|
| Brkovi | |
| | Author | Message |
---|
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Brkovi Fri Jan 21, 2011 7:40 am | |
| BRKOVI(HIMNA)
Brkovi pale, brkovi žare, Brkovi za sitne pare. Brkovi gore, brkovi dole Brkovi su da se vole…. | |
| | | Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: Brkovi Fri Jan 21, 2011 7:40 am | |
| ORNELA
Ti voljela nikad nisi, samo bol si meni dala, dabogda i tebi bilo, kao meni sada....
U očima samo suze, u grlu mi stoji tuga, kada se opet sjetim tvoga imena....
Ornela, nama ljubav nije bila suđena, nikada, zaboravit neću tvoja milovanja.... | |
| | | Hellcat Admin
| SREĆO LAKU NOĆ, DOBRO JUTRO TUGO
Srećo laku noć, dobro jutro tugo, opet sam sam, ti sada voliš drugog, boli me znaj, ovo moje srce ludo, jer ja nisam više tvoj.... | |
| | | Hellcat Admin
| OPASNO SE DROGIRAM
Opasno se drogiram, al' to nije važno, važno je da mi srce kuca snažno.
Nemoj da se igraš sa živcima mojim, Daj mi ono moje, ono što najviše volim. | |
| | | Hellcat Admin
| ANĐELI PAKLA
Noć je crna, a put je dug.... Anđeli pakla, na bijesnim mašinama odlaze na jug.... | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Brkovi Fri Jan 21, 2011 7:41 am | |
| BALKANSKI ŽIGOLO
Uvijek sam za dobru šalu, pošalicu, dobar skeč.... Imaju me u adresaru sve dobre trebe u gradu već....
Uvijek sam za dobro društvo, tulum, cuga, klopa, seks.... Dobar viski na mom ormaru, s ekipom pijem ga ja na eks....
Al' rodjen sam u krivom gradu, tamo sam dobar kao leš, za neki bolji posao, ja nisam bio suviše vješt....
Rodjen sam u krivom gradu, tamo sam dobar kao leš, za neki bolji posao, ja nisam bio suviše vješt.... | |
| | | Hellcat Admin
| NEĆU DA IDEM U DISKO SKUP
Ti lijepa, a ja glup Neću da idem u disko skup Plata mala, a standard grub, Neću da idem u disko skup
Neću da idem u disko skup Neću da idem u disko
| |
| | | Hellcat Admin
| JA NE ŽELIM DA BUDEM OK.
Ja ne želim da budem ok, Jer ja ne želim da budem ok. Ja ne želim da budem ok, Ja ne želim, da budem, da budem ok.
Ostavila mene ti si, otišla si drugome, Od početka lagala si, nisi bila fer. Sada moliš da se vratim i oprostim ti sve, Grliš me i kažeš, da sada sam ti ok.
Al' ja ne želim da budem ok, Jer ja ne želim da budem ok. Ja ne želim da budem ok, Ja ne želim, da budem, da budem ok.
| |
| | | Hellcat Admin
| MALA
Jednom pobjegneš, pa se opet vratiš, Malo me voliš, a malo bi da patiš Snove svoje da si meni dala, Gdje bi onda bio nam kraj, mala
Opet varaš, a kažeš da si vjerna, S tobom sam imao tisuću problema, Srce svoje da si meni dala, Gdje bi onda bio nam kraj, mala
Prvo napadneš, pa se onda braniš, Malo me voliš, pa mi sve uskratiš Snove svoje da si meni dala, Gdje bi onda bio nam kraj, mala
Opet varaš, a kažeš da si vjerna, U sobi još je miris tvog parfema, Srce svoje da si meni dala, Gdje bi onda bio nam kraj, mala | |
| | | Hellcat Admin
| VJETROVI TUGE
Slušam prazne priče, al to me se ne tiče, Da nikada za mene nisi bila stvorena. Slušam prazne priče, al to me se ne tiče, Da drugom svoju ljubav, ti si davala.
Vjetrovi tuge, Sjećaju na dane lude, Nikada više, One naše noći duge, Sada te sanjam, Dok ljubim žene druge, Kroz dušu prolaze, Samo hladni vjetrovi tuge. | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Brkovi Fri Jan 21, 2011 7:42 am | |
| BOLJE DA SAM S FRENDOVIMA PIO RUJNO VINO
Bolje da sam s frendovima pio rujno vino Nego tebe kurvo vodio u kino Radije ću sam sa sobom hladno piće piti Neg' za malo vruće pičke gorke suze liti
Zbog tebe sam ostao bez ugleda i glasa Zato našoj vezi dušo nije bilo spasa Radije ću biti sam do kraja života Nego da sam tvoja šarena maskota | |
| | | Hellcat Admin
| KAVICA
Iz dosade sam opet prošao gradom Kao i uvijek sa nekom nadom Mnogo je ljudi što idu bez ideje Jedni druge oponašaju i slijede
Kavica sim, kavica tam, pa opet ispočetka Dok tražim nešto novo, prolaze ljeta
Što su mladji to ih više agresiva pere, A kod onih starijih loza se dere Svi ti pusti snovi, strašne skupe stvari Djeluju na mene, drže me po strani
Kavica sim, kavica tam…. | |
| | | Hellcat Admin
| LJEPŠA SI OD MJESECA
Duga je noć, prokleta Lijepa si sad kao nikada Ljepša si od mjeseca
Život će proć jedina Ostat ću sam bez ikoga Pokradenih snova i sjećanja
Duga je noć, prokleta Lijepa si sad kao nikada Ljepša si od mjeseca
Bila si mojoj duši spas Bila si mog razuma glas A sada više nema nas
Ljepša si od mjeseca…. | |
| | | Hellcat Admin
| HEJ MISLAVE!
Mog kuma Mislava Politika ne zanima Samo konjak, pivo, rakija
Nikad nijedna djevojka Srce mu nije slomila Za Mislava je ljubav navika
Hej Mislave! Tvoje su priče najbolje Hej Mislave! Legendo, care majstore
Kad mu tuga dušu obuzme Mislav odlazi do birtije Sve popije, čaše razbije
Hej Mislave! Idi naprijed ne okreći se Hej Mislave! Legendo, care, majstore | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Brkovi Fri Jan 21, 2011 7:43 am | |
| Usamljen Oženjen imam super platu i poziciju u firmi i regres i božićnicu i dobro se živi al' kad kući dođem ona stalno prigovara samo ruši zajedništvo umjesto da stvara usamljen oženjen neostvarenih snova kreditno sposoban poso' dobra kola tražim srodnu dušu da oslobodi me bola i da tugu zajedno dijelimo po pola od problema stalno sam glavu ja okreto' ne spavamo zajedno da joj ne bi smeto' najgore je vikendom kad nam dođu njeni glumi sretnu ženicu a poslije se pjeni usamljen oženjen neostvarenih snova kreditno sposoban poso' dobra kola tražim srodnu dušu da oslobodi me bola i da tugu zajedno dijelimo po pola već mi je pun kurac i kumova i sranja podnio sam zahtjev da šteta bude manja digo' sam i kredu da vrijeme ne tratim bolje ja da platim nego da se patim usamljen oženjen neostvarenih snova kreditno sposoban poso' dobra kola tražim srodnu dušu da oslobodi me bola i da tugu zajedno dijelimo po pola | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Brkovi Fri Jan 21, 2011 7:44 am | |
| Kurvo Prokleta
Više me sunce grijalo nije otkad si otišla Od toga dana sreću tražim samo u čašama Ni hladan viski ni gram heroina neće te vratit znam Ništa mi dobro donijeti neće prazna sjećanja Kurvo prokleta srce si mi slomila dušu zarobila leđa mi okrenula Za sva blaga ovoga svijeta ne bi te dao ja Mogla si biti samo moja a ti si se prodala Ni hladan viski ni gram heroina neće te vratit znam Ništa mi dobro donijeti neće prazna sjećanja Kurvo prokleta srce si mi slomila dušu zarobila leđa mi okrenula | |
| | | Hellcat Admin
| Znanac Pita mene jedan stari znanac, nekad panker, a sada metalac: "Kako možeš svirat narodnjake, to je brate mjuza za seljake!!" A ja njemu odgovaram javno, znam da i on cajke sluša tajno: "Poslije mnogo rakije i vina, jeli bolja kurva ili cura fina????" Kaže opet znanac ništa tu ne štima, da meni od poruke važnija je rima, muzika je tako-tako, tekstovi su smeće, od svih sam zala izabr'o najveće! Tuđim kurcem koprive se mlate, ali ljudi nikako da shvate, važna je i poruka i rima kad u društvu vlada takva klima! | |
| | | Hellcat Admin
| Tolerancija
Prdim, pljujem, podrigujem, susjedima majku psujem. Pišam, rigam, zaudaram, sa kurvama ženu varam. Čaše lomim, lovu trošim, družim se sa društvom lošim. Jebem, drkam, drogu gutam i masnom se hranom trpam. Tolerancija mi nije jača strana svi drugi griješe, a ja sam bez mana. Zajebancija i akcija bez plana, furaju mene i moga jarana. (Krme) nekad me bude strah kad pogledam samog sebe pa povučem dim dva i pomislim ko ga jebe U društvu flaše lakše pravu raju nađem ne jebu me vaše svađe s brkovima pijem rađe urađen bosanac seljak što bi rekli vi al ko je prije mene repo džigaru na punk beat hit mećem na kasetu po svirkama pravim štetu bez išta para u džepu samo rakija nek je tu Tolerancija mi nije jača strana svi drugi griješe, a ja sam bez mana. Zajebancija i akcija bez plana, furaju mene i moga jarana. | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Brkovi Fri Jan 21, 2011 7:45 am | |
| GRADOVIMA SELIMA LUTAO SAM ULICAMA MNOGIM ŽELIO SAM ZAVODNIKOM POSTATI JOŠ BOLJIM
IZGUBLJEN U LJUBAVI SVAKOJ ŽENI KAŽEM DA JE VOLIM NIKAD NEĆU NAĆI NAČIN DA SE ZADOVOLJIM
JER
SVAKA MENI IMA ONO NEŠTO PRAVO SVAKOJ BI JA RADO SVOJU LJUBAV DAO
SVAKA MENI IMA ONO NEŠTO PRAVO I SVAKOJ BI RADO NA GRUDIMA SPAV'O
NAIVNO SAM VJEROVAO DA POSTOJI SAMO JEDNA PRAVA AL KURVA ME PREVARILA ISPO SAM BUDALA
I DALJE ĆU ŠVALER BITI JOŠ VEĆI NEGO PRIJE KO VOLI SAMO JEDNU ŽENU PRAVI BEĆAR NIJE
JER
SVAKA MENI IMA ONO NEŠTO PRAVO SVAKOJ BI JA RADO SVOJU LJUBAV DAO
SVAKA MENI IMA ONO NEŠTO PRAVO I SVAKOJ BI RADO NA GRUDIMA SPAV'O | |
| | | Hellcat Admin
| Subject: Re: Brkovi Fri Jan 21, 2011 7:45 am | |
| Nisam ja za tebe
tvoji su prijatelji svi na fejsu, a moji jednom nogom u lijesu
ti imaš dugu kosu i jako si mlada, a ja sam stara ćelava budala
tvoji su roditelji ratni profiteri, moji bez posla propali inžinjeri
ti imaš dvoja kola, ja vozam jugića groziš se alkohola, ja živim zbog pića
nisam ja za tebe shvati to na vrijeme kajat ćeš se dušo teško je to breme
tvoji su snovi jahta i brdo koktela, a moj je kućica na kraju sela
ti ideš u skupi disko i voliš parfeme ja volim birtije gdje stalo je vrijeme
tvoji su džepovi puni deviza, a mene teška pogodila kriza
ti slušaš haustor i grupu majke a ja sam panker koji svira cajke
nisam ja za tebe shvati to na vrijeme kajat ćeš se dušo teško je to breme. | |