Author | Message |
---|
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: Atheist Rap Sat Feb 05, 2011 4:57 am | |
| Sarajevo - Atheist Rap Kad opljackam voban-banku Odoh ja na jamajku Jer tamo zivi edi grant Mator kao robert plant Edi grant peva rege Uz pomoc naseg gitariste brege Edi i brega nasi su idoli Njihov hit svaki od nas voli
I don't wanna die, die in sarajevo fight I want to pobec' otale, jer prezivjet' Nema sanse, nema sanse
Nas je brega dezertir'o Pucat' il' pjevat' nije mnogo bir'o Edi i brega sad se vocem slade I uz put pipkaju devojke mlade Ko to kaze ko to laze Da nema lepse od lijepe nase Zato vobane, cuvaj pare Spremam se i ja na put preko bare
I don't wanna die, die in sarajevo fight Die for the blood-red gang And listen to bang! bang! bang! No more bang! no more bang! No more bang! no more bang! No more bang! no more bang!
| |
|
| |
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: Atheist Rap Sat Feb 05, 2011 5:00 am | |
| Slaughteru nietzsche - Atheist Rap Ti si kralj svih don zuana Tebe brate ribe vole Zena ti je nacitana A frizura zalizana
Povedi nas u pobede Sa tobom sanse su nam jake Jer okupljas tako dobro Zene decu starce djake
Radnike i neradnike Seljastvo i subnor celi Supermene nasih dana Sve nas nicim rasveseli
Ti si kralj svih avantura Sta god smislis tako bude Donosis nam bolje sutra Miris narode i ljude
Sloteru nitzsche srbija ti klice
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Atheist Rap Sat Feb 05, 2011 5:01 am | |
| Snayka - Atheist Rap Jedno jutro rano cim zora zarudi Usta vredna svekrva snajku da probudi Ustaj ustaj snajka ustaj mili rode Da peremo kosulje donesi mi vode
Ali lenja snajka nece ni da cuje A svekrva samo po avliji psuje Aj svekrvo napolje i ugasi svecu Ja sam tebi kazala da ti radit necu
Snajo kurvo jebat cu ti mater
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Atheist Rap Sat Feb 05, 2011 5:01 am | |
| Strikanje - Atheist Rap Ja mnogo volim svoju dragu Kada dodje hladna zima Tada meni strika novu kapu Od vunice boje voljenog tima
Refren: Moja mala divno strika Kad bi malo prestala da sika
Ja mnogo volim svoju dragu Kada dodje hladna zima Tada meni strika novu kapu Od vunice boje voljenog tima Kad pozelim nastrika i dzemper Nesto siri i duginih boja "sada si pravi reper!" Pre neki dan reko mi goja
Moja mala divno strika Kad bi malo prestala da sika
Ja mnogo volim svoju dragu Kada dodje letnja vrelina Tada meni sije kupace gace Od tkanine boje voljenog tima Kad pozelim sasije i sulju Nesto siru i duginih boja "sada si pravi panker!" Pre neki dan reko mi goja
Moja mala divno sije Kad bi malo prestala da pije
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Atheist Rap Sat Feb 05, 2011 5:02 am | |
| Stvar za zivi album - Atheist Rap Pazite dobro ovo se snima Zivi album izlazi kada dodje zima Da ne ispadne kako losi smo mi Napravite atmosferu derite se svi
Za snimanje ovo treba mnogo buke Dlanovi i grlo ne stedite ruke Bez vase pomoci niceg nece biti Moracemo tudju publiku nasnimiti
Mi pevamo pesme neznane i znane I jaci smo nego publika santane Njih je 10000 nas je nesto manje Ali smo grlatiji jer mi znamo znanje
Kada album izadje mozes da se hvalis Pustis ga devojci i vazan se pravis A ona ti kaze bas ti je svet mali I ja sam tu bila al' se nismo znali
Kaga lige lige la!!
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Atheist Rap Sat Feb 05, 2011 5:02 am | |
| Tetovaza - Atheist Rap Tog sam dana tetoviro dupe Nacrto sam dva labuda bela Napisao sam dva dinara druze I nacrtao stabljicicu ruze
Ja to tada nisam mogo znati Nesto gadno desice se zatim Uvenuce na dupetu cvece I svetlosti vise videt nece
Tatoo na dupetu Tatoo na maljavom Lazni dimitrije Najgori tatoo
Godine su teret vrlo tezak Svakog dana boralo se dupe Iscedi se sva ta farba silna I od gaca ostale su rupe
Kiselinom kvasio sam asfalt Svakog dana krunio sam sljunak Ukras mi je skoro doso glave Kad mi je u vojsci ispo sapun
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Atheist Rap Sat Feb 05, 2011 5:03 am | |
| Tomi gan - Atheist Rap Tomi gan, tomi gan Tomi gan, tomi gan
Ulica dunavska septembarki dan Medju gomilom srednjoskolki seta tomi gan Njegov zivotni moto je 3 pe: Ank, ivo i icke
Ali cetvrto pe umesalo je prste Politikom zarazen desavanjima zgadjen Razocarani jurisnik sada uzorni je sluzbenik
Tomi gan, tomi gan
Osmeh stisak ruke a u dusi mu vri Kaze vidi sta nam rade ma isti su svi Jel se secas kad smo setali Budale smo ispali
Kad smo drhtali u masi Od straha ushicenja ua jelen Derali se ispod zastave hajneken Ironicno se smeje i nesto mi pruza Crveni kalendar i na njemu ruza
Za dane kad smo setali djovani Ti i ja kvalitetan karton za pivo ili dva Da zaboravis na sva ova sranja oko nas Kad se zapitas dal' iko zavredjuje tvoj glas
Tomi gan, tomi gan
| |
|
| |
Hellcat Admin
| U zmajevom gnezdu - Atheist Rap Jedne noci kad sam krenuo kuci Gde su me cekali cevapcici vruci(s lukom) Sretnem usput silnog dasu Sto u pesmi pominje ladackog vasu On rece: "becar, jesi ti onaj vlada Za kog kazu da nikad nije bio deb'o ko sada?" "jeste, djole, ja sam taj, Al' ne zovu me vlada nego debeli zmaj"
On uperi pogled u mene I led potece kroz njegove vene Kaze: "mili boze, hvata me panika, Pa ovaj je deblji neg' pokojni janika; Ni lepi bora mu nije ravan, On za debljinu nije plafon vec tavan, Zar nesto tako stvarno postoji, O mili boze, zar se i to moze?"
Radule, radule, gace ti se nadule
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Wartburg limuzina - Atheist Rap Pre godinu dana imali smo kola Ali su ih svinje pojele do pola Posto volimo suludu brzinu Kupili smo sebi wartburg limuzinu
Wartburg limuzina ima pet brzina Pravi dosta dima i tocak joj se klima A gde ima dima i vatra postoji Jao bog te jebo' pa to motor gori
Jes da motor gori ali zato pici Pa se svaki sofer sa wartburgom dici Sasija mu cvrsta, debela dva prsta A motirzeri tvrdi, stradala mi krsta
Wartburg limuzina, najduza masina Cetri metra lima i pet meteri dima Wartburg limuzina, najduza masina Cetri metra lima i pet meteri dima
Wartburg limuzina pokorna masina Pravio je pera iz bivseg ddr-a I ne da ga je napravio nego svaka cast Stalno mu iz auspuha curi neka mast
Ima branik od betona mozes ubit slona A sedista mu meka ko kita poneka Nece dobit kola tajko mito ne da
Wartburg limuzina, najduza masina Cetri metra lima i pet meteri dima Wartburg limuzina, najduza masina Cetri metra lima i pet meteri dima
Wartburg limuzina stoji u garazi Garaza kraj svinjca pa sam ja na strazi Da mi svinje opet ne pozderu kola Ko sto su mi trabanta pojele do pola
I odem da se odmorim i popijem par piva Al ne lezi vraze svinje hranu traze Ali wartburg nije kao trabant truba Zbog njega su svinje ostale bez zuba
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Zapadna evropa - Atheist Rap Kada se osile kurajberi u firmi I navale na moga drugara zlatka Te da je krao te da je srao Poruka njegova vrlo je kratka
Ja sam za vas zapadna evropa Preteran sam al' vi to ne razumete Ja sam za vas zapadna evropa
Kada ga na fudbalu natovare drugari Zasto je njegova uvek kontra svemu Skladno im otpeva jedan skladan refren Pa ode kuci da obraduje zenu
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Atheist Rap | |
| |
|
| |
| Atheist Rap | |
|