Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: FNC diverzant Fri Feb 25, 2011 1:05 am | |
| ZADNJA EPIZODA
Ostao sam izvan sfere koja zračila je dobrom I ne znam više kud da odem, što da napravim sa sobom Sada čekam kraj te priče Posljedna je suza pala Čekam zadnju epizodu Mog životnog serijala Teže mi je svakim danom, daj pogledaj me u lice I vidjet ćeš da istrošen sam poput izlizane skice
Vidjet ćeš da nema više ničeg dobrog u životu Sve je hladno i bez smisla, suze lede se u oku | |
|
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| ZAGREB-AMSTERDAM
Stigo sam u velik grad, na ulicama ludnica Dime svi bez granica, zapalit cu si djolija Amsterdam je velik grad Amsterdam je ludnica Rusim, rusim, rusim ja, rusi mi se ulica
Ulica mi preuska Djoli mi u ustima Letim podno oblaka Srusit cu dva lustera Jebes ovaj dalek grad Ja decko sam iz Dugava Pusim pored haustora I skrivam se od susjeda
Amsterdam je zakurac, nije ni brijacina Srusis pola ulica, a niko te ni ne gleda Zato Zagreb volim ja, petak, subota, nedelja Zrostam se do ibera U kvartu prava ludnica | |
|
Hellcat Admin
| ZAPLESI SA MNOM
Zaplesi sa mnom kad me vidis ti Zaplesi sa mnom kad stane kisiti Zaplesi sa mnom samo tvoj sam ja Samo prema tebi nesto osjecam ja...
| |
|
Sponsored content
| Subject: Re: FNC diverzant | |
| |
|