Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
Subject: The Machinist (2004) Wed Jun 29, 2011 10:59 pm
[Only admins are allowed to see this image] Trevor Reznik već godinu dana pati od hronične nesanice, preterano je oslabio, osamljen je i potpuno razočaran. Na poslu gotovo da ni s kim ne komunicira, a nakon posla jedino se sastaje s prostitutkom Stevie ili odlazi u restorančić u kojem popriča s lepom konobaricom Mariom. Uskoro, dogodi se nešto što ga navede da pomisli da se kod njega ne radi o običnim problemima s nespavanjem: počinje halucinirati da ga progoni radnik kojeg nito drugi ne može videti i koji ga toliko uznemiri da on skrivi tešku nesreću u kojoj njegov šef ostane bez ruke. Nakon toga, u njegovom se stanu pojave papirići s igrom "vešala" koji kao da mu žele sugerisati da ga netko želi ubiti. Trevor će pokušati istražiti krije li se iza svega toga nekakva urota protiv njega te on, tražeći, u svoje ludilo uvuče i dve prijateljice...
Last edited by Hellcat on Fri Sep 07, 2012 5:32 am; edited 2 times in total
.But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
Subject: Re: The Machinist (2004) Fri Aug 26, 2011 7:19 pm
Za mene je ovaj film u top 10, ako ne i u top 5 najboljih psiholoskih trilera, a Christian Bale koji mi je vec neko vreme jedan od omiljenih glumaca, ovde me je potpuno odusevio jer se i fizicki i psihicki potpuno posvetio ulozi i poistovetio sa likom koga igra.