| Darkwood Dub | |
|
|
|
Author | Message |
---|
People Are Shit Moderator
Posts : 21994 Join date : 2009-11-09 Age : 28 Location : Unknown.
| Subject: Darkwood Dub Sun Aug 08, 2010 10:27 am | |
| Izgubljeno vreme, uspavana mladost suviše ljudi, zaboravljena lica hladan kao kamen u vrtlogu vira.
Treperi svetlo, igra senki, korak bliže gubitku svesti, tragovi nemira u vrtlogu vira.
Sve što vrtlog vira krije kao da se nikada dogodilo nije... | |
|
| |
| Subject: Re: Darkwood Dub Sun Aug 08, 2010 10:28 am | |
| Mogu da uzivam u talasima toplog vazduha zauvek zarobljen u nekim tamo mislima bez naglih pokreta suvise price i praznog hoda zapremina tela ipak nije dovoljna | |
|
| |
| Subject: Re: Darkwood Dub Sun Aug 08, 2010 10:34 am | |
| U nedogled se pruza ne prestaje Jedan minut traje danima Baci pogled preko ramena Niko ne zna kako izgleda Krece se i zaustavlja Ah, kakva divna muzika Udara i dugo odzvanja U nedogled... | |
|
| |
.But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: Darkwood Dub Sat Apr 09, 2011 9:30 pm | |
| Antena
Antena Možda niko ne zna Antena je pokvarena Novembar sporo prolazi Mašina radi Puno spavaš Dolazi zima Dobro se čuvaj Od napasti | |
|
| |
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: Darkwood Dub Sat Apr 09, 2011 9:31 pm | |
| Babalu
Kada se smeješ glasno Zvone zidovi u ovoj ovde sobi A godine prolaze, godine prolaze... prolaze godine! Nikada ne prestaješ Obaraš sve rekorde
1,2,3.. kreni! Zbogom zauvek, Zbogom zauvek... zbogom zauvek! Zdravo đaci Zdravo đaci Pozdravlja vas Darkvud Dab | |
|
| |
| Baobab
Znaci pored puta Bez mnogo smisla Nakrivljene zgrade Kilometri kabla Prigušene trube Automobila Pogled u suton Događaj dana..
Blizu divljih zveri i retkih ptica Ispod kupole nebeskog svoda Večita dilema na parčetu papira Čista kao suza Izliv osećanja | |
|
| |
| Centrala
Ovde je centrala Tu iskušenje prestaje da slama Vazduh vreo, vreme putovanja Duž horizonta Sagoreva do zara
Došlo je do promene plana Ovde je centrala | |
|
| |
| Danguba
Danguba broji korake danguba troši godine koje tek dolaze danguba danguba | |
|
| |
| Dnevnik
Brže od zvuka, brže od svetla, Preko kontinenta
Brže od zvuka, brže od svetla, Preko celog sveta | |
|
| |
| Dorćolac
Razbacan po sobi sadržaj života sve iz malog mozga, ništa ne razumem Kasno poslepodne, peščana oluja, Gledam sa terase užurbane ljude Negde u daljini opomena munje Merim rastojanje, odbrojavam sekunde
Izmešteni snovi, obale daleke, nedostatak reči, nedostatak snage Odsutni trenuci ispod povrsine, Poznata prostranstva, dugo putovanje Osećaj punoće, preumljeno srce, Dole u tišini ja sam slobodan zauvek. | |
|
| |
| Subject: Re: Darkwood Dub Sat Apr 09, 2011 9:32 pm | |
| Čigra
Pored vatre, ispod zida Kakva se to igra igra? Neko negde dugo čeka Neko negde budan sanja Neko negde nekog poznaje Neko negde ne nedostaje Samo tako, samo hrabro Samo tako tako je, ponovo Samo hrabro tako je, samo tako Na jednom mestu Izvan grada U senci hrasta neko spava Kako spava tako i sanja Svaki otkucaj srca je nada Srešćemo se jednog dana Samo tako tako je ponovo, bravo! | |
|
| |
| Elektro pionir
Elektro pionir Uključi napajanje Odbrojavanje počinje Budućnost čeka iza ugla | |
|
| |
| Filadelfija
Filadelfija To je prava stvar Još korak ili dva Postoji jedan sat Koji otkucava Para-ram-pa-ram-pa-pa
Postoji kutija U njoj je fabrika Psihoakustična prostorija Tamo radim ja Para-ram-pa-ram-pa-pa | |
|
| |
| Subject: Re: Darkwood Dub Sat Apr 09, 2011 9:57 pm | |
| Imamo situaciju
Imamo situaciju Imamo situaciju Imamo situaciju - opet! Imamo situaciju
Subota uveče Poznata pojava Plitka mikrofonija Kakav je to osećaj Koga to zanima Imamo situaciju
Imamo situaciju Neke stvari se podrazumevaju Imamo situaciju Imamo situaciju Nekontrolisano kretanje U više pravaca
Hu-ha, hu-ha, hu-ha, hu-ha Hu-ha, hu-ha, hu-ha, hu-ha
Ništa novo, ne razumem ni reč Savršen plan Odmah stižem Kroz vrata pa niz stepenice Nekontrolisano kretanje Nekontrolisano kretanje Imamo situaciju Neke stvari se podrazumevaju Nekontrolisano kretanje
Imamo situaciju ... | |
|
| |
| Ispod reaktora
Neka me nose noge od stakla Ja se ne zaustavljam Ovaj put nema kraj Budan sam pretpostavljam | |
|
| |
| Iznenadna zvona
Iznenadna zvona Gledaj u dubinu Neumorno čekaj Nepoznati horizonti Oozdrav iz daljine Nešto kao pesma Dopire iznutra Putuje kroz glavu Prolazi kroz brda Mepoznati horizonti Pozdrav iz daljine | |
|
| |
| Subject: Re: Darkwood Dub Sat Apr 09, 2011 9:58 pm | |
| Ja te potpuno razumem
Zamisli da pokušaš da Žmuriš ceo dan I onda se skitaš Poznatim putem Još samo nešto: Seti se, dečko, Šta je bilo kada si se probudio
Ja te potpuno razumem
Ponekad ja mislim da znam Gde ću stići ako krenem pravo Gde ću stati ako stanem naglo Još samo nešto: Seti se, dečko, Šta je bilo kada si se probudio
Ja te potpuno razumem | |
|
| |
| Jednog jutra
Jednog jutra probuđen Izgubljen i pronađen Po slobodnoj proceni Novi dan je možda poslednji Gledaj kako prolazi | |
|
| |
| Jednom sam se vozio brzo kao mlaznjak
Jednom sam se vozio brzo kao mlaznjak
Jednom sam se vozio brzo kao mlaznjak Ja nikad nisam stao Ja nikad nisam stao
Jednom sam se popeo visoko na drvo Na glavu sam pao Na glavu sam pao
Jednom sam otišao suviše daleko i nikada se nisam vratio
Jednom je nebo bilo od neona video sam maglu i ljude od betona Jednom sam otišao isuviše daleko nikada se nisam vratio. | |
|
| |
| Karavan osećanja
Ovih dana karavan tvojih osećanja Ide nizbrdo Ili možda samo izgleda tako To je splet okolnosti Ovih dana zuji ti u ušima Mozda je to zbog nagle promene vremena
Sve što imaš ovde ostavi Sve što pamtiš zaboravi | |
|
| |
| Kolotečina
Iz kolotečine istupiću hrabro Uspavane dne probudiću tajnom Lose programe isključiću trajno Iz kolotečine istupiću hrabro
U pravcu pustinje Ispred oluje U pravcu pustinje Autoputem U pravcu pustinje Brzinom pravom U pravcu pustinje Sa punim rezervoarom U pravcu pustinje Ti si pored mene U pravcu pustinje Ja sam pored tebe U pravcu pustinje Noć je duga U pravcu pustinje Noć je duga senka ispred nas
Iz kolotečine istupiću hrabro Uspavane dne probudiću tajnom Loše programe isključiću trajno Iz kolotečine istupiću hrabro Gde je? | |
|
| |
| Subject: Re: Darkwood Dub Sat Apr 09, 2011 9:59 pm | |
| Laka radost
Laka radost mladih dana utisak se otima kao sila okeana sliva se ka prstima kao voda bistrog hlada ima dar da oporavlja živi život koji sanja pita se kome pripada
U srcu plamen osecanja vatru nosi stihija.. | |
|
| |
| Lunogled
Lunogled na krovu krugovi na vodi
Nigde ne postoji...
Hladna vatra gori teska magla stoji
Nigde ne postoji... | |
|
| |
| Melos
jutro se pruža ispred nas slobodan pad u zagrljaj dug pogled iznutra kroz prozor sva čula | |
|
| |
| Moa
Moja, moja, moja Stara garderoba puno tajnih džepova tamo stvarno cuvam svašta Moja, moja, moja radosna tišina uvek prisutna i vešto skrivena od radoznalih pogleda
Moja, moja, moja Prosečna glavobolja pokrivena kapom od suvog lišća često prija, često ništa Moja, moja, moja radosna tišina uvek prisutna i vešto skrivena od radoznalih pogleda | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Darkwood Dub | |
| |
|
| |
| Darkwood Dub | |
|