|
Author | Message |
---|
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: Kud IdiJoti Sun Jan 23, 2011 3:07 am | |
| To nije mjesto za nas - Kud Idijoti Ne idem tamo vise nikada Ta su vrata zavorena Za ljude kao sto smo mi Nitko vise ne mari.
Mada nema razloga Ne idem tamo vise nikada Ne, to nije mjesto za nas. Mada nema razloga Ne idem tamo vise nikada To nije mjesto za nas.
Druge ljude sada vidam tu Pricaju da je isto sve Drugacije je sve bez nas Upozorio sam te.
I mada nema razloga Ne idem tamo vise nikada Ne, to nije mjesto za nas. Mada nema razloga Ne idem tamo vise nikada To nije mjesto za nas.
| |
| | | Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| We dont care (part i) - Kud Idijoti We don't care, je i je We don't care
Circolazione limitata Ma, io sono demokrata
Who don't care, je i je We don't care, je i je Who don't care, je i je Ma kog je briga za to?
Pensare limitato Ma, io sono cazzo demokrata
Who don't care, je i je We don't care, je i je Who don't care, je i je Ma kog je briga za to?
| |
| | | Hellcat Admin
| Za tebe - Kud Idijoti Kad srce radi bim-bam, bam-bam-bam Sve drugo je manje vazno Ne zelim pjevati ne zelim plesati.
Kad srce radi bim-bam, bam-bam-bam Sve drugo je manje vazno Svaka fontana srece je premala za mene
Samo zelim da si sa mnom ti Svaki dan i svaki tren...
O-ho-ho Sjedim ispred kino "zagreba" Svjetlo sja iz izloga Trombociti jure zilama
A tebe jos nema Znoje mi se dlanovi Oko mene je grupa cikova Gledam niz ulicu jos nema te...
Bi ba-bam za tebe, hej hej!
Za tebe!
| |
| | | Hellcat Admin
| Zbogom marija - Kud Idijoti Bila je noc i svuda je skuro Iza oblaka znam da misec sja Barka je ljuljala i nije zuljala A vali su tukli u bok.
I sve ca srcu je milo Do tada je bilo A dalje, dalje super Ka' beskrajno more.
Lancuni su cisti marija Bura je tukla svu noc Bura je tukla i puska je pukla Ti dobro znas da cu ti doc.
Lancuni su cisti marija Zvizde su sjale svu noc Zvizde su sjale i nisu pale Ti dobro znas da cu ti doc.
Ooh marija Tila si da budem samo tvoj Ooh marija Za tebe i mene zivot je tek poceo Sta kazes na to?
Zvizde su sjale marija Predivna nebeska luc Mi smo te noci morali poci Al' sudba je stila stati na put.
Ooh marija Tila si da budem samo tvoj Ooh marija Za tebe i mene sve je gotovo Ko mari za to?
Ooh, vidim sada Nije taj raj o kome smo sanjali Nije ono o cemu smo mastali. Ooh, nestao je Kao kad sunce uroni u more Kao barka koja tone.
Ooh marija Neka ti more ... pocne dan Ooh marija Za tebe i mene sve je gotovo.
Zbogom marija...
| |
| | | Hellcat Admin
| Zdravlje i veselje - Kud Idijoti Zdravlje i veselje Polet i elan
Svega ima na mom stolu Jamnicke do besvijesti Svega ima na mom stolu Jamnicke do besvijesti Svega ima na mom stolu Jamnicke do besvijesti Na mom stolu samo ima-- jamnicke
Ja sam uvijek oran za rad Za mene svaki zadatak je lak S jamnickom tako osijecam se mlad Postajem njezan i lagan ko zrak
Zdravlje i veselje Polet i elan
| |
| | | Hellcat Admin
| Zelim - Kud Idijoti Kad srce radi bim-bam bam-bam-bam Sve drugo je manje vazno Ne zelim pjevati ne zelim plesati
Kad srce radi bim-bam bam-bam-bam Sve drugo je manje vazno Svaka fontana srece je premala za me
Samo zelim da si sa mnom ti Svaki dan i svaki tren
Sjedim ispred kino zagreba Svjetlo sja iz izloga Trombociti jure zilama A tebe jos nema
Znoje mi se dlanovi Oko mene je grupa cikova Gledam niz ulicu Jos nema te
Bi-ba-bam za tebe hej hej Za tebe
| |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Kud IdiJoti Sun Jan 23, 2011 3:08 am | |
| Znak - Kud Idijoti Odakle takva guzva prije tri? Zar su kapije otvorene? Zar su ugrade porusene? Odakle?
Svi natrag, natrag, natrag Natrag, cekajte znak Svi natrag, natrag, natrag Natrag, cekajte znak.
Zasto je takva guzva prije tri? Odakle silni auti? Odakle svi ti ljudi? Zar su ograde porusene?
Svi natrag, natrag, natrag Natrag, cekajte znak Svi natrag, natrag, natrag Natrag, cekajte znak.
Sta je to? Idemo ponovo sve. Vrati na pocetak. Svi na mjesta. Idemo opet. Sve.
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Kud IdiJoti | |
| |
| | | | Kud IdiJoti | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |