| Veliki Prezir | |
|
|
|
Author | Message |
---|
People Are Shit Moderator
Posts : 21994 Join date : 2009-11-09 Age : 28 Location : Unknown.
| Subject: Veliki Prezir Sat Aug 27, 2011 7:11 am | |
| Vidim sve to vidim kuda Sve sto pricas sve to govori I 300 cuda ispricaces mi ti Idemo u stan tu nikad ne spavam Ti videces ti nisi luda Sve to prica sve to govori Ja nisam poseban ja nisam Poseban Izmedju nas ko sme da nas Dira Izme u nas ko sme da nas Dira | |
|
| |
| Subject: Re: Veliki Prezir Sat Aug 27, 2011 7:11 am | |
| budi sigurna jako oprezna tebi ne treba bol meni ne i sto drugih nacina kako da se ponasam ako ne znam reci ako ne znam sta ona zna budi sigurna jako oprezna tebi ne treba to meni ne treba odbrana dani tisine opet hodas drugim pricama gadan svet ti vidi zasto cemu sve oduzimas reci ne brines znam u meni ja opet znam odbrana opet sam | |
|
| |
| budi sunce oko zna da voli te iako nije znalo pre da li zato nestace ponekad kad sanja ponekad da proba da li strah pobedice nemir hrani duhove sta ti onda ostaje budi sunce oko zna da voli te iako nije znalo pre da li zato nestace
| |
|
| |
| danima sad me vise ne slusa tiha rec bezi mi sa usana ostani samo malo zabava ne cuje samo malo ne cuje ne nevreme zapisuje pravi znak iz gomile opasan za diranje povredi me da i ja disem tesko sakrivam pokusaj hladno je za nas ovde tanak led je papir ispred znam naucicu ko da smem pre i u samo da ne puca da se ne pomera danima danima
| |
|
| |
| Subject: Re: Veliki Prezir Sat Aug 27, 2011 7:12 am | |
| dobro je kada znam da zveket tvojih zuba budi me svaki dan ove ptice poznajem ja sam ovde bio pre osecam bio sam posmatram sate vremena dok prolaze ja ostajem svaki dan ove ptice poznajem ja sam ovde bio pre siguran bio sam dobro je kada znam da zveket tvojih zuba budi me svaki dan ove ptice poznajem ja sam ovde bio pre siguran bio sam | |
|
| |
| Smisljam reci sunce me sad leci Tako toplo je sada Hajde da verujem u svet Hajde da pustimo harpune Neman je slana Gubi me sudbina Tvoja je dusa tu u susretima sva I ko kaze ti si nespretna I ko kaze ti si nesrecna U susretima sva Gubi me sudbina Bio si sam | |
|
| |
| hej vidi me ja masem ti zaboravices me hej taj pogled znam kad zuri blede moje tajne ako znas zaustavi sve ako znas zaustavi me hej vidi nestajem i blede moje tajne upij me idem i znaj da nema kamena koji ne crta na meni svaka linija te zna vidi to vidis prozori bez sna noci vidis to nemam vremena da mogu sve da mogu sve hej ja mogu sve i nema kamena koji ne crta duboko brazdama u meni svaka linija te zna | |
|
| |
| Hemija zaustavljen cutanje Ko je to Pusti da Da ostanem saputanje Ko je to Hiljadu lica da uzmemo Sa nekim drugim zapoceti dan Iz tvoje ruke viri mali nos Ti menjas usne za moja secanja Hemija zaustavljen cutanje Ko je to Pusti da Da ostanem lutanje Ko je to | |
|
| |
| izmedju rakova s dubine prolaze glatke bele pojave gde salje ih nebo sa visine odavde dolaze i opet me je iznenadilo kako brzo postajem tako lako ostajem odluka vec stvarna je necujna sve lako menja oblake bele pojave i opet me je iznenadilo kako brzo postajem tako lako ostajem
| |
|
| |
| U svetlost u svetlost u svetlost A gde Rukav kad krene on zbrisace te Tu iza tebe tu osecas Ni metar ni minut ni sekund ni ja Ti ne znas da gubis a cekaces ga
Imam da podelim dah ja sam nebitan Ja imam da podelim dah Ja sam nebitan Imam da podelim dah Ja imam da podelim dah Ja sam nebitan
Tu tu sam za tebe tu osecam Ni metar ni minut ni sekund ni dan Ti neceš da gubis ti cekaces ga | |
|
| |
| Subject: Re: Veliki Prezir Sat Aug 27, 2011 7:13 am | |
| bilo kad da krenem necu stici sam tajne tvojih osecanja grubost sve zaustavlja bilo sta da uzmem necu biti jak jer te stvari ne postoje tako pravim se i ja dobro sam opet samo posmatram vidim sve sto oci mogu ipak ne shvatam moram da ja moram da znam daj da ja moram noc je kraj osluskujem zaurlace ne mogu se sakriti od tebe necu pobeci nikad nikada dobro sam dobro samo poslusaj pricam sve sto reci mogu ipak ne slusa moram da ja moram da znam daj ja to mogu da ja to hocu sad ja to mogu samo pokusaj hajde daj ja to mogu da ja to hocu sad ja to mogu hajde pokusaj | |
|
| |
| Subject: Re: Veliki Prezir Sat Aug 27, 2011 7:14 am | |
| sada je trenutak i vec je proslo samo miris otkriva da bio je ovde a cudna stanja hrane moje korake dok hodam grmljem ovim pamtim sve na tragu sam na tragu sam tiho se prikradam pod prozore obuzimaju poplave srcane ritmovi no ni progoni udarci laki gromovi ritmovi nocni progoni udarci laki gromovi lome me i lome se prozori prozori na tragu sam na tragu sam sada je trenutak i vec je proslo samo miris otkriva da bio je ovde
| |
|
| |
| moja kolena su ispod tvoje kape pune kose tvoje oci koje nemam ne znam ne znam spusti bar jednu rec jer ne mogu da je dohvatim ne znam video sam kako prolazi dok odlazi o ne osecam se dobro ne znam ne znam ko je kriv što cujem zvona teska u okupana zlatom jutra sva zadrhtala i zasto pogresne su slike koje dolaze kad spavam ko je kriv snovima ko je kriv snovima da li zna da li zna ko je kriv | |
|
| |
| neobicna sumnja hrani me zaustavi glad pokrenuce moje tokove jak udarac znam ti mislis da znas al' reci su suvi obroci daleko smo sad i ne moze vise nebo sija gde si ti i ja sam tu zauvek sija veruj mi ja nemam gde da budem ti i ja poslednji da vidim kraj ne umem ti i ja zaboravi gde i ostani zauvek da umes mutni su zraci mene ruse na pod vec nazirem senke sve je izgovor ne nemamo kud mi nemamo gde prepoznajem senke sve je odgovor | |
|
| |
| okrznut sam bolom ranjen sav krv je cvrsti krov na glavama polizana suza slana sva odvodi iz nasih rana necu da ti kazem gde sam bio nadjen sve sto znam se sakrilo medju lisce opalo verujem da trazis me verujem da trazis me ispod mrtvog zive reci sve verujem da trazim je
| |
|
| |
| Tvoja mladost, tvoja hrabrost Je tako lepa, tako snazna predstava Tvoja mladost, tvoja hrabrost Je tako lepa, tako divna komedija
U suton u srcu, cujes neku nepoznatu muziku U suton, u suton, tajne su deo nas dok klizimo uz obalu
Okean pun je reci, pun je maceva Okean je tih i tuzan iza sutona
Slobodan si, oslobodjen Sta ces uciniti sa sobom u praznoj pucini Slobodan si za vecnost Sta ces uciniti sa sobom u pustom vrtu
U suton u srcu, cujes neku nepoznatu muziku U suton, u suton, tajne su deo nas dok klizimo uz obalu
Okean pun je reci, pun je maceva Okean je tih i tuzan iza sutona | |
|
| |
| padati lagano vuci dah iznutra napolje je vruci vazduh drhtace ti pad ovamo i ne znam poznajes li kraj dok spustas se postoje kapi smo mi iz vode isterani ovde znam ja gore davim se ovde znam ja gore davim se ne vide padati lagano vuci dah iznutra napolje je vruci vazduh drhtaće ti pad ovamo i ne znam poznajes li kraj dok spustas se dok spustas se | |
|
| |
| Subject: Re: Veliki Prezir Sat Aug 27, 2011 7:15 am | |
| idem da prespavam lezim sad se ne secam pokrivas me kostima jako hladan bezbedan bacicu to kamenje vristimo za nas leti toplo strujanje dira prstima sad ne osecamo nekako da znamo ipak procice cekanje promene brzo zurim se a nemam gde da idem mislim cekam samo prelazis u tragove ispod sto gore isto ne ne vidimo ipak procice cekaj me promene brzo zurim se a nemam gde idem mislim cekam samo promene
| |
|
| |
| kapci svicu novu zoru treptaja hladnih strepnji besmisleno mocnih prijatelja no i kopija sam duha tvoga previse sam sam sa tobom sam sa tobom sam reke teku brodovima reke teku brodovima obale su duge ruke pozdravljaju te ko zna gde ko zna gde ko zna gde reke teku brodovima reke teku brodovima reke teku brodovima | |
|
| |
| sakrivamo se ispod rezova duboko trazite koja mesta bole gde je najlepše nema nacina revolucija i jezik duhova nema nas nema nikoga ili ne vidim al' nista ne pitam otrovan sam stalno palim vreme tiha pustinja prolazi prestani uzalud je ostani iznad ovog grada i ja ostacu ostacu veceras da jos jednom pogledam gde si ti gde sam ja ko su ljudi pored nas osecas li veceras da si se izgubila ko si ti ko sam ja ko su ljudi ko su ljudi | |
|
| |
| To u sta verujes nije istina Na zalost
| |
|
| |
| i kada dodjes bicu spreman tvoje kise vole me odlucio sam da se predam samo dodji vodi me samo tebe znam samo tebe znam samo tebe istopi mi lance ispod mene vazduh hladi sve moj dan vodi me samo tebe znam samo tebe znam samo tebe ova tama sad je moje skloniste su tvoje ruke tvoje ruke tvoje ruke samo tebe znam samo tebe znam samo tebe | |
|
| |
| Slusam te zamalo da nema me Sve moje misli su lude Pazi se Gluposti sve moje gluposti Ne mogu da stanem sad ovde Cuvaj se Ljubavi jos malo ljubavi Ucini da sve to razumem I sve ce stati isprazni bol Za sve iza nas mi to radimo To ne To
| |
|
| |
| snaga motorna lako prevazilazi gde idem to sacekaj ne vidim sta da sacuvam razmazana boja promice otvori oci padaju na nas brojim sve samo brojim idem od sebe sila svetova ne bojim se samo brojim uzmi me cak iako nisam taj ja sam potreban da sve osecam krovovi tako su mi poznati ja se ne secam da l' sam potreban zar da oteram bas sve zasto da se borim kako da se pobegne ti to znas mi gorimo idemo vidi zvuk je trag tisine idemo ponovo sada tu sad vise ne proci ce vodi me tamo sta to oni vide vreme je sad sam tu sada tu gorimo ovaj zvuk ovaj zvuk je trag tisine idemo ponovo sada tu sad vise ne gorimo idemo gorimo idemo proci ce vodi me tamo sta to oni vide vreme je sada tu sad sam tu odvedi povedi me | |
|
| |
| Subject: Re: Veliki Prezir Sat Aug 27, 2011 7:16 am | |
| Spustila se ovde pored puta stoji Zapaljeni suncokreti Niko vise nece smeti zarobljeni Suncokreti celu noc A vetar ko da zna gde da duva A ja se stalno tako borim I ovde cu i ja da gorim Kad mesec svira Sa tobom celu noc I to je u redu sve kako mora Nije istina al takva je ona Tako svira Sa tobom celu noc
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Veliki Prezir | |
| |
|
| |
| Veliki Prezir | |
|