| Goblini | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Goblini Sun Jan 23, 2011 1:55 am | |
| Anja volim te - Goblini Kako bih voleo da si tu Grad je tako tuzan, A ti si s one strane Ove su kuce tako ruzne O kako bih voleo da si tu O kako bih voleo da si tu.
Kako bih voleo da si tu Grad je tako velik A ti si s one strane Ove su kuce tako ruzne Kako bih voleo da si tu
Sa "zum reportera" smesi mi se klara Izvlacim malog nestasno divljacki I opet je lepo 5 minuta
Kako bih voleo da si tu ...... | |
|
| |
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: Goblini Sun Jan 23, 2011 1:56 am | |
| Tekst Bolje soko u ruci - Goblini Nocas sam u pola dva Ukljucio tv palmu I radio "ono" s' njima Radio sam "ono" s' njima
One to rade javno Za razliku od tebe One to rade sjajno Za razliku od tebe
Bilo mi je Lepse nego s' tobom
Nisam mor'o da im kazem Da im lazem, da im pricam Nisam mor'o da ih grlim Da ih lizem, da ih ljubim
Nisam mor'o biti dobar Biti prvi ili stoti Nije mor'o biti tvrdji Nije mor'o biti veci
Bilo mi je ... | |
|
| |
Hellcat Admin
| Dr hofman - Goblini Pod svemirskom haljinom Sarenom lopticom igram badminton Celicnom palicom svetlim ko semafor Vicem u megafon
Volim svog doktora, Doktora hoffmana
Pricam sa kucama, sva|am se sa bojama Obozavam stvari koje imaju rok trajanja Svetlim ko semafor, vicem u megafon
Nervne frustracije, stresne situacije Nervozu, tikove, Depresivne izolacije, Psihicke krize Doktor hoffman leci sve Leci sve Uau!
Imas svog doktora! | |
|
| |
Hellcat Admin
| Ima nas - Goblini Kada te ne shvate Ako te odbace Ako zele da te promene Ne daj da te uniste
Kada mislis da si sam Ti podigni ruku Nek` ulice gore Za novi dan Kada mislis da si sam Mi smo ovde Ima nas gomila
Kada mislis da si sam Kad` te ceka ruzan dan Nikada ne predaj se Ulica zove te
Kada mislis da si sam ... | |
|
| |
Hellcat Admin
| In memoriam - Goblini Nocas saturn ostavlja svoj trag Razlaze mi misli - acid nije sala Pokrivam se krevetom - stapam se sa njim Bezim, lutam, ne prelazim prag
Ja bezim
U mislima gazim ulicu na sat Srce brzo kuca - u krvotoku stranac Just another loser from fade out generation Nateran da objavi sam sebi rat
Ja bezim
Ne sluti na dobro ova noc Rekao bi sigurno snazniji od mene Ustajem polako, spoticem se, padam Vazdusna opasnost, al ne cujem sirene
Ja bezim
Sa devetog sprata grad mi je na dlanu Cini mi se zove me u zagrljaj svoj Rasirio sam ruke, letim mu u susret Pripaja me k sebi, kaze ti si moj
Ja bezim
Vazdusna opasnost, al ne cujem sirene | |
|
| |
Hellcat Admin
| Internacionala - Goblini Jutra su bljutava, odisu metalom I sivilo stremi ka necemu jos gorem Sirina je nebitna Hvatam se za slamku - plovim mrtvim morem
Umorni radnik znojava lica Ne moze sakriti gorcinu i muku Ona se ocrtava u broju mu bora Drzi petnaest tona uzdignutih ruku
Drzi petnaest tona uzdignutih ruku Drzi petnaest tona uzdignutih ruku Hej, hej, petnaest tona Hej, hej, petnaest tona Hej, hej, petnaest tona - ne pristajem!
Moj prijatelj me zove da ubijemo pivo Pricam - on slusa, shvata al ne vredi Razum mu ne da da odleti sa zemlje Ceka svoju malu kutiju i sedi
Starac ima igru, udara u glavu Kad je bio mali slusao je pricu Iskustvo je prolaz - misli su ti viza Pri|i onim tihim, ne onim sto vicu
Daj nam snage boze, molicu jos nocas Da se krici bunta ne pretvore u buku Jer moj 'old friend' gubi oslonac zivota Dok drzi petnaest tona uzdignutih ruku
Hej, hej
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Keep away from children - Goblini O da li je vreme ili nevreme? Plavetnilo ili neko drugo ludilo Cudan miris, hladan sam i znojim se Osecam hodam, ne pomeram se
Gore i dole, ma sve se poremetilo Pod ovim gradom asfalt se zaljuljao Prolazi lepa zenka, gledam, kazem: to je to! O moj boze, sta mi se dogodilo?
Sada i ja znam Sa tobom osecam se siguran Stavi ciglu na gas i sanjaj, sanjaj
Ja trebam je i bas zbog nje Ja sam spreman na sve Jer ona me dize do neba Tako dobro okrece
Padam i tonem, kobna fotografija Dobrodosli u zemlju goblina Pokusavam da pricam al me niko ne slusa Sve se topi tu pred mojom ocima | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Goblini Sun Jan 23, 2011 1:57 am | |
| Komad noci - Goblini Kolko puta ti je falio komad noci Da dodirnes nebo, da osetis moc? Koliko puta si zeleo duze Al uvek jutro ubije noc
Osetio sam kao je kada se Zvuk pretvara u boje, secam se Ono sto sad imaju svi Nekad je bilo samo moje!
Oseti parce neba pod nogama, pod nogama Nemoj reci ne kad treba da, nemoj reci ne Stisni muda - grabi rukama, grabi rukama Nema ne znam, nema kajanja!
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Lsd se vraca kuci - Goblini Ja ti mogu dati samo lazan osecaj sjaja Izgorela si ali jos uvek osecam strah Zivim zivot mudraca, citam ti misli Dozivljavas me ponovo, i bezis, bezis u grad
Ref: Jagode su jagode, i supermen je jak Ali od tvog dodira, trese me jos sad Ti nikad neces saznati, koliko sam slab Daj mi sutra, daj mi sutra, daj mi sutra,
Ref: | |
|
| |
Hellcat Admin
| Nagrada - Goblini Stalno po strani Nikad bitan i lep Uvek su druge slavili Uvek su druge hvalili
Izmislite nesto skromno Na mene je red Da se obucem lepo I osetim kako je biti
Heroj kuce za jedan dan Ispunjen roditeljski san
Dajte i meni nagradu Jednu jadnu, malu, najmanju Lepu, za zid ko stvorenu Sa pecatom i potpisom
Dajte i meni nagradu Za moju divnu rodbinu Za moje dobre komsije Da tata s njima zalije A i mama jednu popije I da se samnom ponose A ja s njom dupe da obrisem
Streberi i cinkarosi Idealan svet Za njih ce uvek biti Oni su temelj drustva
Ja nisam nikad nikog Ljubio pod rep Napravite izuzetak Da osetim kako je biti
A ja s njom dupe, Dupe da obrisem
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Goblini Sun Jan 23, 2011 1:58 am | |
| Ne trebam nikome - Goblini Izmisljen za sebe Srecan sto postojim Veceras ja sam U boji noci Izguzvane misli Drzim u ruci Telefon ne zvoni
Ne trebam nikome!
Lose je uvek lose A dobro ima dva lica Obuci se i kreni Progutaj nesto da zavolis svet Lazne osmehe i jeftine poglede Ne podnosim njihov dodir I zato nikom` ne pruzam ruku
Ne trebam nikome Moj savrseni plan Ne trebam nikome Srecan sam ovako sam
Ne trebam nikome! (3x)
Izmisljen za sebe Sretan sto postojim Veceras ja sam U boji noci Izguzvane misli Drzim u ruci Telefon ne zvoni
Ne trebam nikome!
Ne trebam nikome Moj savrseni plan Ne trebam nikome Srecan sam ovako sam
Ne trebam nikome! (3x) Ne trebam, ne trebam ... Ne trebam nikome ...
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Njena mama - Goblini Njena mama ima roze gege Roze gege - zute pege Njena mama je puna love Fura se na vibratore
Njena mama ima dobar cug Pljuga joj je najbolji drug Od njene mame nema boljeg frenda Spavala je s basistom mog benda
Moja mama, tvoja mama Nasa mama, vasa mama Blago vama, blago nama Blago svima sa mamama
Njena mama nosi gun Uvek kada izlazi van Njena mama fura roze starke Njena mama ne pada na zvake
Njena mama uvek je u spidu Njena mama vozi opel idu Gospodo skini se i daj mi sve Gospodo | |
|
| |
Hellcat Admin
| Nostalgija - Goblini I kad je noc i kad je dan Ja mislim na nju I kad sam s njom i kad sam sam Ja mislim na nju
Ja mislim na nju Ja mislim na nju Ja mislim na nju Ja mislim na nju
Slatku, malu, vlaznu, uh
I kad sam s njom i kad je dan Ja mislim na nju I kad je noc i kad sam sam Ja mislim na nju
| |
|
| |
Hellcat Admin
| On - Goblini Rodjen je u blatu I njemu suze izgled kvare Ti tumacis njegove more Ti samo sanjas svoje snove
Rodjen je u blatu I trazi lek za svoje rane Ti njemu uvek zelis dobro Ti mu samo krades dane
On samo zeli biti tvoj!
Rodjen je u blatu I menja izgled u ocima ljudi U sebi cuva svoju snagu Nema nikog da ga budi
Rodjen je u blatu Polizi ga ili bezi U svojoj glavi krije klicu Psa koji nikad ne rezi
On samo zeli biti tvoj! | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Goblini Sun Jan 23, 2011 1:59 am | |
| On je ona je - Goblini Zivi u podrumu I ima pticu Kljun joj zakljucava Kavez proverava
Veruje u moc formule On je ona je, on je ona je Ceka znak - zna da vreme je On je ona je, on je ona je ...
Danas je nedelja Dan kada padaju kise On sedi na plafonu I ceka da mu izrastu sise
Veruje u moc formule On je ona je ..
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Ona - Goblini Ona misli da zna Zasto mrzim reci Ona misli da zna Zasto se ne smejem
Ona misli da zna Zasto je gledam Ona misli da zna Zasto hodam po vodi
Ona misli da zna Ona samo misli da zna ...
Ona misli da zna Zasto sanjam grad Ona misli da zna Zasto sam ovakav
Ona misli da zna Zasto mrzim reci Ona misli da zna Zasto se ne smejem
Ona misli da zna Ona samo misli da zna ...
| |
|
| |
Hellcat Admin
| P 5 - Goblini Umazan i ljut Smrdljiv i grub Takav je zvuk Lepljivi drug
Da l` sam mali ili div Beo, crn ili siv Nekad macka - nekad tigar Gasim vodu, pravim pozar Tigar!
Pevam poznatu pesmu Od jednog daha naglo starim Mesam igru, strah i nadu Cedim snagu ustima varim
Pevam poznatu pesmu Iz usta mi viri kosmos Provozaj me opet njim Ubrizgaj mi sveti dim
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Petra - Goblini Petra je nocas opet pijan Petra je kuci pio sam I bog povraca kad petra pije Petra je dosadno umoran
Petra je nocas opet pijan Trazio je onu koja nece reci "ne" Tucao je najruzniju devojku u gradu Trazio je malo, dala mu je sve
Petra je nocas pijan!
Petra je nocas opet pijan Petra je kuci pio sam I bog povraca kad petra pije Petra je dosadno umoran
Nocas smo ginuli zajedno Ispili flasu u agoniji Pijemo i sanjamo kako je biti Domar u zenskoj gimnaziji
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Ponedeljak - Goblini Kapetan kuka je bio kondukter U tramvaju - sta nije u redu? Od danas menjam logiku zivljenja I dajem dva ponedeljka za sredu
Sex bomba izbodena je nozem Krivac je asterix - sta nije u redu? Pisam ja po vasim zakonima Uzecu vam novac i trampiti za bedu
Uh, sto mrzim svedske horore Dok sumanuti prevod na nemackom tece Ich bin, du bist, ich weist nicht Govori ona dok vene sece
Macka je ostenila kuce s' tri noge Sta nije u redu - sto je bez repa? Postacu junak omiljenog stripa Zena ce mi biti joseph beppa
Devojka mi se kupa u ocima To je romantika - sta nije u redu? Zajebi frajeru od danas menjam stvari I dajem dva ponedeljka za sredu
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Goblini Sun Jan 23, 2011 2:00 am | |
| Tekst Punks not dead - Goblini Mislili ste mrtav je Mislili ste gotovo Al' napokon ste shvatili Malcolm vas je zajeb'o
Nikad nije unisten Lovom i korupcijom Nikad nije zastrasen Vojskom i policijom
Sistem funkcionise Melje birokratija Al' kad se klinci udruze Nastace anarhija
Nekad ste ih gledali K'o medijsku atrakciju Cuvajte se ti ce vam Dici revoluciju
Punk's not dead Mi to nismo trazili Vi ste ovo od nas stvorili Punk's not dead | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Goblini Sun Jan 23, 2011 2:00 am | |
| Sam phone glas - Goblini Budim se, devet je, vec si otisla U sobi je ostao miris tvojih snova I sve je isto kao i svaki dan Jastuk na podu... Ko ce ga znati, opet sam mamuran
Sam-phone-glas
Dijagnoza za tvoju bolest je ljubomora Dijagnoza za tvoju bolest je patetika Ja sam mlada, meni treba prostora I zato idem - odlazim
Sad si slobodna i sad si odrasla Sretan put, ti mozes sve Ja sam nestvaran, nocu nemaran, Danju umoran...
Ulice zovu, grad je birtija Pijem solo - alkohol me ubija Dajem oglas da sam slobodan Boze, budim se, devet je, vec si otisla
Sad si slobodna i sad si odrasla Nadi razlog - ti mozes sve Ja sam nestvaran, nocu nemaran, Danju umoran...
I stvarno ne znam zasto su me se odrekli svi I zasto kad mi se jave, okrecem glavu, Videvsi to od njih I zasto neke bivse i neke buduce Isuvise lice jedna na drugu | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Goblini Sun Jan 23, 2011 2:01 am | |
| Sedam losih godina - Goblini Sedam losih godina Stoji mi na dlanu Igraju se samnom I jedu moj put
Sedam losih godina Sedam vrata bez kljuceva Kao nisam odavde Kao slucajno sam tu
U masi nebitan Pred sobom opravdan Prevaren Ali u jedno siguran
Sedam losih godina Sedam hiljada razloga Sedam losih godina Necu vam oprostiti nikada
Zemlja bez tacnog vremena Ljudi bez sjaja u ocima Razapeta istina Moja nova biblija
Razum kao izdaja Zlo je institucija Trazi se inercija Nova generacija
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Telefon - Goblini Uvek kad telefon cujem ja Javim se i saznam da On je reko njoj da ona Zasto, koga, gde i kad Sta se misli, da l se zna?
Mene zovu svakog dana Kad sam budan i kad spavam Mene zovu svakog dana Kad popizdim razbicu telefon o zid
Gde si juce bio? Znas li ti? Ko je kada? Ko je kriv?
Sve se sazna istog dana Prevare, pljuvanja, sva ta sranja Ko je mrtav, a ko ziv?
Razbicu telefon o zid Razbicu telefon, razbicu telefon
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Trag - Goblini Pomeraj svoje telo, zivi Igraj neku igru, ne boj se niceg Voli da volis, mrzi da mrzis Ostavi neki trag i nestani tiho
Glavom u zid, telom u rupu Duhom u raj, primer za sve Ljubav me vodi, mrznja me dize Umem da letim, primer za sve
Postoji lose vreme i lose price Al kako dodu, tako i odu
Voli da volis, mrzi da mrzis Ostavi neki trag i nestani tiho | |
|
| |
Hellcat Admin
| Tv - Goblini Svakog dana sa ekrana Gomila lazi, sranja I svi gledaju I glavom klimaju
Analiza birokrata Predstavljanja kandidata Ne smeju vam promaci Privreda u procvatu Standard u porastu Prodavnice pretrpane proizvodima Kada love vise nema I kad nema nade za vas U televiziji je spas
Televizija - masovna terapija Televizija - mozak razbija Televizija - masovna terapija Televizija
Gledate u ekran ociju staklenih Gutate price ljudi nervno labilnih Mnogo je lakse kad se ne razmislja Mnogo je boja i to vam je dosta
Televizija - reklame, spotovi Televizija - lazni proroci Televizija - dnevnici, kvizovi Sapunske serije profit donose Televizija...
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Goblini | |
| |
|
| |
| Goblini | |
|