| Elektricni Orgazam | |
|
|
|
Author | Message |
---|
People Are Shit Moderator
Posts : 21994 Join date : 2009-11-09 Age : 28 Location : Unknown.
| Subject: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:14 am | |
| A ti me opet zoves
Da li da dam ili da uzmem da ostanem sam ili sa tobom koji je dan, koji je mesec ciji je glas koji me zove
Zarobljen sam u svojoj glavi zarobljen sam u svome telu kakav je put kojim sad idem da li je cilj zaista vredan
Ref. A ti me opet zoves moje se misli ruse i uvek isto kazes hajde bejbe, hajde, drzi me sad | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:19 am | |
| Bejbe, ti nisi tu
Jutro tek je svanulo nezno me dodirnulo budim se, shvatam vise nisi tu otvori oci, bejbe ovaj dan je tvoj, bejbe al' bejbe, bejbe, bejbe, ti nisi tu
Ref. Bejbe, bejbe, bejbe, ti nisi tu kazem bejbe, bejbe, bejbe, ti nisi tu kada dodje san tada znam sanjam te zadnji put jer bejbe, bejbe, bejbe, ti nisi tu
Mislis da si pametna ustvari bas si blesava nema te, to je kraj, to je kraj a gde ces sada, bejbe ti si sasvim luda bejbe al' bejbe, bejbe, bejbe, ti nisi tu
Ref. | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:20 am | |
| Da li si tako jaka
Danas nemoj da me trazis danas nemoj da me zoves budi ono sto si htela budi ponosna i smela
Nemoj nikoga da trazis nemoj nikom da se vratis budi sama pored sebe budi najlepsa za sebe
Uvek sam te gledao ti si bila najlepsa tako sam zeleo da budem tvoj
Ref. 2x Da li mozes, da li zelis da si uvek tako jaka da li mozes da izdrzis sve da si tako jaka
Nemoj vise da se bojis nemoj sebe da se plasis nikad neces biti sama budi bolja nego mama
Uvek sam te gledao ti si bila najlepsa tako sam zeleo da budem tvoj
Ref. 2x
Last edited by People Are Shit on Fri Sep 17, 2010 9:23 am; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:20 am | |
| Hajde bejbe (daj da vidim sad)
Hajde, bejbe, daj da vidim sad ko je star, a ko je mlad ko je brz, a ko je spor hajde, bejbe, daj da vidim sad
Zar si ikad stvarno mislila da samo tebe volim ja gde si ti, a gde sam ja hajde, bejbe, daj da vidim sad
Uvek si me isto pitala sta o tebi mislim ja da li si pogodila hajde, bejbe, daj da vidim sad
Kazes da si sada shvatila ali vise nema vremena gde si ti, a gde sam ja hajde, bejbe, daj da vidim sad
| |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:21 am | |
| Igra rokenrol cela Jugoslavija
Pokupimo boje koje padaju sa neba dovoljan je dodir, samo to nam treba zaboravi na juce, hajde pogledaj u sutra videces da zelis, videces da mozes
Odgovori koje trazis nisu bas daleko pogledaj u sebe, pogledaj u sebe neka tvoja glava bude samo tvoja briga ne daj da joj govore neka sama otkrije
Ref. Igra rokenrol cela Jugoslavija sve se oko tebe ispravlja i savija
Pokupimo zvuke koje padaju sa neba dovoljan je dodir, samo to nam treba da li pratis znake koji stoje oko tebe videces da zelis, videces da mozes
To sto sada krijes niko ne vidi na tebi pogledaj u sebe, pogledaj u sebe neka tvoja glava bude samo tvoja briga ne daj da joj govore neka sama otkrije
Ref. | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:21 am | |
| Zlatni papagaj
Ref. 2x Zlatni papagaj tata placa sve racune zlatni papagaj jer mi smo snobovi
Mi volimo zenske fine nasminkane, doterane uredno smo pocesljani obuceni, obuveni
Mi nosimo skupo perje ispeglano, mirisljavo gnusamo se GSP-a kolima se brze stize
Ref. 2x
Nase glave prazne jesu ali ko jos zato mari jer lova je najvaznija i drugo nas ne zanima
U Rimu se oblacimo i imamo Diner's karte krem drustvo je nasa klasa svi ostali manje vrede
Ref. 2x
Pankere ne podnosimo ni smrdljive hipije mi sterilni mozda jesmo ali krivi za to nismo
Jer nase tate, nase mame parama nas zasipaju i neka za nas drugi misle mi sposobni za to nismo
Ref. 2x
| |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:23 am | |
| Elektricni orgazam
Elektricne zenske iz fabrike gluposti od danas vam svima ispunjavaju zelje vasi tajni snovi postaju java erlektricni orgazam za stare i mlade elektricni orgazam za male pare
Prednosti koje ste zeleli uvek elektricne ljubavnice za ljude buducnosti pritiskom na dugme omogucujete sebi elektricni orgazam za stare i mlade elektricni orgazam za male pare | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:23 am | |
| Halucinacije
Oko mene puno ljudi svi me mrze, svi su ruzni. Dal' da krenem il' da stanem, da se borim il' da bezim?
HALUCINACIJE
Vise ne znam sta da radim, propada mi bice celo, nema kraja, nema jutra, da l' ce bolje biti sutra?
HALUCINACIJE
Gusim se u sivoj boji, izgleda mi da se hladim, ima nas jos jako malo, zar je stvarno svetlo palo?
HALUCINACIJE
| |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:24 am | |
| Nebo
Moje su nebo vezali zicom Po mome mozgu crtaju seme Zele jos jednu kopiju svoju Da njome vrate nestalo vreme.
Al' ne dam svoje ja ideale I jescu snove umesto hleba Ja svoju srecu nosim sa sobom Ona je parce slobodnog neba. | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:24 am | |
| Princeza
Princeza ne govori Sve skriva iza ociju Dani samo dolaze Dani samo odlaze
Ona nikog ne gleda Niko je ne zanima Uvek sama protiv svih Bori se i veruje
Necu sada drugu devojku Pored sebe zelim nju Ona vise nije tu A ja sam cekam je
Druzi se sa snovima Osamnaest godina Da li vreme donosi Da li vreme odnosi
Uvek sama protiv svih Bori se i veruje Princeze se ne diraju Princeze se sanjaju
od princeze dalje. | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:25 am | |
| Mislim da sam lud
Kada hodam preko polja vidim guske, vidim patke hocu tebe, mislim, tebe zelim tebe a vidim sebe
Stojis tu, gledas me stojis tu, ne govoris
Moji prsti, tvoja kosa tvoje noge, moje ruke hocu tebe, mislim, tebe zelim tebe a vidim sebe
Mislim da sam lud... | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:26 am | |
| Kazu mi da te vratim mami
Ja sebe trazim Al' ne mogu da se nadjem Ti jako zelis Ali ne das da te grebem
Opet sam ostao s tobom Cuvam te samo za sebe Hocu sad samo tebe da imam Ne dam bejbi da te niko grebe
Svi koji mogu Meni daju samo nogu Ja nemam sebe Ali imam celu tebe
Kazu mi da te vratim mami Kazu bejbi nisam dobar za tebe Kazu mi da te stavim pod cebe Kazu mi da te sklonim od sebe | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:26 am | |
| Nikog vise ne cekam
Sve tvoje misli cuvas dobro skrivene Sve tvoje tajne zelje nisu dovoljne Ti sada samo zelis da te ostave Ali ipak sam u sebi gorko kajes se
Ja znam Da nista nije kao pre Ja znam Da nekad mozda mogao si sve Ja znam Ali nikog vise ne cekam
I vise nekog nema da te utesi Sve vise stvari moze da te uplasi I zato sada zelis da se sakrijes Dalje sto dalje ti bi da otputujes | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:27 am | |
| Moj je zivot paranoja
Moj je zivot paranoja Moj je zivot nocna mora Sve imam i nista nemam Stalno cekam stalno se spremam Moj je zivot tuzna strofa Moj je zivot katastrofa
Dodji k meni ima mesta za tebe Deo pakla koji cuvam za sebe Uzmi sama uzmi sve sto pozelis Moj je otrov uvek spreman za tebe Imam grehe koje moram da platim Imam zelje koje necu da shvatim Dodji danas ili dodji sutra Za mene je noc uvek bolja od jutra
Moj je zivot paranoja Moj je zivot nocna mora Kao svadba u mojoj glavi Moje srce stalno se hladi Moj je zivot tuzna strofa Moj je zivot katastrofa Vise nemam gde da se vratim Sta god da bude ja cu da platim | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:28 am | |
| Ovaj put je tvoj
Ovaj put je tvoj, samo tvoj, zvezde su tu, tebe cekaju. Kako uvek znas, kako uvek osetis, pokazujes mi svet, dajes mi san.
Povedi me sad sa sobom ti, pokazi mi neki drugi put. Verujem da ti bolje znas pokazi mi sta si videla.
Ovaj put je tvoj, samo tvoj, zvezde su tu, tebe cekaju. Kako uvek znas, kako uvek osetis, pokazujes mi svet, dajes mi san.
Danas je tako suncan dan, srecna si kad sam s tobom ja. Verujem svaku tvoju rec, dizes me sve do oblaka. | |
|
| |
| Magicna ruka
Ponekad zazelim dalekih ostrva mir Zazelim plimu I vetar da me nosi Opijen mirisom lezim na sprudu Dok svet mirisnih boja U ocima je mojim
Vodi me sad Magicna ruka Tamo je put Tamo je pruga
Ponekad zazelim dalekih ostrva mir Zazelim plimu I vetar da me nosi Ostaju ruke u vlaznome pesku Dok san spusta se nemo Ja nestajem u plavom
Sve odjednom nestaje Cujem zvuk To negde kuca sat Ponoc je | |
|
| |
| Podstanar
Sa svojim podstanarom imam problema On zivi tu u mojoj glavi U beloj sobi sa crnim vratima Skriven od pogleda mojih roditelja
Svake veceri dugo pricamo On mi predlaze cudne stvari To se ne bi dopalo mojoj majci Ona brine za moju buducnost | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:29 am | |
| A um bum
I da skupim sav novac koji mogu I da klecis sad pored mojih nogu Ne mogu da shvatim sta ti hoces od mene Bolje da ne stojis pored moje zene
A um bum
Svi pistolji a i puske na planeti Nisu dosta sad da mi neko preti Bolje je da shvatim sta ti hoces od mene Ne mozes da stojis pored moje zene | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:31 am | |
| Afrika
Crni kontinet jako me privlaci Kairo, Alzir, Adis Abeba jos uvek hocu da idem u Maroko na istome sad ima puno peska
Afrika... | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:31 am | |
| Bejbe gde si ti
Zovem ceo dan, nikad nema nikoga Pitam gde si ti, niko nista ne zna Odlazim u grad, tebe tamo nema Gledam oko sebe, pitam sta se sprema.
Doo-lee, doo-lee, oh babe, gde si ti Doo-lee, doo-lay, oh, trazim te.
Devojka je otisla, nestala bez traga Hodam praznom ulicom, trazim njeno lice Nikoga ne poznajem, niko me ne zanima Kad ona nije tu, sve je pusto, sve je prazno.
Doo-lee, doo-lee, oh babe, gde si ti Doo-lee, doo-lay, oh, trazim te. | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:32 am | |
| Da ili ne
Ja ne mogu nista a ti mozes sve ja kazem, moje su ruke vezane
Da ili ne? Reci kao pre
Ja hocu sad i odmah a ti nisi tu ovo cekanje ne prestaje ceo dan
Da ili ne? Reci kao pre | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:32 am | |
| Daj mi skloniste
Danas niko nije smeo ono sto sam jako hteo. Neko ne zna, svi se boje, Svako gleda samo svoje.
1 2 3 4 5 Poludeo je ceo svet. 5 6 7 8 Vise niko ne zna ko sam.
Na vrhu brda stojim sam i Beograd posmatram. Da li svetli, da li sija, da li je sve iluzija?
1 2 3 4 5 Poludeo je ceo svet. 5 6 7 8 Vise niko ne zna ko sam.
Daj mi skloniste da sakrijem sebe, Daj mi skloniste da prespavam zimu, Daj mi skloniste daleko od tebe, Daj mi skloniste, daj mi skloniste.
DAJ MI SKLONISTE! | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:33 am | |
| Dajem ljubav
Ja dajem ljubav Dajem sebe Svoju ljubav I celog sebe
Tu u srcu mom Ljubav sja Tu u srcu mom Svetlost ljubavi
Ako me volis Imas me A ako ne Jedem mrznju svu | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:34 am | |
| Danas je dan
Tako je to Kada ti volis me A oko nas Rusi se sve
Danas je dan Kad sam ti rekao ne Danas je dan Kada sam shvatio sve
Ovo je put Kojim smo hodali pre Gde je tvoj glas Ne cujem ne vidim te
Zatvori krug Digni se isto za sve Tu pored mene Nema te vise zar ne | |
|
| |
| Subject: Re: Elektricni Orgazam Fri Sep 17, 2010 9:34 am | |
| Danas nisam sasvim svoj
Danas nisam sasim svoj Sad se bojim svakoga Svak' hoce nesto da mi da Na ulici u prolazu Da mi pruzi utehu
Za tebe danas nisam tu Vise nigde nema me Mozda bolje je da znas Vise nije tvoja stvar Da palis moje pozare
Kad se sutra probudim I novo jutro udahnem Znacu da je taj dan Za mene sasvim poseban | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Elektricni Orgazam | |
| |
|
| |
| Elektricni Orgazam | |
|