| Zbogom Brus Li | |
|
|
Author | Message |
---|
.But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Zbogom Brus Li Wed Aug 18, 2010 8:57 pm | |
| Zbogom Brus Li - I bas je mokro napolju
Sam na ulici stojim, ne pusim, zgazene brojim i svakog casa sve ih više lezi Ko blesav stojim sa strane kad kap na nogu mi kane i svestan sam da pocinje da pada I baš je mokro napolju, cudne kiše padaju prvo stanu pa onda pice kao lude I baš je mokro napolju a ja ne znam kako cu da brzo stignem do kuce, ali suv!
| |
|
| |
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: Zbogom Brus Li Wed Aug 18, 2010 8:57 pm | |
| Zbogom Brus Li - Zivot je lep
Zivot je lep kada Brus Li svira Vama dok traje melodicni zur Zivot je lep kad odlomi se crep A tu si hod'o pre sekundu, dve Zivot je lep dok ne znaš gde je chep Kad piješ kafu a ne raste rep Zivot je lep zivot je neprocenjiv Zivot je vredan i nije samo jedan Zivot je lep kada si nepodkupljiv zivot je lep kad nepodglupljiv si Zivot je lep i kad nije lep Zivot je lep rek'o Johnny Depp
| |
|
| |
| Zbogom Brus Li - To je vatra ljubavi
Vatra je simbol Vatra je sve Da nema vatre Ne bi bilo ni nje.
Sto to preti Mojoj snazi Sta to mojim Srcem plazi.
Ref. To je vatra ljubavi, To je vatra ljubavi, To je vatra ljubavi, To je vatra ljubavi...
Prelepa i mlada Stidljiva i tiha Suptilnija mnogo Od najlepseg stiha.
Sunce me okupalo Noge su mi stale Srce mi se slupalo A oci mi pale.
| |
|
| |
| Zbogom Brus Li - Maciji rok
Trazim ja macijeg doktora Da mi on macka pregleda Macak je tuzan pretuzan Ozbiljno on je bolestan
Dobar dan maciji doktore Tuga mi macka izjede Doktor je macka pregledo Bolest je odmah otkrio
Macak vas trpi jezivo Fali mu maciji rokenrol citav dan neka slusa rok Bice zdrav kao maciji dok
Hvala vam maciji doktore Dajete super recepte Moracu da ga isprobam Slusacu roknerol i sam
Macak mi nije pretuzan Naprotiv, sav je radostan Slusajte deco rokentol Maciji rok leci svaku bol
Ko sto je reko maciji dok Citav dan neka svira rok | |
|
| |
| Zbogom Brus Li - Ljubisa, volim te
Mala je bila slatka A Ljuba mrtav pijan Vece je bilo toplo Al' nije bilo sanse.
Ljuba je odmah zasp'o A ona plakala je Dok on je hrkao Kroz suze saptala je.
Dragi Ljubisa, Fini Ljubisa, Slatki Ljubisa, Volim te ja.
Kad se probudio Devojke nije bilo Mamuran pitao se Sta se to sinoc zbilo.
Nas'o je cedulju I bi mu odmah zao Kad je procitao Sta je na njoj pisalo.
Dragi Ljubisa, Fini Ljubisa, Slatki Ljubisa, Volim te ja. | |
|
| |
| Subject: Re: Zbogom Brus Li Wed Aug 18, 2010 8:58 pm | |
| Zbogom Brus Li - Lepotica i zver
Ref: Umesto jecaja urlik se cuje u telu monstruma dusa mi robuje Dodirni mi lice,to nije maska nekad bio princ,sad sam nakaza.
Nemam nikog da mi odmori oci, ti si mi uteha u ovoj zimskoj noci. Nezan dodir,pogled i glas je sve sto mi treba da budem srecan nocas. Na zapadnom krilu je ruza mog zivota, vremenom i ja venem sa njom, izlecice me samo tvoja lepota, nemoj da ides,ostani sa mnom. Ali svejedno ces otici, zivot nikad nije bio fer, i ove noci cuce se krici jer ti si lepotica,a ja sam zver.
Ref: Umesto jecaja urlik se cuje u telu monstruma dusa mi robuje Dodirni mi lice,to nije maska nekad bio princ,sad sam nakaza.
| |
|
| |
| Zbogom Brus Li - Legenda o Buziju Fajteru
kad je buzi bio mali njega niko nije voleo najgorim imenima su ga zvali al je on to sve preboleo
jednoga dana na putu ka skoli buzi je sreo grupu fajtera vodja mu rece: decko podji sa nama jer u skoli te ceka samo beda
mali buzi nije odma s njima posao al se nije mogo smiriti kad je kuci dosao vikali su na njega tata i mama i on se seti reci vodje "hajde podji s nama"
onda je poludeo, popio je loze i zamrz'o ljude sto maricu voze tri dana i tri noci lomio je grad pridruzio se fajterima, on je vodja sad
buzi fajter buzi vodja legenda
posle mnogih hrabrih dela ipak ga je stigla ekipa u plavom ipak ga je stigla pravda bozija buzi fajter je platio glavom
na njegovom grobu stajali su nemo, stotine shushkavih treneraja znali su da ce takvog sada tesko naci, buzi je ostao legenda do kraja...
buzi fajter...
| |
|
| |
| Zbogom Brus Li - Kuvari
Kuvar ne zna da gasi pozare Kuvar ne zna da plete carape Ali uvek zna kad sam gladan ja Pa mi spremi sva jela najbolja
Pa mi spremi on Pa mi spremi on Pa mi spremi on Hrane kamion
Pa mi spremi on Pa mi spremi on Pa mi spremi on Hrane stadion
Sklanjajte se svi, idu najbolji Idu najbolji nasi kuvari
Kuvar ne zna da sece drvece Kuvar ne zna da juri lopove Ali uvek zna kad sam gladan ja Pa mi spremi sva jela najbolja
Kuvar ne zna da sije haljine Kuvar ne zna da busi planine Ali uvek zna kad sam gladan ja Pa mi spremi sva jela najbolja | |
|
| |
| Zbogom Brus Li - Kad pijan zaspis
Kad pijan zaspis ceo svemir te u tome bodri ne zeli da kasnis tamo gde dugo, vec dugo te zove
pijan si zaspo pijan si, spavas, tece vreme san ti je Pijan najlepsi san ti je to, bez dileme
kad pijan zaspis budis se mamuran, ali srecan jer nocas si skontao da ovaj zivot sto zivis je vecan
za laku noc, tvojoj mami tebe da poljubi nikako ne daj gundjanje njeno kad oseti miris ucinice magiji kraj | |
|
| |
| Zbogom Brus Li - Ja te volim, a ti si kremasica
Voleo sam metalku Slatku kao jabuku Imala je duboke Pume I farmerke od gume.
Voleo sam i skinetu Bila mi je najbolja na svetu Zbog nje sam se cesto sisao I u tuce i svadje isao.
Sada tebe volim ja Ti si meni sve Ali mi smo sveta dva Sta da radim ja.
OOO, ja te volim a ti si Kremasica.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Zbogom Brus Li | |
| |
|
| |
| Zbogom Brus Li | |
|