fino slozio Noc je bila pravi muk za sto erupcija Ali jutro svako kisno, sve si saznala..
Bila si jedina na svetu kojoj mogu reci sve Ja sam rekao da zelim malo biti pored nje Zato moja glava sada trpi teske povrede Kao da su na nju pale ove ciste istine...
Da sam znao sta ce biti, ja bih slatko slagao Ali sada tvoju dobru dusu tacku stavio I evo prstic pomirenja, nek' sve bude kao pre Osim ova izvinjenja za sitne prevare.. | |
|
| |
| Subject: Re: Covek Bez Sluha (ChBS) Wed Jan 20, 2010 9:41 am | |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Bez Izlaza
Danas je i nebo pretesko Danas je i nebo pretesko Oblaci su iznad grada Celog jutra kisa pada Sve sto radim, radim pogresno Preice ne postoje Puteva se ljudi boje Pogledam izbliza Vise nema izlaza
Tuzna je stara stanica Secanja puna dima U tami jos ih ima Iscrtana nova granica Precice ne postoje Puteva se ljudi boje Pogledam izbliza Vise nema izlaza
Danas je i nebo pretesko Oblaci su iznad grada Celog jutra kisa pada Sve sto radim, radim pogresno Precice ne postoje Puteva se ljudi boje Pogledam izbliza Vise nema izlaza | |
|
| |
| Subject: Re: Covek Bez Sluha (ChBS) Wed Jan 20, 2010 9:42 am | |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Blef
Ubili su zadnjeg klovna.. Vojvoda i njegov zet Ubili su, nisu znali Sto se smeje i sta je smeh I hiljade je ljudi doslo Da isprazni tudji bes I hiljadu se ljudi smejalo Klovn glavom placa greh
Vreme je da budem ozbiljan Vreme je da promenim stav Vreme je da budem ozbiljan Jer je smeh stvarno ozbiljan greh
Kralj je istog dana javio Da je zakon isti za sve Kralj se istog dana smejao Svojom glavom smeje se..
Vreme je da budem ozbiljan Vreme je da promenim stav Vreme je da budem ozbiljan Jer je smeh stvarno ozbiljan Jer necu da se smejem Jer to je jeftin blef Ja ne smem da se smejem Smeh je stvarno greh | |
|
| |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Davitelj
Ova devojka je najlepsa Ova devojka na koju stalno mislim Ova devojka je jedina koju volim ja Kad jednom sretnes takvu devojku Nemoj propustiti priliku Dodirni je po ramenu I reci joj tad:
Baby baby zatvori oci sada Baby baby zatvori svoje oci Baby baby zatvori oci sada Sledi poljubac..
Ceo zivot nju je trazio Ceo zivot nju je cekao On je drzi sad u rukama I SVA JE NJEGOVA.. Hiljadama dugih godina Trazili su jedno drugoga ON JOJ ZIVOT SADA UZIMA DA BUDE NJEGOVA
Baby baby zatvori oci sada Baby baby zatvori svoje oci Baby baby zatvori oci sada Sledi poljubac.. | |
|
| |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Dobar Plan
U ovom gradu ja sam izgubljen i sam Mnogo ljudi prodje, niko da mi kaze dobar dan Ili gde si ti, sta cemo danas raditi Mogli bi zajedno gradom ploviti Kroz more ljudi lakse je, ja i ti...
Jedan za drugim zure negde svi Da li ce se neko saplesti Dobar dan, hajde reci sta ti bi Mogao si kicmu slomiti Da li bi zajedno gradom plovili Kroz more ljudi lakse je, ja i ti...
Dobar dan... Prijatelju, izgubio si red Da nastavis, sad ti treba novi redosled Imam plan.. Dodji sedi da ti ispricam.. Dobar plan, prijatelju Danas znacu sve Ako ne verujes Pogledaj u filmove Imas dan, citav dan Pa razgledaj i razmisljaj...
Rekli su mi da se popnem stepenik il' dva Nisam smeo jer se bojim Nisam hteo jer sam sam I sve sto nekad pocne Uvek jednom prestane Ako shvatis to.. Shvatices sve..
Dobar dan... Prijatelju, izgubio si red Da nastavis, sad ti treba novi redosled Imam plan.. Dodji sedi da ti ispricam.. Dobar plan, prijatelju Danas znacu sve Ako ne verujes Pogledaj u filmove Imas dan, citav dan Pa razgledaj i razmisljaj...(3x) | |
|
| |
| ČOVEK BEZ SLUHA - I'll Be Here
This is song we just keep playin' on the radio And you know that I could see her for a while I wake up at the night and I wonder how you are And I wish that I can see you again
I'll be here when the party leaves When I'm dreaming for you and for me.. You will find me here when the party leaves I'm wait for you.. | |
|
| |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Paranoik
Brzo se odigrava, svet je kao poplava-izbacuje najgore sto ostane ruke su nam vezali,oci pozatvarali i nema nas normalnih sto godina ti i ja....nikada!
Ucini me,ucini paranoicnim ako mislis da ti verujem ucini me,ucini paranoicnim ako smeš!(2x)
Za ljubav treba mrzeti za mržnju treba voleti trenutno ništa ne osecam duša je odlutala, pamet nam posustala i nema nas normalnih sto godina ti i ja......NIKADA!
Ucini me,ucini paranoicnim ako mislis da ti verujem ucini me,ucini paranoicnim ako smeš! | |
|
| |
| Subject: Re: Covek Bez Sluha (ChBS) Wed Jan 20, 2010 9:43 am | |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Reci Ne
Jednom je kao krenulo na bolje onda je neko rekao kraj jednom smo kao imali volje tad je i sunce izgubilo sjaj Reci ne za sve godine što su prošle uzalud Jednom su ljudi bili ljudi jednom je nebo bilo plavo jednom je covek znao da pruži bogatstvo onom koji razmišlja glavom Reci ne za sve godine što su prošle uzalud
Cuješ li korake što dolaze za nekog ko je davno nestao i pogledaj ponovo za oci da se naviknu na svetli lik Reci ne , reci ne, za svoje godine
Jednom je svet bio budan a mi smo zaspali duboko u sebi u snu sam postao strahovito èudan a stvarnost krisom prepustio tebi Reci ne za sve godine što prošle su uzalud | |
|
| |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Secanja
Sve jedno koji dan, ista je stvar Vracam se kuci sa posla u dva Spremam nesto da zavaram dan I sednem malo da procitam novine Al novine su jucerasnji broj Dok je ona bila tu... ja opet mislim na nju
Uuuuu secanja Uuuuu samo secanja U mojoj sobi ostala su uredna
Ja sam davno vec zaboravio na sve Prosle su godine i godine I tek ponekad, eto setim se.. A kad se setim, onda napijem se I cujem njene korake Odlaze, ostavljaju me...
Uuuuu secanja Uuuuu samo secanja U mojoj sobi ostala su uredna | |
|
| |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Sta Nije U Redu
Jednog jutra sam shvatio sve Ja vise nemam granice Pogledom skota ispod carsava Pa pitam sebe...sta se sa mnom desava
Prvu kafu da ustanem I filmove razvijem Pogledom tipa u ogledalu A vidim neku utvaru To zaista nisam ja Pa se ozbiljno zapitam
Sta nije u redu,reci mi sad Sta nije u redu Sta nije u redu,reci mi sad Sta nije...
Do samo pre par godina Svet je bio zabavan I nisam puno razmisljao I nisam druge slusao Glavom kroz zid Sto da ne Racunam macan, boleti nece Ali sad sam shvatio Ja totalno odlepio
Sta nije u redu,reci mi sad Sta nije u redu Sta nije u redu,reci mi sad Sta nije u redu Sta nije u redu,reci mi sad Sta nije u redu Sta nije u redu,reci mi sad Sta nije u redu | |
|
| |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Veruj
Nekad se probudim Jer uplase me sene Onda pogledam u nebo sto se budi iznad mene Nije isto tako cisto kao pre Ne znam razloge svojih strahova u noci Ali mislim da ce i to SRANJE jednom proci Sve se gubi kada stvarnost prestane...
Postoje nacini da se krene ponovo Postoje nacini,samo zaspis i gotovo... Postoje nacini da se krene ponovo Postoje nacini,samo zaspis........ Veruj to je to..
Previse razmisljam O tome sta nas ceka Ispod polomljenog mosta Mutna,podivljala reka Gdegod krenem Nesto moje ostane... Ne znam razloge svojih strahova u noci Ali mislim da ce i to SRANJE jednom proci Sve se gubi kada stvarnost prestane...
Postoje nacini da se krene ponovo Postoje nacini,samo zaspis i gotovo... Postoje nacini da se krene ponovo Postoje nacini,samo zaspis........ Veruj to je to..
Gde sam stao, tu sam ostao Kada nemam snage dovoljno, uvek treba korak ili dva Pravila su drugi pisali, ova trka nikud ne vodi Ludnica je prva nagrada | |
|
| |
| Subject: Re: Covek Bez Sluha (ChBS) Wed Jan 20, 2010 9:44 am | |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Bordel Planeta
Otkucava s' crkve i znam da je podne Al' svejedno ostajem smotan u san Dok mart nestrpljivo gužva kalendar Ja nemam pojma ni koji je dan
Reli planeta, kako mi smeta Jutro i veče, taj nebeski strob
Moj film o mladosti preti ironičnim endom Pa poredim često rezultat i plan Tek šaka ortaka, retka svirka sa bendom Legnem sa tobom, al' budim se sam
Bordel planeta, kako mi smeta Jutro i veče, taj glupi lajt šou
Pod mojim cipelama začaran put Lažem da se ne bojim, što hodam a stojim U mojim džepovima kusur je ljut U želja fontanu uvek uskočim s' njim Bez pitanja.. | |
|
| |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Daleko Blizu Daleko
Dugo sam disao sam glumeci uvek da znam pravi razlog mog prokletog cutanja zaspalih ljubavi dah,pluskvamperfekat
Tog petka pao je mrak moj korak-sve osim lak bas je gubio nadu kad se desio taj aperkat citav svemir skriven ispod njenih obrva
Delfinu prelepi moj,sta god da pomislis ovako blesav i lud vec te godinama trazim svud sledjen pri pomisli da mozda i ne postojis kiše dosadni ples, samo golica zedj da ti pomerim sa cela tvrdoglavi taj pramen smedj pa naslonim usne ko balon od sapunice..
Znam,znam mislis "tuzan je dan" kada semafor je crven a ti zuris u stan vest za tebe glasi "ima ko da te spasi?" pogledom gladnim oslobodi moj telefon gubi smisao ne znam zasto sam uopste i pisao sve te brojeve kupole bojeve prosto prorade u glavi kad se pojavi na njemu tvoj broj
Cesto uzdahnem sam i sasvim sigurno znam pravi razlog mog prokletog cutanja Daleko blizu daleko sanjas isti san... | |
|
| |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Dok Nebo Bojim Strahom (Zovem Se Miki)
Zovem se Miki, vec' dugo... kroz moje oci ništa ne vidiš velika biti, u dilu s'tugom probaj pa nekim cudom možda mi se svidiš.
Sumnjiv je san sutrašnji dan poveruj u mene, makar i da ne postojim Kupi me smehom što nikad se ne proda ja sam žeton za taj juke-box ma, nec'u ni da brojim tvoje uzdahe što prosipaš kad odem svaki put i protiv uroka taj tango tvojih koraka Noga na gasu, srce u kasu dok nebo bojim strahom manje-više dahom tvojih usana
Znam tvoje ime, al' novo ime tražim da samo ja te njime ponekad dozovem stignu me rime dok pletem laži da prevarim u glavi taj nedvosmisleni problem mojih jutara, pijanih kod tebe svaki put umesto odgovora prefinjeni goblen pitanja u levoj traci stporih 1000 na sat. | |
|
| |
| ČOVEK BEZ SLUHA - Dosadan Dan
Uopste ne moram da bavim se sobom Sad znam od drugih da sam spavao sa tobom Pa onda cujem kako sam zlatan Razvlacim lice u kez neverovatan Da li je bedak minus novac prava formula da se postane lovac? Na na na najbolju pricu koju ovaj grad servira,o ne!
Dosadan dan padam u san Motam pedale nevidljive Bojim se da krilima ne Dotaknem device stidljive Dosadan dan ne provetren stan Otvaram prozor ludila Probaj i sam-ispruzi dlan Pa me sa njega nejzad oduvaj u ovaj doasadan dan
Roje se price o vaskrslom meni Nisam ni znao da se lupam po veni Mada ponekad budem omiljen lik Pune case kad progovore umesto njih Da li je sivo zbog oblaka? Da li je sve to samo odraz bozjeg ludila? Ili je nebo ogledalo vaseg sivila? Ma ko to zna...
Dosadan dan padam u san Motam pedale nevidljive Bojim se da krilima ne Dotaknem device stidljive Dosadan dan ne provetren stan Otvaram prozor ludila Probaj i sam-ispruzi dlan Pa me sa njega nejzad oduvaj u ovaj doasadan dan.. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Covek Bez Sluha (ChBS) | |
| |
|
| |
| Covek Bez Sluha (ChBS) | |
|