| Drustvo skrivenih talenata | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Drustvo skrivenih talenata Sat Nov 27, 2010 11:34 pm | |
| MI
Mi smo znali kako, ali vise ne znamo Tudje nismo htjeli, a svoje ne damo Nase rasprodate duse sada traze spas Iz nasih poderanih grla zaorio se glas
Mi smo jaki kao konji Mi smo bijesni kao psi Mi smo rodjeni u sumrak Mi smo roblje proslosti
Zivimo od danas do sjutra Spavamo danju, radimo nocu Uvijek smo na pola puta Naviknuti na samocu
Mi smo zatocnici srece Mi smo imuni na zla Ne otvaraj se zemljo Ne cekaj na nas | |
|
| |
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: Drustvo skrivenih talenata Sat Nov 27, 2010 11:34 pm | |
| OAZA
Pod Mogrenom ovih dana Turisti nam opet stizu Vratilo se sunce jarko Pa se jedra u vis dizu Komsija Miloje tu obicno svrati U rukama mu dvogled parove da prati
Dodjite na njega Vama provod treba Jer na more nase Najbolje su plaze (na valove nase – dobro se jase)
Ovdje uvijek nekog ima Najcesce kad zora svane Da privede ako treba Siledzije, narkomane
I kada se nered pravi Ti su nasi momci plavi Niko ne smije da vas dira Ovo je oaza mira | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Drustvo skrivenih talenata Sat Nov 27, 2010 11:35 pm | |
| ZOVITE MI KLEJA
Bio nam je idol, punio je hale Nikad nije dos’o kuci modre glave Ko je sada rival to nije vazno Kazu da je uvijek udarao snazno
Smajo Hajrusi, sve rusi, sve rusi…
Trazili ga mnogi, nudili mu pare Al’ je rek’o zbogom, dosta mi je slave Nasao je mir u krugu Pivare Uzeo je metlu, zavrnuo rukave
Smajo Hajrusi, sve rusi, sve rusi…
Taktika je djelo majstora Žara Zato njegov pulen sada opet hara Aperkat, krose, desnom pa lijevom I onda direkt pravo u celo
Zovite mi Kleja…
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Drustvo skrivenih talenata Sat Nov 27, 2010 11:36 pm | |
| PROMASEN SAN
Mislim, u stvari sam siguran Da ovo s tobom nije promasen san Kasno je, ali evo priznajem Kad nisi tu ja sam izgubljen
Ti se neces vise vratiti Moralo je tako ostati
Znas da sam ti bio drag Jer si me lagala Na postelji jos stoji trag Koji si ostavila Od srece si plakala Kad si shvatila sta si mi ucinila (dok si jahala svoga lipicanera)
Osjecam, samo tren je dovoljan I put do zvijezda bice slobodan Priznaj mi, budi jednom iskrena Dal’ te iko… kao ja ?
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Drustvo skrivenih talenata Sat Nov 27, 2010 11:36 pm | |
| NAS TIM
Ajmo sada svi u boj Podignimo barjak svoj Za pobjedu moramo Hrabro da se borimo
Napunimo tribine nase Svi rivali nek se plase Uz tebe je uvijek smjela Divizija nasa cijela
Za jedan gol i pobjedu Idemo da slavimo Za jedan gol i pobjedu Mi ti srce dajemo
Najjaci smo to se zna Zgazicemo svakoga Uzecemo bodove Niko nam nista ne moze
I kad gubis, volimo te Jer ti dajes sve od sebe Branicemo nase boje Ginucemo svi za tebe
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Drustvo skrivenih talenata Sat Nov 27, 2010 11:37 pm | |
| HRAM
Ne sjecam se niceg Ja ne vidjeh dan Kao da sam od rodjenja Utonuo u san
U ludilu svome Vjecito sam Dugo sam sebi Gradio hram
Osjecam pad, gubitak kontrole Na umorne oci spusta se mrak Budi u tami moje svijetlo Za klonulo tijelo jedini zrak | |
|
| |
Hellcat Admin
| ZEMLJA
Da se vinem u nebesko plavo Rasirenih ruku kao orao krila Da se vinem u misao svoju I da vidim nista gdje je zemlja bila
Da popijem vode s izvora zivota Da se stopim sa njom i misao budem Neka glad moje tame zamijeni cistota Dok svjezina krade misli moje crne
Vatra koju nosim Na put sto me ceka I radost koja budi Usnulog covjeka, U Tebi jeeeee!!!
Neka okom svojim vidim sve sto hocu Kad dio neba uhvatim za sebe Da grlim zvijezde i nocu i danju Istinu da spoznam dok mislim na tebe | |
|
| |
Hellcat Admin
| EXPERIMENT
Kako da pronadjem sebe U tom vrtlogu strasti U moru sumornih misli Ja sam covjek zvani eksperiment I hodam po zemlji sjenki
Svoje potrebe zaboravljam Moram uraditi nesto, a ipak propadam Ne vidim izlaz hocu da znam Koliko jos sebe da dam
Vi mozete sve Vi imate moc Uzeli ste dan Ostala je noc
Nama nikad dosta muke Vama uvijek malo slave Ali sve to jednog dana Doci ce vam glave | |
|
| |
Hellcat Admin
| TRAGOVI
Dugo sam lutao U okove me bacilli Tragove unistili Za dusu ujeli Kao da ne vide
Ostao je strah Koji treba da prebrodim Ovaj bijes sto boli Moram da oslobodim A ne ide !
I kad me ne bude Jednog dana Oko vas bice tama Mogu me zatvoriti U prah pretvoriti Al’ me nikad nece slomiti | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Drustvo skrivenih talenata Sat Nov 27, 2010 11:38 pm | |
| ZA UGASENA OGNJISTA
Ispuni zemlju moju zivotom Ocisti srce moje od zmija Razagnaj tamu iz uma moga Napuni ga svjetloscu Neba
Ti sto krotis oganj i vjetar I od bjesova pravis sluge Ukroti ovu gordost moju I ucini me slugom Tvojim
Za sve ruzne pomisli Za ugasena ognjista Za sve mracne umove Kajem se i placem
| |
|
| |
Hellcat Admin
|
JOVANA
Nemoj da me pitas zašto su mi oci krvave ostavicu sve i otici na spavanje ja nemam vise snage da ostanem na ovom mjestu ovi psi ne poznaju zakone prirode.
Pomijesacu sve najbolje i najgore u bojama odlaska naslikacu tvoje ime cudice se ljudi i neka mi zavide sto jos uvjek moje srce kuca za tebe
Jovana ti si bila jedina koja si sve razumjela
Mozda ce me staviti u staklene kaveze oni sto sa strahom krce svoje puteve al' razbicu vam sve vase namjere i ne pitaj me zasto su mi oci krvave
| |
|
| |
Hellcat Admin
| ZASTO MRZIM KARL ORFA
Za mene si izvor maste uvijek prva liga volim kada strasno dises i nije me briga cijim ziletom brijes noge u noci punog mjeseca da l' si opet nekom snove ukrala
Vise ga ne vidim od stomaka kosa mi je opala nikog nema da me voli od kada si otisla
I ako te napumpaju trebace ti utjeha sjetices se mene tada kurvo troglava onda ces se kajati ako nisi dzukela nikad neces saznati zasto mrzim Karl Orfa
| |
|
| |
Hellcat Admin
|
MOJ DOM
Neko je nocas odvalio trafiku oduzeo zivot slucajnom prolazniku kisa ce oprati tragove krvi tu niko ne smije biti prvi
Moj dom, tu je moj dom tamo gdje se vodi krvavi boj
Da nije svoju kucu napustila ona bi isto silovana bila uzalud kruze policijske patrole u ovom kraju strance ne vole
Moj dom, tu je moj dom tamo gde se vodi krvavi boj moj dom, tu je moj dom ja necu da umrem na pragu svom
I kao da nekog opet ima u tim mracnim prolazima ne mogu ti pomoci vise ni resetke na prozorima
| |
|
| |
Hellcat Admin
| U TAJ SUDNJI CAS
I nebo se u crno zavi kraj uboge sJenke stajase on laznu srecu da ponudi prekine zivotni san
Dugo su se krili u mraku cekali pravi cas da se ostvari prorocanstvo i nastane opsti krah
Padaju glave a masa klice u njihovim ocima uzasan strah sijevaju gromovi, krvare koplja sve ce uskoro postati prah Zasto?
Ako sretnes blagi pogled i osjetis blagostanje pridji Svedrzitelju tom koji ce ti dati snage
I koji ce opet doci da sudi zivim i mrtvim i njegovom carstvu nece biti kraja | |
|
| |
Hellcat Admin
| ZBOGOM TEBI (PROLJECE)
Otkad Bogu okrenusmo ledja majske zore vise ne svicu oko nas gomile debila ubili bi za gram heroina
Na tvome prozoru boja vise nema noci su tako duge i hladne sjecanja te vode daleko kada si mogao postati neko
Sad znas da proljece nikad vise doci nece i dan sto osvice nista bolje donijeti nece
Sada te grle lazni heroji sto su svoju mladost dali na putu kojim lako se gine u ostre kandze sudbine
I ovaj put zbogom tebi dok brojis svoje poslednje dane misli su teske, tjese te rijeci mozda je spas sa druge strane | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Drustvo skrivenih talenata Sat Nov 27, 2010 11:39 pm | |
| ONA JE JEDINA
Ona je jedina, ona je jedina vatra u mojim ocima ona je jedina, ona je jedina gajba piva hladnoga
Noc se hvata a mi smo sami pod vedrim nebom negdje u tami i dok nas grli proljece rano u meni se ceznja budi lagano
Opet smo zajedno bas kao nekada bila je za mene tako neodoljiva gajba piva hladnoga sanjao sam kako tece mojim venama volio bih da je uvijek tu kad zatreba tugu da mi otjera
| |
|
| |
Hellcat Admin
| ZIVOTINJA
Zivotinja je nezadovoljna svojim zivotom pripaljuje zadnju skiju krece putem ispija konzervu piva baca je na zadnji sici i odlazi
Ona se nikad vratiti nece u dusi njenoj stiglo je proljece zato zeli da ostvari snove misli da je vise ne vole
Ziva bila zivotinja...
Sauhuje svoju proslost upaljuje krajc sjecanja kanalise misli novim kumplugom i basta joj popit
| |
|
| |
Hellcat Admin
| DJANA LJUBAVI
Bez tvojih ociju, tvoga dodira dugi sati su kao godina svi moji dani su tako dosadni svi moji putevi pusti i sumorni a kad si dosla ti u moj zivot si unijela smisao, unijela radosti zato cu pjevati, za tobom urlati ovaj refren, znaj
Đana, ljubavi, Đana, ljubavi molim te, ostani, budi srecna kao ja
| |
|
| |
Hellcat Admin
| DOK TI BUDES SPAVALA
Na bojistu kosti neznanih junaka slutim da je tu i moja raka cesto znam da porazim sebe pa kroz bol i patnju pomislim na tebe
Mnogi zivoti prerano se gase o sudbini svojoj kao da vec znam sve ni tvoja ljubav nije vise vjecna kao da si s nekim drugim srecna | |
|
| |
Hellcat Admin
| NOVI DAN
I dok dan budi se prve ptice pjevaju, ja odlazim otvaram oci, budim se sunce ovo kao da ne izlazi
I sam cekam dan cekam novi dan i znam da je kraj cekam novi dan
Ruke moje navikle na zicu danas prvi put dohvatice nebo noge moje navikle na zid danas prvi put hodace po vjetru
| |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Drustvo skrivenih talenata Sat Nov 27, 2010 11:40 pm | |
| BJEKSTVO
Pitas se ko je kriv sto je sve ovako dok u oku zadnja iskra nestaje polako budi rijeka koju niko ne moze da kroti iako te cijeli zivot gorki ocaj prati
Zasto zelis da se srusis jos za tebe nije kraj glavu gore zar ne vidis da ti zvjezda dava sjaj
Pokusace da te slome zato sto si bolji ne dozvoli da ti iko sudbinu kroji nek ti osmjeh krasi lice bilo je i gore uzalud je svaki korak ako nemas volje
| |
|
| |
Hellcat Admin
| FRIDEN GEIST
Stojimo na mostu tako nemocni sve je pojeo mrak pakosti kojim putem sada krenuti da l' ces se i ti promijeniti
Gledam u svoje ruke krvave podignut je mac sudbine plase nas pricom da tu je kraj daleko je, kazu, sunca sjaj
A ja jos uvijek sanjam isti san i cekam da dodje taj sudnji dan
Pomamljeni, divlji, bez straha, milosti u sutonu smo ovome rodjeni mnogo su nas puta izdali ovdje sunce nikad ne dolazi
(Aber) Ich glaube einem Zeintaler das der Friden Geist das böse getrieben wird
| |
|
| |
Hellcat Admin
| COVJEK BEZ MANE
Nedaj da te ponovo zgaze skupi malo snage stisni zube, sad je kasno pobjeci odavde
Ako jednom pruzis otpor time ces rIjesiti sve ali ako nemas petlju s tobom gotovo je
Jer ti, ti si kamikaza covjek bez mane veliki gazda
Mozda ce ti razbiti njusku pljunuti u lice neces preci preko toga zapamti dezurne krivce
Jer ti, ti si kamikaza covjek bez mane veliki gazda
| |
|
| |
Hellcat Admin
| ULICA NARODNIH HEROJA
Pala je nova zrtva cesce kratezi rade jos jedan slomljeni izlog opet se mnogo krade I ova noc je budna grmi nervozna grupa novi udar se sprema ispred zgrade MUP- a
Ponosna je moja ulica Narodnih Heroja
Pala je nova zrtva cesce kratezi rade jos jedan slomljeni izlog opet se mnogo krade iza coska frka svaki se kurac duva neka prijete koliko hoce mene ima ko da cuva | |
|
| |
Hellcat Admin
| MI TI SE KUNEMO
Godine su prosle pune muka ginulo se za slobodu nijemo ili s pjesmom umjesto jauka Druze Tito mi ti se kunemo
Veselje se siri na sve strane, sad slobodno po zemlji idemo, al' velike pamticemo dane druze Tito mi ti se kunemo
Ja sam volio loviti u Afriki dok sam bio tamo jer sam u Afriki imao svog najboljeg nesvrstanog prijatelja a on je iz skoplja bio i car zvao se Hajle Selasije to je moj najbolji drug, Hajle Selasije Hajle! Jel se secas da me Hajle zvao jednom... ostao sam tri i po meseca i sta sam tamo samo lovio, lovio i lovio
Sta se dere ovaj mali ? sta je majku mu ne deri se cuti bre mali
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Drustvo skrivenih talenata | |
| |
|
| |
| Drustvo skrivenih talenata | |
|