| Gužva u 16ercu | |
|
|
Author | Message |
---|
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Gužva u 16ercu Tue Jan 25, 2011 10:07 am | |
| Brigade
I fale ti plameni trgovi u grlu motori svi u jednoj paroli i žuljevi
na rukama zakucan čekaš hipnozu sjediš ispred televizora
a gdje su sad puni hodnici domaći proizvodi slova od stiropora na stanici
i livade za spavanje englezi, švabe razvedena obala bogatstva prirode
hej haj brigade i radne akcijeee zinuo si ko' dijeteee ispred trgovinee | |
|
| |
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: Gužva u 16ercu Tue Jan 25, 2011 10:07 am | |
| Caffe Bar
Trojica ubojica sjede za šankom trojica ubojica mirišu na krv žele žarko da mi zalome vratom žele da me strpaju u kovčeg crn
a iza šanka radi žena žena strašna naoštrena ona je naša noćna smjena za akciju je uvijek spremna
i uvijek stignem dobit maru trošim život u caffe baru samo ravno on je tu od centra prema zapadu
to je taj vražji dar to je naš caffe bar stvari ako ideš često sjedaju na svoje mjesto
sloboda na cent od moje glave crna grška u crno drvo velik grijeh je to što rade umirem od straha prvo
kakvog sve to smisla ima provirujem kroz masu dima osjećam kaplju nade gubim svijest i tonem u maglu
i uvijek stignem dobit maru trošim život u caffe baru samo ravno on je tu od centra prema zapadu
to je taj vražji dar to je naš caffe bar stvari ako ideš često sjedaju na svoje mjesto | |
|
| |
Hellcat Admin
| Dijeta
Staješ na vagu Kolutaš očima Od sutra opet Počinješ s dijetom Jedan jogurt i jedna kifla Toliko piše u tvom magazinu
Spuštaš pogled Dole na brojčanik Kazaljka mirno Pokazuje stoju Znoj ti curi niz debele obraze Tvoje tijelo kida odijelo
TVOJE TIJELO KIDA ODIJELO TVOJ HOD PROBIJA POD TVOJA JE POJAVA MASNA I ZNOJAVA TVOJA SLABA STRANA PIVO I HRANA | |
|
| |
Hellcat Admin
| DJ Materijalista
Moje riječi uvijek nešto znače I kad nema smisla čak dapače Nema veze što slavu ne berem Jer me plaćaju čak i kad serem
Jer ja sam mate-mate-materijalista I još sam mali, mali, mali žurnalista Glava mi je ćelava i blista U heroini ja sam žurnalista
Moje riječi uvijek dobro zvuče Jer ih dugo sastavljam kod kuće Nekog hvalim, a nekoga korim Nekog kradem a nekoga dvorim
Meni nikad nije bilo mrsko Nasmijat se il opsovat drsko Ja sam uvijek znao gdje da gledam Da se borim ili da se predam
Jer ja sam. | |
|
| |
Hellcat Admin
| Drvo
Prije bi se slupao u drvo S poršeom od petsto milijardi Neg što bi te vidio sa drugim Dudove i orahe da bereš
Dao bi ti prijevozno biciklo Metalika-ljubičasta boja U kupus rani da s njim ne zalaziš Uveče kad večera se sprema
Ma neka me izlome i prelome Nek mi u čvor oči svežu plave Nek mi kravu sakatu donesu Samo ne dirajte gaće njene tamne I dođe jesen brže nego prije Vjenčanicu skrojiše joj bijelu Krmak što na konja više liči U bubreg mi metne šaku cijelu
I još pokoji šamar on pridoda Biserne mi zube prepolovi Dok se valjah po prljavoj bari Ona ode s mamutom pod ruku I moju facu zvijezda sad razblista Istina se razotkrila cijela Oči tužne neka mi uvenu Dok u ruci gledam sliku njenu | |
|
| |
Hellcat Admin
| Izlaz
Bačen sam u kutiju Vrištim cijeli dan Moram naći izlaz Osjećam se sam Ovi bijeli zidovi Uzimaju glas Sada samo šapćem Izbacite me van.
Sanjam te, sanjam te, sanjam te Tu sam te negdje ostavio, zar ne
Izmišljen sam, nacrtan Baš ko ritam taj Srce jače udara Ja moram izać van Vidim izlaz u daljini Spušta se niz pod Dole plava zemlja, A gore plavi svod
Sanjam te, sanjam te, sanjam te Tu sam te negdje ostavio, zar ne
Onda dođe žuuta nit I guram snagom sve Izgleda da nestat će Al' zrak ne dopire Vidim izlaz u daljini Spušta se niz pod Dole plava zemlja, A gore plavi svod
Sanjam te, sanjam te, sanjam te Tu sam te negdje ostavio, zar ne | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Gužva u 16ercu Tue Jan 25, 2011 10:08 am | |
| Jessica
Jessica kupuje iglice i pilule Ona zna kako je kad se sve popije Jessica je ostala iznad neba i oblaka Dobila je krila, ptičica je bila Jesica, Jessica, pozdravi mi ptice Jessica Ti i ja, ti i ja nikad više Jessica Jessica je ostala iznad neba i oblaka Dobila je krila, ptičica je bila | |
|
| |
Hellcat Admin
| Kemo pegla
Sunčane svike nosiš i kad kiša pada nazire se plava šljiva i zašivena arkada
čeljust ti je izgleda jaka jer je sasvim cijela zubi ne stoje baš kako bi htjela auuuu
znamo da te kemo pegla, da te odgaja svakog dana ali ti si sve ljepša i ljepša nakon svakog novog tretmana eeeeee
ruke su ti tužne vrbe sva si vitka i fina kad te kemo dočeka spremnu vrtiš se k'o balerina
hramlješ na jednu nogu vučeš se polako lažeš da je stubište sklisko i da se slomiti lako
znamo da te kemo pegla, da te odgaja svakog dana ali ti si sve ljepša i ljepša nakon svakog novog tretmana eeeeee | |
|
| |
Hellcat Admin
| Kifla
Otvoren si za svakog k'o pekara ujutro u pet po svjeŽu vrelu kiflu staju piČkice u red
nose te jake struje svaka bi tebi da robuje filozofskih imaŠ problema a rjeŠavaŠ ih od roĐenja
neko kao ti uvjek prolazi kao kroz rajske vrtove sve je za tebe pruŽi ruČice moj bijeli labude
glava ti je ko kaktus ubode se tko je dotakne iz nje curi pamet potapa sela i gradove
nose te jake struje svaka bi tebi da robuje filozofskih imaŠ problema a rjeŠavaŠ ih od roĐenja
neko kao ti uvjek prolazi kao kroz rajske vrtove sve je za tebe pruŽi ruČice moj bijeli labude | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Gužva u 16ercu Tue Jan 25, 2011 10:09 am | |
| Lydija
Pripali cigaru i popij jedan mali Sjedi matorom konju u krilo Puhni mu dim cigarete u glavu I nauči svoj prvi prljavi potez
A on će ispaliti metak iz pištolja Da pokaže ljubav jedinoj maloj Odvest će te poslije u svojoj limuzini U mrak kraj pruge Gdje bile su sve druge Au,au,au,au,au,au, pojela te noć
A onda će doći konj na bijelom princu I uzeti od tebe ono što mu treba Pogrešan izbor i zamišljen pogled U rukama držiš zadovoljno lice
Lidija O Lidija Već dugo te ne zovu Lidija | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Gužva u 16ercu Tue Jan 25, 2011 10:10 am | |
| Mcdonalds
kad mi se jebe samo stisnem play kad hoću ponovo rewind and o. K. s ekrana upijam, očima debila najbolju školu, školu sa vinila
trpam u karton, vreće, aditive, gene smeće maslac od kikirikija platiš tri, a četvrti je free u billu i getro, lets go to cash cary
otkad je došao mcdonalds do naših krajeva ja svoj kurac guram u pitu od jabuka gledam u te-ve gdje crnčuge dijele banane lošima a dobrim asistencije
nisam baš faca od velikih dilema dobro se uklapam gdje postoji šema gdje isti je početak, zapetljaj i kraj loši idu u pakao, a dobri u raj
trpam u karton, vreće, aditive, gene smeće maslac od kikirikija platiš tri, a četvrti je free u billu i getro, lets go to cash cary
otkad je došao mcdonalds do naših krajeva ja svoj kurac guram u pitu od jabuka gledam u te-ve gdje crnčuge dijele banane lošima a dobrim asistencije | |
|
| |
Hellcat Admin
| Noge
Što to smrdi iza vrata Oplemenjuje ti njuh Što te podsjeća na brata Noge e e e
Što to tvojoj mami smeta Kad je soba puna ljudi Zbog čega se ona buni Noge e e e
I kroz ovaj svijet te nose U obući ili bose Noge tvoje najmilije To što smrde tko još krije
Zašto izula se nebi Čarape svoje zgulila Pa zar smrde još i tebi Noge e e e
Što to smeta kad se šeta Žulja palac ili peta Kada ideš oko svijeta Noge e e e
I kroz ovaj svijet te nose U obući ili bose Noge tvoje najmilije To što smrde tko još krije | |
|
| |
Hellcat Admin
| Oblačenje
Lijepo se oblačila Nikad nije kuhala Nije prala šalice Ni peglala majice
Zašto nisi pazila Kada si se mazila On je uz'o što je htio Dio sebe ostavio
A ti mlada nisi znala Zašto si mu dušu dala I sad uplakana lica Skupljaš pare za kolica
Njena je ruka bila meka Odjeća joj svila fina Bila je ne,ne,nestabilna Bila je lokalna heroina
Sve što je lijepo, kratko traje Ni ti nisi stigla dalje S privim vjetrom, s prvom kišom Tvoj se dragi izgubio krišom | |
|
| |
Hellcat Admin
| Pravo glasa
Zar si sumnjao u mene ja u tebe nikada sve što kažeš mi je jasno ali nije drugima
zato poslušaj me dobro želje ispunjavam sve a ti meni samo jednu zaokruži me
ja nisam buntovan niti ću ikad bit' ja sam samo svoj dok sam tupast, zdrav i sit
a tvoje razloge koje drugi ne vide u meni sjaje u mraku kao zvijezde vodilje | |
|
| |
Hellcat Admin
| Shupack
Govore da me ne voliš te da se okolo kurvaš te da se jebeš s drugima
pričaju da sam glup ko kurac i kada kraj tebe slinim da izgledam ko šupak
i još kažu mi da sam postao peder da više nemam ideja da ne znam napraviti sranje
ali govore da me ne voliš da me ne voliš da me ne voliš | |
|
| |
Hellcat Admin
| Slavuj
O kako divno pjevaš pa to je zlatna melodija ti si dragulj prirode mocart s drveća
tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen da se još malo mučim pa ću biti nagrađen
ima nas puno znaj samo ti pjevaj pratit ću te sve dok ne crknem
slavuj na grani zna da nema vremena ja sam sada tu, i više nikada | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Gužva u 16ercu Tue Jan 25, 2011 10:11 am | |
| U 16-ercu
Cijeli je teren otvorena mašta igraj, driblaj, kombiniraj nek uživa puk
na sredini greška lako se prašta a još teže ponese te sa tribina huk
u 16-ercu se nije dobro zajebavat bilo da igraš za obranu il' za napad greške su skupe, a glupe to reći će ti svi
nema se vremena stat na loptu kombinirat pucaj iz prve a metak će stranu birat' svuda se igra a tamo se gubi - dobija | |
|
| |
Hellcat Admin
| Vani je sivo
Svaka me kiša otopi Svaki grom pogodi Već dugo nemam razloge Štogod se sprema, nikad me nema jer
Vani je sivo Vjetar je rasturio sve Nije mi krivo Naviko sam na poraze Al ako pitaš Da li je sve to zbog nje Ne čekaj riječi Ne mogu kontrolirat se
I uvijek ostanem kod nje Klimave utjehe Mrtve se ruke pomiču I što se sprema, kad ničeg nema jer
Vani je sivo Vjetar je rasturio sve Nije mi krivo Naviko sam na poraze Al ako pitaš Da li je sve to zbog nje Ne čekaj riječi Ne mogu kontrolirat se | |
|
| |
Hellcat Admin
| Vođa plemena
Ima jedno mjesto Pored kojem prođem često I gdje god da krenem uvijek je uz put
I po noći i po danu Bilo kad na kalendaru Nikada ga ne zaobiđem
I šta bilo god na putu Ja ću proći svoju rutu Vatra šiklja mi iz očiju
I kad krenem, nema stati Živčane su niti tanke Pokušaj, razuvjeri me
Razloga nemam Al opet sam spreman
I znaj da nikad ne uživam Samo to zamišljam Da sam izvan vremena Da sam vođa plemena | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Gužva u 16ercu Tue Jan 25, 2011 10:12 am | |
| Voljenje
Rijetko se smiješ i samo hladno govoriš dal' nešto kriješ od čega želiš pobjeći
ako čekaš ružnu riječ od mene je nećeš dobiti znam da ima načina shvatit ću,samo reci mi
Da li me voliš,il' samo me razumiješ
Nervozno lupaš prstima sve ti je na vrh jezika skupi malo hrabrosti reci i ja ću nestati
al' ako čekaš ružnu riječ pa da pukneš kao grom od mene je nećeš dobiti shvatit ću,samo reci mi
Da li me voliš, il' samo me razumiješ | |
|
| |
Hellcat Admin
| WC
Izlaziš iz sobe i napuštaš stan Nakon svega sam opet ostao sam Previše smo pričali, pljuvali i srali Mnogo epiteta jedno drugom smo dali Soba mi je prazna, fali jedan dio Bacio bih se kroz prozor kad bi skočit' smio
Udaram glavom o stranice ormara Ispred očiju mi se tvoja prikaza stvara Bacam se po podu, disati ne mogu O šteker na vratima slomio sam nogu Previše sam toga odjednom uočio Najbolje bi bilo kad kroz prozor bi skočio
Prenosim teret, režim i cvilim Svoju glupu glavu nožem si pilim U svemu tome nisam našao smisao Svoje ubojstvo sam sebi sam potpisao U glavi mi zuje, prave buku zvona Hvatam zalet da skočim sa balkona | |
|
| |
Hellcat Admin
| Zijevanje
Ja bi da letim da proždirem zrak da hodam po njemu izgubljen i sam
moj svijet je siv i crven i plav ja letjeti ne znam izgubljen sam znam
mjesec je stolica a kiša je tuš baljezgarim bezveze i volim se tu
i kad bi tako džokson uzimo svaki dan više se ne bi znalo što je java a što san | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Gužva u 16ercu Tue Jan 25, 2011 10:13 am | |
| Zmirenje
Ne znam što na tebi volim, nije važno na tebi je bilo dobro sve nisam mislio da voljet ćeš me snažno bio sam sretan da i ja imam te
kad bi odlazila - vraćala se kući kasno rekla si mi da se ne brinem nisam želio da sve mi bude jasno vrištao sam glasno jer
sve sam znao, samo sam na jedno oko žmirio tako imo sam te ludo kad treba žmirio na drugo al ti kažem da sam znao
dani su nam tekli u sreći i veselju ti si radila što poželiš ja te nisam hvatao na djelu ti nisi mogla da me zadržiš
kad bi odlazila - vraćala se kući kasno rekla si mi da se ne brinem nisam želio da sve mi bude jasno vrištao sam glasno jer
sve sam znao, samo sam na jedno oko žmirio tako imo sam te ludo kad treba žmirio na drugo al ti kažem da sam znao | |
|
| |
Hellcat Admin
| Bogdan
Govori se da me varas i da ces me ostaviti, a znas dobro da sam bolan i da necu ozdraviti.
Sada vise prava nemam na te tvoje oci crne slazi makar da me volis ne daj da mi dusa trne.
A birtijom kad se setas suskat' ce na tebi svila sigurno ces zaboravit' da si kodgod moja bila
Ne lomi mi srcu grane sacekaj da samo stane.
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Volim te budalo mala
Ljutiš se bez veze Brinu te sitnice Tako često imaš zamišljeno lice Ali ja ću opet preko svega preći Sto put da me pitaš Sto puta ću reći
Volim te budalo mala Kad bi samo, samo znala Nije ovo igra šala Ja volim te budalo mala
Ljutiš se bez veze Pravi razlog nemaš Kad bih ja u društvo Ti se kući spremaš Ali ja ću opet preko svega preći Sto put da me pitaš Sto puta ću reći
Volim te budalo mala Kad bi samo, samo znala Nije ovo igra šala Ja volim te budalo mala | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Gužva u 16ercu | |
| |
|
| |
| Gužva u 16ercu | |
|