| Autogeni Trening | |
|
|
Author | Message |
---|
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Autogeni Trening Sat Nov 27, 2010 11:28 pm | |
| Nepopravljivi
Nasim recima nema mesta ali pricacu Dok proveravam korake na hiljade stepenica I malo stvari je vezano za vreme sve mi je vecnost koju mastam Zato moram da se selim na neko drugo mesto
A ti si postao mrzitelj nekog tamo plemena A neki te i dalje vole zar ne znas da primis
Porodica je smrznuta podsetnik sam na ujaka prijatelji traze cvetove kupujes ih njihovim zeljama uspeh ti je pokvario dusu i odneo radost pisanja hajde samo zivi sa mnom bilo gdje | |
|
| |
Hellcat Admin
Posts : 77809 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Subject: Re: Autogeni Trening Sat Nov 27, 2010 11:29 pm | |
| Price, price, price...
Price,price,price O ljubavi u granicama samo se ponavljaju u drugacijim bojama
Nemoj da me pitas zasto cutim to sto bih ti rekla ne bi razumio nemoj da me pitas zasto cutim to sto bih ti rekla tebe gusi
price cuj, price sretni price zaobidji, dosadno je | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Autogeni Trening Sat Nov 27, 2010 11:29 pm | |
| Kakvi su to moji snovi
Kakvi su to moji snovi Kao da nisam spavao Sa ponekim zrakom svetlosti Spajam dan sa danom
Sta je ostalo u meni Sta je to sto je ne slobodno Sta je ostalo u meni Sta je to sto nije slobodno
Znam ja dobro Gde sam se preprecio Kakvi su to moji snovi Nesto sam vec ovde video | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Autogeni Trening Sat Nov 27, 2010 11:30 pm | |
| Ekvivalencija
Potklizavam pod tebe i lomim sebi prozor i duvaj u mene duvaj,duvaj,duuuvaj o kako me samo oduva bez sebe I lozhim sebi tvoju vatru i zbog toga mi je loshe Necju vishe da razmishljam o tvojim 3povima,besmisleno je ! | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Autogeni Trening Sat Nov 27, 2010 11:31 pm | |
| Go-go boysi
Dobar osjecaj pogled sa visine tudja pravila uticaj sa strane gubljenje prava gubljenje morala Defloracija go-go boysi prevara i zabava...
Daj im snage i lijepog vremena oni imaju dokaz o bunilu | |
|
| |
Hellcat Admin
| Ispod se dere
Pobjegni od svog lijepog ogledala i vidi sta ima unutra rijesi sve situacije na tlu koliko mozes biti slobodan ovdje
Priznaj gresku i promijeni se i sve bas sve ce biti u redu pozitivne vibracije, sloboda za tebe i mene, ispod se dere i rijetko kada cuti | |
|
| |
Hellcat Admin
| Nemoj da se bunis
Ti si spavao dok su prolazila kola ti si spavao dok su dolazili ljudi ti si spavao dok je izlazilo sunce ti si spavao i zato nemoj da se bunis
Nemoj da se bunis kada prodje tvoje vrijeme | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Autogeni Trening Sat Nov 27, 2010 11:32 pm | |
| Nemoj da se das
Ja cesto ne marim kad bivam prevarena i ne vidim zjenicu iz oka kao neka stoka nacije su bol nacije nisu vjera fundamentalizam vlada a vjeru neko tjera pokretom ruke svijet nam se mijenja autoritet trazi svijet spasenja ko ce nam pomoci avioni ili djeca al neko ce do tada da nas upeca
ja cesto ne marim kad bivam prevarena stoka se zbog toga zove stoka
nastojim da ostanem neprimijecena kad se nesto desi i sve bolje vidim ovaj nevidljivi zatvor koji djecu vodi sve dalje od sebe prohtjevi nastaju u prljavoj samovolji to nije sloboda smisao je bijedan zivot vam nije vrijedan bjezimo od njega i necemo bolji nemoj da se das | |
|
| |
Hellcat Admin
| Subject: Re: Autogeni Trening Sat Nov 27, 2010 11:32 pm | |
| Ovaj grad smrdi
Ovaj grad smrdi hiljade vozila mi ne daju da disem ovaj grad smrdi ciganka ipak se okrece ovaj grad smrdi skidaju se stabla skidaju se parkovi ovaj grad smrdi cuje se, cuje se | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Autogeni Trening | |
| |
|
| |
| Autogeni Trening | |
|