Angie ^ ^ Spammer
Posts : 2953 Join date : 2010-07-18 Age : 27 Location : you will never know
| Subject: Re: Welcome to hell Sun May 08, 2011 1:10 am | |
| | |
|
Angie ^ ^ Spammer
| Subject: Re: Welcome to hell Mon May 09, 2011 1:05 am | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]I must hold on. I must be storng. I belive in better tomorrow. | |
|
Angie ^ ^ Spammer
| Subject: Re: Welcome to hell Sat May 14, 2011 8:05 am | |
| | |
|
Angie ^ ^ Spammer
| |
Angie ^ ^ Spammer
| Subject: Re: Welcome to hell Tue May 17, 2011 2:56 am | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Dragi dnevniče,kao što vidiš konačno sam uspela da instaliram srpski jezik(latinica). ^^ Anyway,danas je bio dan svađe,da ga tako nazovemo.Ustala sam jutros prelepo raspoložena.Kao što se zna kad god sam ja raspoložena neko mora to da mi uništi. Tako je bilo i danas.Imali smo istoriju.Sve je bilo pod kontrolom.Učili smo novu lekciju i zezali se sa nastavnikom.Posle smo imali srpski i fiziku.Iz srpskog sam se javila da spremim Iva Andrića za sutra jer mi je ocena u škrpicu.Eh,francuski.Nemanja me je iritirao,kao po običaju.Nastavnica je ušla a on mi je nešto dobacivao.Skočila sam sa klupe i počela da ga bijem.Nije bilo ništa posebno,juče sam ga ubila da je pobegao u WC.I tako smo se tu svađali i svađali.Nastavnica nam je zakazala pismeni za ovaj sad četvrtak,ali nam je dala vežbe koje treba da naučimo napamet.Nemanja je hteo da istera Sandru da bi seo pored Marka Vidojevića,najboljeg đaka u razredu,a Sandra tu sedi od kako je došla nastavnica.I sad on tu našao nešto da mi zavodi red,ovo,ono.Epa dok sam ja u odeljenju to neće moći.Neće nama niko da zavodi red.Skočila sam tu na njega. Ja:Šta ti misliš,ko si ti?Neće tebi Sandra da ustaje.Ti si ovde niko i ništa. Nemanja:Šta je bre?Ja sam faca!Puši kurac znaš! Ja:Ahahahah faca!Ti si jedan najobičniji debil i prostak koji ne zna šta će sa sobom! I otišao je.Na fizičkom nam je u svlačionici otvarao vrata.Ja sam bila obučena pa sam ga gurnula iz sve snage u svlačionicu i on je pao.Ahahahah otišao je da me tuži kod razrednog.Koja pič*ica.Ne sme mi bre ništa.Kurči se nešto a ovamo ide kod razrednog.Pff!Kad je došao razredni svako je raspravio svoje.Ja sam izašla ispred svih i rekla ovako: ''Ja te molim da me ne prekidaš i da mi ne upadaš u reč dok pričam.Ovako nastavniče.Nemanja ceo dan provocira nekoga.Znate imamo pismeni iz francuskog pa se svi grabe ko će da sedi sa Markom.I sad se on tu kao našao da istera Sandru samo tako.Kao on je neka faca.Pa ko je on da to radi?'' Posle Nemanja tvrdi kako je on hteo da sedne iza Marka i naravno svi su potvrdili moju priču a i razredi zna da sam ja u pravu.Hvala Bogu pa se seli sledeće godine da ga više ne gledam.Nije da ga mrzim samo me nervira užasno.I dok smo na fizičkom igrali odbojku on kao tu nešto navija za nas ovamo.Pff!Neću da se mirim sa njim nikad!On mi se smeje miseći da ću ja da popustim ali ništa od toga.I tako to je od prilike ovaj dan. :p Pretrpana sam učenjem.Odoh.Moram na trening.Vidimo se za neki dan. | |
|
Angie ^ ^ Spammer
| Subject: Re: Welcome to hell Wed May 18, 2011 8:54 am | |
| | |
|
Angie ^ ^ Spammer
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Welcome to hell | |
| |