|
| Letu Stuke | |
| | Author | Message |
---|
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Letu Stuke Thu Jun 30, 2011 7:46 am | |
| To Nije nikakva posebna kuća, to nije nikakav poseban vrt. Tu nema puno žena, nema bazena, na oko dosadno je na smrt.
Al' oko mene su posebni ljudi, svi zanimljivi, ekscentrični. Čelične felge i plastične grudi i svi su digitalni električni.
Spoji slatko i slano, to ide, ali kruške i jabuke ne. Spoji crnu i bijelu nek boji, siva je slika svijeta, zar ne?
A svi bi htjeli biti novi i čudni ili bar blještavi cirkusanti. Dok mnogi spavaju neki su budni sami, sa svemirom na ti.
To je minimalizam, al' ne zna primitivizam šta je to minimalizam. To je minimalizam, svi vide, niko da prizna koja to gazi nas čizma.
Bogati roditelji ne žale, za svoju dječicu dat će baš sve. Prodaju šume i hidrocentrale i drže pola države.
Zato im potomci veselo žive, ne rade ništa a imaju sve. Čisti kokain i ruke od svile i tuđe gladne godine.
To nije minimalizam, al' ne zna primitivizam šta je to kapitalizam. To nije minimalizam, svi vide, niko da prizna koja to gazi nas čizma ...nacionalizma
"Nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki i da nema ovakvih razlika među ljudima! Nije se rat ni završio, a ti si se vratio sa pošteno zarađenim kapitalom. Pre tebe, njih hiljadu. Posle tebe još hiljadu! Da ponovo zidate dvorce i zamkove. Da ponovo tlačite i uništavate ljude. Jeli?" Send "Minimalizam" Ringtone to your Cell | |
| | | Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: Letu Stuke Thu Jun 30, 2011 7:47 am | |
| Letu Štuke - Sami
Skriven u utrobi dolazim sebi Kući se vraćaš umorna Ljubav je nova riječ, čak i kad blijedi Što da se lažemo, navika
'Ko mi to poruke šalje? Zar tako moramo dalje, ti i ja?
Sami smo na svjetu, izgleda Sami, ti i ja
Volim te najviše, najviše voliš Dodir sa onim što već znaš Kad imaš razlog da okreneš leđa Izbor se uvijek javi sam
Kroz mene gledaš dok pričaš Nekog u mislima skidaš, skidam i ja
Sami smo na svijetu, izgleda Sami, ti i ja
Pencilin napada frižider,vrijeme prolazi Niti gdje idemo, nit' nam 'ko dolazi. Peći se gase, svako je za se
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Paranoja
Prijatelju stari, pričat' ću ti priču O nesretnom noju i tužnom mladiću. Životinje volim, geoparda imam, Tri goluba bijela, sa njima sve štima.
Sve zbog jedne žene tuđa krv se proli Životinje jedne koja život voli.
REFREN: Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela.
Kupio sam noja da bi' joj ugodio Ko joj je ugodio još se nije rodio. Jedno veče reče da sam za nju nula Ode s orangutanom što voda pit bull-a.
Shvatio sam tada više nije moja P'jan hrđavim ekserom ja raspori' noja.
REFREN: Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela.
Španija, Španija, paprike, patlidžan i buranija. Bosnia, Bosnia, mala bara, a puna krokodila.
REF. 2x
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Glava u oblacima
Noćas si najljepša, zbog tebe padaju zvijezde, A gola koplja lome svijetlo uz put. I tvoj muškarac živi od žutog i bijelog, Uglavnom nervozan, miran kad naplati dug.
Noćas sam Hamlet, gubim gram u minuti Mislim o nama,ležim na trosjedu sam. U zemlji gdje su razočarani, ljuti Ja žderem sebe i tvoj ću pojesti sram.
Ti si ona što se ljubit' zna Glava u oblacima Tvoj je dodir hladna utoka Ponor pod koracima.
Ti si ona što se ljubit' zna Princeza prosjacima. Tvoj je dodir hladna utoka Ponor pod koracima Jesi li sama večeras? Jesi li sama?
| |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Letu Stuke Thu Jun 30, 2011 7:48 am | |
| Letu Štuke - Proteini i ugljikohidrati
Što na kafu zoveš mene? Kada nemaš samljevene! Sad smo stari, ohr...., vene su nam proširene!
Zaboravljaš šta je bilo. Al je tjelo zlopamtilo?
Ne! Proteini, ugljikohidrati nikako zajedno! Ne! Proteini, ugljikohidrati nikako zajedno! Ne! Proteini, ugljikohidrati nikako zajedno! Ne! Proteini, ugljikohidrati nikako!!!
Što me zoveš na nargilu? Pa to nije u tvom stilu! Pobrala si hašiš travu, sad ja tebi držim glavu!
Zaboravljaš šta je bilo. Al je tjelo zlopamtilo?
Ne! Proteini, ugljikohidrati nikako zajedno! Ne! Proteini, ugljikohidrati nikako zajedno! Ne! Proteini, ugljikohidrati nikako zajedno! Ne! Proteini, ugljikohidrati nikako zajedno!
Ponoč kuca...gosti sjede... zaboravna mozak jede... Nije stranjsko sve božansko... Istok gori - zapad boli
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Poljubi je dok spava
Ako budeš dovoljno brz, misliš da ćeš stići daleko Ako budeš dovoljno lud, misliš da ćeš zagrabit' više Ako budeš nervozan, napet, misliš da ćeš upratit' sve to A šta je sve to? Zubato ljeto i šaka plaćenih računa.
Ona je zaspala ispred tv-a, ide sapunica što dušu liječi Ništa joj ne znače Prada, Ikea, dok sivu javu snovima kreči.
Poljubi je dok spava U snovima si kralj Ni bogat, a ni slavan I uvijek uspravan
Jer ljubav je zakon, reći ćeš - fraza, život je zajeban, priča je prazna Ti si realan i nema šale, proš'o si školu za pačiće male Da budeš onaj što zbraja i množi, al' ti si janje u vučijoj koži Da budeš primat kad treba, gospodin do neba Njoj je hladno i nečim je pokriti treba
Jer ona je zaspala ispred tv-a, ide sapunica što dušu liječi Ništa joj ne znače Prada, Ikea, dok sivu javu snovima kreči.
Poljubi je dok spava Nije patetika U Andima od soli Zrno je šećera
Vidim pametan si momak, kažeš shvatio si igru Imaš odgovor za svakog i diplomu što visi na zidu Imaš nespretne, meke ruke i nosiš osmijeh za cijeli svijet Imaš opušten korak na putu, al' u ljubavi ti si napet Meni ne treba ni plastika, ni šuška, mrzim predrasude i sranja muška I što će mi hrpe, krpe i Prada, ne škaklje me po licu kao tvoja brada
Ašik blogovi, internet je market, retardirani bogovi, devalvirana pamet Majmunolika elita se zabavlja do zore, uništenje moždane i zemljine kore Banke su bogomolje, jer ne znamo za bolje A ko ima nekretnine, pliva iznad površine Sirotinja se guši, saljeva se brlja, modre žene, majke, za izbore se srlja
Stenjemo pod pritiskom prljave jave i previdimo snove i kad se pojave Opusti se, nasmij se već jednom, probudi se da dišemo k'o jedno
Probudi se i uđi u sebe, dok trepneš već je isteklo vrijeme
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - F.G.R.
Ponoć, već je davno prošla Voda gori u kafani Janjetina je na stolu Stolnjaci su neoprani
Daj nam zovi deset piva De počasti one trebe Ciganin ce, al' najlepši, al' najlepši Već pronaci put do tebe
O ne ja nisam iz tog filma To samo slavi moja firma Ne mislim ostati do kraja Jer ja sam fina gradska raja
Pjevaj, jedi, krkaj, sjedi Guzovi sa stola vrište Nakupine celulita, ćevap, pita Poželjno su utočište
Popilo se malo više Instinkti se opuštaju Disciplina kičme pada Genitalije zadaju
Pjevaljka prinosi dekolte Iz ruke dok joj jedeš mezu U tvojoj glavi Sinan slavi Dok meso puni ti protezu
O ne ja nisam iz tog filma To samo slavi moja firma Ne mislim ostati do kraja Jer ja sam fina gradska raja
O nem i nismo iz tog filma To samo slavi naša firma Nećemo ostati do kraja Jer mi smo fina gradska raja
F.G.R. borbu vode čovjek i zvijer
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Bella donna
Ti si rođena da ljubiš i praštaš i voliš za sve Da rađaš djecu što će boljim i ljepšim učiniti svijet A ja sam spreman da se predam, samoća je zloslutan gost Jer je jedino što trebam od glave do srca čvrst most
Usne vrele da me ljube I da legneš pored mene Svi hormoni da polude Kad zaplešu naše sjene
Bella Donna Tvojim svjetlom sve su munje osedlane Udari u zvona Vjetrom s istoka ću poslati ezane
Nek svuda vlada mir
Da li vidiš kako pate bez nade u sutra, samo strah Da li osjetiš zebnju i nemir pred konačan lom Sad sam spreman da te vodim i podijelim s tobom svoj san Jer je jedino što mogu da mislim i živim po svom
Usne vrele da me ljube I da legneš pored mene Svi hormoni da polude Kad zaplešu naše sjene
Bella Donna Tvojim svjetlom sve su munje osedlane Udari u zvona Vjetrom s istoka ću poslati ezane
Nek svuda vlada mir
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Psycho
Kako, kako živiš u svojoj kući? Kada frižider ugasi bojler Ljudi su teret, a kad je teret Oboje jaje, oboje
Psycho, svako je psycho A to je zato što kada bije tada vodu pije više Da bude čišći, da bude viši Jer samo snije pakao što grije
Kitova peraja, prepelice jaja Koga Fashion guru fura na kulturu? Bestežinske glave, pet minuta slave Koga sada voli Angelina Joli?
Psycho, svako je psycho Ako ga pustiš da zagađuje i truje Jedan život, zar je više od miliona, triliona Koji žive pored mutne vode?
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Tesla
Sve ti je ravno do dna u zemlji tulipana jer sve si dalji od laži i demona Balkana Gdje su ti davni ljudi, u kojem vremenu žive? Prokleta divlja plemena, tu jedni druge još krive
A pjesme pjevaju djeca, nadu čuvaju novi, nazovi
Ref: Kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla s pravom možeš reći da je struja tvoja, cijeli život za ideju, tvoje riječi su u spreju, zato nemoj da te puca paranoja
Koliko košta sloboda, čime se ona mjeri bez zemlje, para i roda u svojoj privatnoj vjeri
Istina davno rečena, svi ispunjeni snovi, zaplovi
Ref: Kada posisaš sva vesla...
Svi na ulice, dižimo guzice, jer svijet je u nama, a ne u kulama Svi na ulice, nek' padnu ubice, spalimo zastave sve, mašimo ćunama
| |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Letu Stuke Thu Jun 30, 2011 7:49 am | |
| Letu Štuke - Mali
Mali, tad sam bio mali, Možda čak ni rođen To su bili dani. Ne bih da te davim, Ne znam gdje da stavim ovo tmurno lice Da li među ribe ili među ptice
Koju da poštujem formu? Jer kad oči zinu Zajebi suštinu Kuća, pos'o, sve na kredit Morat ću se sredit, sam sebe oplodit I opet se rodit Žohar hermafrodit
U danima, vagonima Za sreću i za bolje sutra Gdje sretna djeca sviraju I ne treba im dop, ni vutra U danima, žetonima Dok zemlja vrti rulet ludi Gdje pamet ide s mudima I gdje su ljudi samo ljudi
Sunčano jutro s reklama Laptop u krevetu - smile Radno odijelo, pidžama Život il' samo - lifestile
| |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Letu Stuke Thu Jun 30, 2011 7:49 am | |
| Letu Štuke - Nekad kad poželim
Nekad kad poželim Ti biraš grad i broj Možda me ne voliš Neću da razmišljam
Opet si noćas preko puta Uvijek kad želim, crveniš Ma nema razloga da brinem Da možda ostat ću sam
Uvijek kad pomislim Da već daleko si Hvataš me na djelu Da ne obećavam
Opet si noćas preko puta Uvijek kad želim, crveniš Ma nema razloga da brinem Da možda ostat ću sam
Gledam kraj Ja već imam sve to Odlaziš Na prvom uglu je dan Udišem Zrak je čist kao nekada
| |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Letu Stuke Thu Jun 30, 2011 7:50 am | |
| Letu Štuke - Zagrljaj
Hodam evo već godinu dana. Pratim vjetar gust. Skupio sam mirise izvana, a iznutra - pust.
Skupljam tuđe poglede u jedan, to je pogled tvoj. Samo pred njim vrijedan sam i bijedan i sve je nula, broj.
O draga, još malo i putu tom je kraj. O mila, ti čekaš, zagrljaj.
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Kao Na Zapad
Prođi pokraj ogledala, sve su duše još uvijek tu. Sve se djevojke spremaju da čekaju još jedan poziv u rat.
Kao na zapad, kao da idemo na zapad.
Opet pred mojim oknima, govore samo o kolonama. Sve se djevojke spremaju i čekaju i podvezicama mašu.
Kao na zapad, kao da idemo na zapad.
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Tepsija
Žalim, ali ne gledam iza sebe. Zore su odmor bile, sive sjene. Puške u rukama, u predgrađima. Riječi odzvanjaju u olucima.
Grad i zima, grad i glad.
To previše za mene možda je i tako mi se tu ne ostaje Bolje hladne ulice New Jersey-a, nego puna kuća, prazna tepsija.
Ne tražim odgovor u planinama, teško su stenjale za nama. Krili smo nadu među putnicima, živi i mrtvi, na hodnicima.
Grad i zima, grad i glad.
To previše za mene možda je i tako mi se tu ne ostaje Bolje hladne ulice New Jersey-a, nego puna kuća, prazna tepsija.
To previše za mene možda je i tako mi se tu ne ostaje Jesu l' bolje hladne ulice New Jersey-a, nego puna kuća?
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Kredenci
Ovdje nešto fali Salvadore Dali slikao si dobro sav si kajmak pobro neka to je fino ali tu je dino lopate u ruke pozdrav letu štuke
Kredenci su pali, kreveti su mali.
Jako mali prostor, skočit ću kroz prozor.
Ne postoji razgovor, ne postoji dogovor. Ako imaš prigovor, ti pronađi odgovor.
To što narod voli, može da zaboli. Zašto narod voli uvjek to što boli?
Sustanari zovu, neko je na krovu. Možda je piroman, možda je kleptoman, aman.
Sustanari zovu, eto ga na krovu. Opet laže, krade, gradi barikade.
Između nas.
Kredenci su pali, kreveti su mali.
Zašto smo se klali.
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Sunce (featuring Rundek Cargo Orkestar)
U težak januar bi stavio ciganske oči, da mogu. Da prati veljaču kud ide, jer ona ima kraću nogu. Martu bi dao usisivač za babine huke. Travanj nek otvori karneval i ogoli nam ruke, da dočekaju sunce.
Sunce izađe i zađe, zemlja se okrene. Šta čovjeku radi vrijeme, ljudi nisu stijene.
Maju je mjesto u raju jer zemlju ozeleni. Veseli lipanj pjeva, pleše u blagoj ljetnoj sjeni. Julu je mjesec do brade i muzikom nas mami.
Dok zvijezde brojimo do jutra, ostali smo sami. Kolovoz gori.
Sunce izađe i zađe, zemlja se okrene. Šta čovjeku radi vrijeme, ljudi nisu stijene.
Septembar nosi proljeće, opet. Listopad, ljubav i kišu. Novembar taman je i dan je do pet, prosinci godine brišu.
Gdje odlaze sati i svaki se vrati. A dani se množe, gdje odoše, Bože.
| |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Letu Stuke Thu Jun 30, 2011 7:51 am | |
| Letu Štuke - Šutiš
Ti si najbolja kad si slobodna. U tvom svijetu sve radi za tebe.
U visine put, siguran i brz. Dat će supermen sve raspamećen, za tobom.
Šutiš svaki put kad zovem te sa druge obale. Nijema si i gluha, oči su te same odale.
Da promjeniš lik, ti si umjetnik. Kad sam svoj na svom nebeski sam grom.
Ljubav, to je glad neutaživa. Plemenita, moćna i samoživa.
Šutiš svaki put kad zovem te sa druge obale. Nijema si i gluha, oči su te same odale.
Šutiš svaki put kad zovem te sa druge obale. Nijema si i gluha, ove ruke sve su probale.
Noći su preduge, suze od stakla. Sigurno ne znaš da tvoje su baš dok ti se nemir u snovima vraća. Ti uživaš.
Šutiš svaki put kad zovem te sa druge obale. Nijema si i gluha, oči su sve tajne odale.
Šutiš svaki put kad zovem te sa druge obale. Nijema si i gluha, ove ruke sve su probale.
Šutiš, bistru vodu mutiš.
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Signali
Jedeš lubenicu, slatka, iznutra crvena. Jednom ću postati mudrac, a ti moja žena.
Ne piješ ne duvaš, al' vidim ipak sve znaš. Baš
Ovdje gdje živimo imamo podzemne vode. Imamo mrtve patuljke što opet se rode. Isti su kao mi, samo su mudriji
Oni šalju signale i vuku ka sebi. Oni šalju signale.
U mjestu stojimo, trošimo pokrete, riječi. Znamo šta diže i spušta, a šta nas to liječi?
Patuljci znaju fol, i drže monopol.
Oni šalju signale i vuku ka sebi. Oni šalju signale.
Dok pametni šute, govore budale. Dok pametni šute, čekaju finale.
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Tuga
Obrišem usnama, s obraza tvoga kap. Sva si u suzama, pitaš gdje to idem.
Ovdje je veselo, ubija svaki dan. Šta nam je ostalo, i bez rata ginem
Ne daj da zagrli te tuga, vodim te daleko od svega. Nećemo naći zlatni bunar, ni sreću ispod ovoga snijega. Ne daj da napusti te razum, vodim te na daleke plaže. I meni svašta pada na um, samo mi nedaj da se lažem.
Tuga od sjevera do juga.
Riječi su suvišne, pogledaj okolo. Tama i zaborav, kraj zbijenih kuća.
Samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi. Ljubav, pa zar i ljubav?
Samo da skupim snagu da se pokrenem, kad budem blizu kraju da se okrenem, i miran samo tebi sviram. I pjevam.
Ne daj da zagrli te tuga, vodim te daleko od svega. Nećemo naći zlatni bunar, ni sreću ispod ovog snijega. Ne daj da napusti te razum, vodim te na daleke plaže. I meni svašta pada na um, samo mi nedaj da se lažem.
Tuga od sjevera do juga. Tuga, ili neka zemlja druga
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Ulice
Uvijek je bilo isto, zakone je reala. Sirova koža, meso, zlatom sve do para.
I trči, radi, trpi, hrani se i množi. Otimaj, kradi, varaj, pred očima božijim.
Vazda su želje iste, život ideala. Ugodi tijelu pa ga bodi, sto igala.
I nije važnio je li droga ili joga, samo je bitno čemu dođeš putem toga.
Ja se baš ne razumijem, ja malo šta umijem. Moje su ulice u zlatnom ramu. Ja se baš i ne poznajem, samo prepoznajem kada svjetlo promoli kroz tamu.
(monotono monotono)
Seks je u glavi, svi ga slave kao totem. Nisam muškarac ako s bojnog polja odem. I popij oči, krvi loči, al' se bori za tuđi račun i nejasan teritorij.
Nije sve tužno, imamo i zabavljače, novu elitu, nove talente pjevače. Rastu ko gljive, euforičan je prizor. Plovim kroz dimove i ne palim televizor.
Ja se baš ne razumijem, ja malo šta umijem. Moje su ulice u zlatnom ramu. Ja se baš i ne poznajem, samo prepoznajem kada svjetlo promoli kroz tamu.
Sinovac, sve što treba ti je novac (puši kurac). Sinovac, uči li te tako otac? (puši kurac). Oca mi ne diraj.
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Grad Bez Boje
Kiša je padala, stajali smo mokri do kože. Ti si me pitala: "Može li još?" Rekoh da može.
Magla se spustila i svuda jastuci od smoga. Ti si me pitala: "Jesmo li sami?" "Ima li Boga?"
Jer ima tamo negdje jedan grad, gdje kiše dane broje. Gdje niko više nije mlad, grad bez boje.
Kad sunce opere ceste i blijeda lica. Kad utihne tišina i počne pjesma ptica.
Ima tamo negdje jedan grad, gdje kiše dane broje. Gdje niko više nije mlad, grad bez boje.
Ima tamo negdje jedan grad, gdje kiša mora stati. Kad čujem pjesmu ptica, dječiji smijeh, tad ću znati.
| |
| | | Hellcat Admin
| Letu Štuke - Pero Papacoder
Schmeichel se raduje, Ćelo Klofač sudi. E što sam se napušio umijte me ljudi.
Schmeichel i Radoje, gdje su te doline? Selo s trolejbusom gledam sa visine.
O ne, ne, ne, ne.
Pero Papacoder, Mirso Motorola napokon su sretni, sad su kompetentni.
Schmeichel i Radoje, Ćelo Klofač sudi. Alaj bi se šikicali i vi dobri ljudi.
Schmeichel obećava, brda i doline? Selo s trolejbusom gleda sa visine.
O ne, ne, ne, ne.
Pero Papacoder, Mirso Motorola napokon su sretni, sad su kompetentni.
Oj, disko, disko, disko u tebi se narod stisko. Sastale se raja, rulja omladina šizi, ljulja. Bubanj tuče i udara, palicama buku stvara. A curice skaču i žvakaće žvaču.
| |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Letu Stuke Thu Jun 30, 2011 7:52 am | |
| Letu Štuke - Gorile u magli
Snimio sam je u čoporu gorila, bila je prava blagodet. Pješačili smo već stotinama milja kroz ovaj napušteni svijet. Pitao sam: "Je li sve uredu? Jesu li ove gorile OK?" Onaj što je najveći ima dlaku sijedu, muklo se iskezi, izvadi sprej.
Hej, hej mojne u oči sprej mojne u oči!
"Vratimo se odakle smo došli", rekla si i nastavila put. Nestala si u sjenama krošnji, ni ja nisam bio lud.
Otiš'o sam kući na kupovni puter, u glavi mi se vrtilo. Nisam više mog'o gledat u kompjuter pa sam se u šumu vratio. Čekala je ispred čopora gorila, izgledala je prekrasno. Kako izgledat' super sa stotinu kila? Gorile ne jedu premasno.
Hej, hej mojne u oči sprej mojne u oči!
"Vratimo se odakle smo došli", rekla si i nastavila put. Nestala si u sjenama krošnji, ni ja nisam bio lud.
Vratimo se odakle smo došli čisti ozon disat ćemo svi. Neće više postojati gosti svi smo domaći.
Nikad majka zemlja manja nije bila, al' ničija nije do zore gorila. MMF, ti si bog ma ti si šef. MMF, pusti blef otvori sef.
| |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Letu Stuke Thu Jun 30, 2011 7:52 am | |
| Letu Štuke - Mjesto za dvoje
Otkažite letove, pretražite oblake i panika nek' sjedne na prijesto. Zaustavite putnike, i namjerne i slučajne, al' ostavite jedno mjesto.
Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše
Otpečatite kofere i provjerite džepove i predstava od straha nek' počne. Ja nikuda ne putujem i sve čemu se predajem su njene usne vrele i sočne.
Pošaljite i svoje pse, nek' sve još jednom pretraže, i radite to strogo i često. Zatvorite sve prolaze i uske a i široke, al' ostavite jedno mjesto.
Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku
Na filmu sretan je kraj, da li još postoji raj? Vatrene lopte sa neba, stvarno je sve što nam treba.
Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Letu Stuke | |
| |
| | | | Letu Stuke | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |