| Punkreas | |
|
|
Author | Message |
---|
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Punkreas Mon Dec 13, 2010 5:58 am | |
| Drolja
Ima dlakave noge ispod pazuha sumu ruznija od babaroge tuca se za malu sumu
Ona je prodana dusa i seljacku muziku slusa hoce uskociti u kola bolja ne vidi da je postala drolja!
Pohlepna i do bola glupa u tripu da je super riba voli kajle i auta skupa na sebi ima tonu gliba! | |
|
| |
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: Punkreas Mon Dec 13, 2010 5:59 am | |
| Zivot
Prema meni su prstom pokazivali saptali nesto, od mene skrivali traze da se smirim a ja radim po svom jer moja ulica moj je dom.
Ujedam i grizem, nikad se ne kajem zadnju kap krvi za slobodu dajem kada odu svi, i budem sasvim sam nastavicu dalje, zivjecu svoj san.
Zvuci mojih koraka, remete tisinu udar teskih cizama podize prasinu svjetlost je u srcu, oko mene mrak prodirem kroz tamu ponosan i jak | |
|
| |
Hellcat Admin
| Atentat
Prazan frizider, umirem od gladi dok se neka stoka vecerom sladi. Svake noci sanjam pecenicu i vrat zbog svog apetita spremam atentat.
Krenuo sam veceras da pronadjem zrtvu, ako ne da pare naci ce je mrtvu. Iz mraka gledaju krvave oci ispred mene debela bakica iskoci.
Fino je zamolih da mi preda torbu umjesto da poslusa otpoce borbu. U cosku lezi polomljena bakica radila je po njoj moja bejzbol palica. | |
|
| |
Hellcat Admin
| Mi smo kao ti
Ne trebas nikom, dusa ti je mrtva gadis se svima, cio zivot si zrtva pljuvali su te, pijan si se gradom vuk'o psovali i gazili, svako te je zivi tuk'o.
Mi smo kao ti, zivimo za jedan dan Mi smo kao ti, sanjamo isti san.
Stare rane te peku, nula covjek si bio Im'o su ideju neku, za pank krv lio. Oni nece da shvate, oni mrze tebe iste krvi mi smo brate, podji s nama njih ko jebe. | |
|
| |
Hellcat Admin
| fk Celik
Samo jedan tim nase srce kuca za njim samo jedno znamo pijani da zapjevamo. I kad nas kise razdvoje i kad nas loza razbije ja sam vjeran tebi ko pas i zato pjevam na sav glas
I da dodje svijeta kraj mi smo s tobom uvijek znaj samo tebe volimo iz sveg glasa urlamo!
Celik, Celik razvili smo salove Celik, Celik viore se zastave
Zbog tebe znoj se lije vazniji si nam od familije i nek je jasno kao dan nikad neces ostat sam.
Pun stadion, svi pijani za Celik se gine pjevamo do kraja mi jer mi smo tvoje FAP Masine.
Celik, Celik... | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Punkreas Mon Dec 13, 2010 6:00 am | |
| Drakula
Iz kovcega ustajem jer mrak uveliko pada napadam ne odustajem strah i trepet sam ovog grada
Imam plast crveni posebna sam vrsta mrzim kolac drveni i bjezim od krsta
Ni tracak nade ne dajem zrtvi predci moji kao i ja odavno su mrtvi
Kroz vene mi teku razne krvne grupe iza sebe ostavljam samo dvije rupe
Svi se boje mene ja sam princ tame cuvajte vene cure ne setajte same
Drakula, drakula ja sam grof drakula kad se dobro napalim grizem kao ajkula
Nocna mora, svi gledaju u sat ceka se zora da se spasi vrat
Imam ostre zube i prefinjena cula biblije u ruke jer dolazi drakula | |
|
| |
Hellcat Admin
| My Story
I'll always be down fighting for a place in this town. Nevermore a frightened boy life is plastic like a toy. Put your lies into my head maybe alive, maybe dead little smile on the face it seems that I'll win the race again!
Please god take me with you give this dog another view. Hurry god I can't wait All my dreams are full of hate. All I want is beer and punk sorry guys again I'm drunk. | |
|
| |
Hellcat Admin
| Adios amigos
Gledam dno praznoj casi dobro zagrijan iznutra ruke lete ka novoj flasi jebe mi se za sjutra
Adios amigos picu pivo do smrti adios amigos patos mi se u krug vrti
Mrtav pijan bitku bijem zadnji litar da ispijem u mislima tjesim sebe hej zivote ko te jebe
Adios amigos... | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Punkreas Mon Dec 13, 2010 6:01 am | |
| Prestiz
Oni su cutali, oni sto su gledali kako odlazim u noc. Mozda ce im neuspjela smrt vratiti stari prestiz.
Mozda spas je toplo sunce koje mi daje da brinem o onome sto znam.
Sa nekom pricom o zivotu sa raznim govnima u glavi sa dzepovima punim nesrece oni su gledali kako uzima me noc ne nije paranoja!
Kao da nasi vratovi vole omce koje su kacili na nas kao medalje. A prljavi su prsti zatvarali nam oci u kojima se ogledao beskraj. Mozda ce sigurna smrt vratiti stari prestiz. | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Punkreas Mon Dec 13, 2010 6:01 am | |
| Sistem nas laze
Danas je skupstina bojno polje svako brani svoju poziciju lazi, obecanja da bice bolje jebem ti vlast i opoziciju
SISTEM NAS LAZE!
Stoka je zeljna para i moci za nas obicne bas ih boli dupe po mitinzima vicu ja sam onaj pravi vazno im je samo glasace da kupe
SISTEM NAS LAZE!
Svinje u sakoima, dzepovi im puni ucutkace svakoga ko se buni samo da je dobro njihovoj guzici a vi ostali umrite na ulici!
SISTEM NAS LAZE! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Punkreas | |
| |
|
| |
| Punkreas | |
|