Author | Message |
---|
.But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: EKV Mon May 24, 2010 1:16 am | |
| EKV - Dolce Vita
Ovde je neko opet napravio gresku Opet je neko hladno Tonuo do dna Zelim da znam tko krije tajnu poraza Zelim da znam zelim da znam Odakle ova mrtva stvar
Ti nisi tu Da opet citas moje misli Ti nisi tu Da opet trzam se iz sna Zelim da znam tko krije tajnu poraza Zelim da znam zelim da znam Odakle ova mrtva stvar
Ovo je tren koji osecam Kako promice iznad krovova Kamen uzdise miris arija Glasom vremena sto se raspada
Opet je neko hladno tonuo do dna | |
|
| |
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: EKV Mon May 24, 2010 1:17 am | |
| EKV - Zabranjujem
Ovo je noc koja kupa se u svetlu Na podlozi tamnoj blistaju nase oci Ovo je noc koja mirise na istinu Kada kazem kako sam bio naivan
Zabranjujem sve one zamke vase podlosti Zabranjujem da dodir zavisti i bolesti Bude kraj Ovo ne sme biti Ovo ne sme biti kraj
Cuje se zvuk koji podseca na huk Iz dubine suma Rusi se stablo po stablo po stablo Umire zid od placa Umire sad Umire bestija
Zabranjujem sve one zamke vase podlosti Zabranjujem da dodir zavisti i bolesti Bude kraj Ovo ne sme biti Ovo ne sme biti kraj | |
|
| |
| EKV - Siguran
Siguran sam Ili samo mislim da sam siguran Staklenim nogama Ovo je hod po tankoj zici Maskiran sam Ili samo mislim da sam maskiran Pod ovim bojama Govorim samo reci sto me kriju Sastavicu krajeve Iscepane poruke Tragove pod prozorom I obale pod jastukom Kao u snu Oprezan sam Tvoje oci gledaju u moj dlan Ti ne znas ko sam ja Ja ne znam ko bih mogao biti Pokusaj saznati Ni iz cega sklopiti Podigni zavesu Pokazi sve sto mislis da krijem | |
|
| |
| EKV - Odgovor
Bolje da nisam saznao Bolje da nisam shvatio Bolje da ne znam sta ti znace reci dve
Reci su me zaprljale Reci sto nose nevolje
Iskrenost nije pomogla Iskrenost je zabolela Bolje da nisam cuo izgovor za sve
Reci su me ocarale Reci su me oslepele Ne mogu da vidim Ne ne ne ne
Odgovor je zakasnio Odgovor nije stigao Odgovor nikad nece biti potreban
Reci su se izlizale Reci mi nisu pomogle Reci su me ocarale Ne mogu da mislim Ne ne ne ne | |
|
| |
| Subject: Re: EKV Mon May 24, 2010 1:18 am | |
| EKV - Karavan
Ti budna spavas Listas snove kao stranice knjige Tvoja je glava Teska kao nakovanj i puna briga
Necu te moliti Ustaj budi se ustaj budi se Necu te cekati Necu tvoje teske ruke oko moga vrata
Nocas je mesec Opet crven mlad i ljut Mi smo na putu Mi pravimo put Nemamo vremena nemamo razloga Da stanemo ovde i sacekamo dan
Psece oci u tami Ove sare ove sape su ruke Prekidaj lanac Zaurlaj na oblak koji sakriva mesec
Necu te buditi Oslobodi se oslobodi se Necu te cekati Necu tvoje teske sape oko moga vrata
Nocas je mesec Opet crven mlad i ljut Mi smo na putu Mi pravimo put Nemamo vremena nemamo razloga Da stanemo ovde i sacekamo dan | |
|
| |
| EKV - Idemo
Ona sanja da sam oprao ruke, Da sam obrijan, da sam lep. Toplo je na jastuku, u polusnu. Mirise na dorucak. Prijatan glas iz druge sobe se javlja, Kaze da je pocelo. Kaze da je pocelo. Idemo!
Nismo znali da je kocka bacena. Nismo znali da je srusen most. Reka blista ispod cizama, Cista voda, malo krvava. Idemo!
Nismo znali da su sela spaljena. Nismo znali da je vatra greh. Nase ruke nisu vezane, Nase ruke nisu bludnice. Idemo!
Ona sanja da sam oprao ruke, Da sam obrijan, da sam lep. Toplo je na jastuku, u polusnu. Mirise na dorucak. Prijatan glas iz druge sobe se javlja, Kaze da je pocelo, Kaze da je pocelo. Pocelo je! Idemo! | |
|
| |
| EKV - Jadransko more
Zasto se ne javis Zasto nam ne pises Gde li si kako si S kim li se vucaras
Ovde je hladno Ovde je zima Ovde je mrak Ja nemam posla I nemam s kim da spavam Ovde je hladno Ovde je zima Ovde je mrak Ja nemam gde da spavam
Vodi me na Jadransko more Ja volim Jadransko more Tamo gde talasi zovu bela jedra
Zasto si ostao Zasto se ne vratis Ovde te trebamo Ovde te cekamo
Tamo je zima Tamo je hladno Tamo je mrak Niko nema posla I nemirno se spava Tamo je zima Tamo je hladno Tamo je mrak Tamo nemam gde da spavam Ja nemam gde da spavam | |
|
| |
| EKV - Istina masina
Neki cudni zvuci Muzika i more Dolaze iz sveta Realnog i tvojeg
Afrodita nisi Rodjena si tu Ikonama raskos Odnijela si svu
Ti si kao masina Svemu tamnis sjaj Ljudima si strana Lazima si kraj
Dolazis i nestajes Ako sam ti drag Dodirima svojim Ostavi mi trag
Ambrozijom svetom Napit cemo tijela Borit se u strasti Radi sto si htjela
Ti si kao masina Svemu tamnis sjaj Ljudima si strana Lazima si kraj
Po tvojoj kozi Ostavit cu trag Istinu o meni Saznati ces sad | |
|
| |
| Subject: Re: EKV Mon May 24, 2010 1:19 am | |
| EKV - Hej mama
Samo je rekao ne postavljaj mi pitanja Cuti i gledaj svoja posla kaze on Zivot je surov Svako pise svoja pravila I nema prastanja I nema milosti
Hej mama Da li znas sta radi tvoj sin? Hej mama Da li znas ko je sada sa njim? Hej mama Mozda strepis da li je ziv On je kriv
Nema milosti necu ti prastati Ima zakona Zakona jacega Nema radosti Necu se smejati Nema ljubavi
Nije ni skrivao revolver ispod pazuha Nisu se nikad vise smejali za njim Ljudi su saputali price ispod pogleda U pola glasa mracne price proslosti | |
|
| |
| EKV - Bezimo u mrak
U mrak smo odvedeni U mrak smo stigli preplaseni Ugledali smo u daljini igru sunca U dolini ispred nas Mesec je podivljao nad nama Zvezde su se sakrile od nas Kosti nam je rastavila zima Vetar je zavijao na glas
Ostaje daleko iza nas Beskrajno daleko iza nas Vatra je ostala u nama Suma ce nas primiti u mrak
Bezimo sa ovog svetla Bezimo u mrak
U mrak smo zapleteni U mrak lagano tonemo svi Zemlja nam je prestala da radja Ptice su nam pobegle na jug Deca su nam prestala da placu Deca su nam izbegla na put Ostaje daleko iza nas Beskrajno daleko iza nas Vatra je ostala u nama Suma ce nas primiti u mrak Bezimo sa ovog svetla | |
|
| |
| EKV - Anestezija
Dobro znas svaku rec svaki znak Kako najlakse najbrze najsladje reci odlazim
Rastemo Pazimo Slucajno gazimo Tvoje najblaze usne kazu odlazim Anestezija
Smeje se zrcalo mojim ocima Srebrne bube zricu odlazim Zamisli ti si ja Zamisli ja sam ti Otvaram oci i kazem odlazim Anestezija | |
|
| |
| Subject: Re: EKV Mon May 24, 2010 1:20 am | |
| EKV - Zajedno
Ivan i Bojan Mitar Sasa Orhan Nenad i Zoran Dusan Vojkan Ljuba
U proslim danima osvojili smo ponos U proslim danima izgubili smo sve
Ostajem sam U ovom gradu strahom zatrpan Ovaj grad je nekad bacao svetla daleko Ovaj grad bi mogao bolje
Mi smo dozvolili da stvari odu predaleko Ova je borba bila ispod casti Protiv razuma
U proslim danima Osvojili smo ponos U proslim danima Izgubili smo sve Dolazi dan Dan koji cekam ovde zakopan Ovi ljudi su valjda zasluzili bolje Mi to mozemo zajedno
U proslim danima osvojili smo ponos U proslim danima izgubili smo sve | |
|
| |
| Subject: Re: EKV Mon May 24, 2010 1:20 am | |
| EKV - Ponos
Bolje je da me ne znas Bolje da sam ti stran Ne bi mogla da zatvoris usta Od zelje da pobegnes glavom bez obzira
Treba da shvatis Svako ima svoj put Svako je cudan na svoj nacin Svako je strejt I svako je glup i tup
Budi mi dobra Nemoj praviti pakosti Budi ono sto ne volis biti Samo jos danas Danas smo sami ja i ti
Neces moci da stignes Ove godine porozne Ali nemoj da brines Ponos ostaje Ponos ostaje
Mogla bi reci ova veza je prevara Jedno govorim drugo radim Tu sam na tren A posle ko zna kad
Ne znas da sanjas Ne znas pravila ludosti Svako je cudan na svoj nacin Svako je strejt Svako govori gluposti
Budi mi dobra Nemoj praviti pakosti Budi ono sto ne volis biti Samo jos danas Danas smo sami ja i ti
Neces moci da stignes Ove godine porozne Ali nemoj da brines Ponos ostaje Ponos ostaje | |
|
| |
| Subject: Re: EKV Mon May 24, 2010 1:21 am | |
| EKV - Neko nas posmatra
Nisam sve izgubio Nesto sam i dobio Nisam sve prokockao Nesto je preostalo
Neko nas posmatra Neko nas stalno gleda
Nije sve izgorelo Nesto sam ugasio Nisam se izgubio Ipak sam se snasao
Neko nas posmatra Neko nas stalno gleda
Ko nas stalno gleda? | |
|
| |
| EKV - Ne
Ako si video sve Sve sto sam video ja Moraces sklopiti oci Pozeleti da budu mrtve
Da li je kraj? Meni je dosta Ja kazem ne Ne je sve sto kazem ja
Ako si rekao sve Sve sto sam rekao ja Moraces sklopiti usne Pozeleti da budu neme
Da li je kraj? Meni je dosta Ja kazem ne Ne je sve sto kazem ja
Gde je ono dete sto u ogradi spava Kao janje kao lane kao vodena glava Kao uzdasi na obali pred zalazak sunca Kao riba na suvom kao odgrizak uvca
Gde su oni zubi sto su kidali platno Ispod sena ispod zita sto su mrdali klatno Samo ljubav nije prosla samo ljubav jos spava Ispod nogu ispod cizme kao teleca glava | |
|
| |
| EKV - Just Let Me Play (some modern R'n'R music)
Zaboravi proslost zaboravi strah Zaboravi osecaj vezan za donji stomak I kada radis nemoj hvatiti na staru slavu I kad mislis osloni se na svoju glavu Zaboravi proslost zaboravi strah
Nemoj da trazis od ljudi previse Svima je hrana usla na pupak I kad jedes nemoj progutati svoje prste I kad ljubis pazi to su mozda tvoje usne Seti se s kim si seti se gde Nije sad vreme k'o pre Ovo je vreme za promene Zaboravi proslost i javi Ima li promane u tvojoj glavi Svi su te ucili isto Mi zivimo prokleto cisto Mi smo oduvek bili u pravu Just let me play some modern Dosta smo bili hrana za lopove Dosta smo pili iz iste case Groznica nas izjeda u uglu usta I srca su nam ostala na kraju pusta Seti se s kim si i seti se gde | |
|
| |
| Subject: Re: EKV Mon May 24, 2010 1:22 am | |
| EKV - Crv
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato, za koga i kako bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
Ref. Brazgotina sanduk i crv obrazi dlaka i krv
Vi nemi igraci svog obrednog plesa vi srecni u transu u svetu sto postoji samo u glavama
Ljudi bez skrupula, ljudi bez milosti ljudi bez secanja vi sto ne znate pljuskove zvuka boje mirisa vi ljudi bez pameti | |
|
| |
| EKV - Metak
Grad je pojeo srca Grad je popio krv Svi ovi garavi zalasci sunca Koji mi prave Rupu u grudima
Grad je pojeo ljude Grad se shiri u krug Samo klizi klizi klizi Klizi klizi klizi Niz strme ulice
Ovaj put bio mogao Trajati vechno Gledati upijati Graditi razbijati
Ovaj put bio mogao Trajati vechno Jahati sa sudbinom Jahati sa sudbinom
Metak me nece Metak mene nece
Ja sam dete planete Ja se osecam velikim Dok spavam ovde pod mostom Dok jedem djubre sa kontejnera Ja sam gradjanin sveta Ja kupujem zaborav
Brzo brzo brzo Brzo brzo brzo U grotlo svemira | |
|
| |
| EKV - Ogledalo
Ko si ti? Ko sam ja? Kojem gradu pripadam? Koju sizmu nastavljam? Zasto pricam sa sobom sam?
Gde si ti? Gde sam ja? Da li svoju sudbu znam? Pricati i strepeti da l' ces me prepoznati?
Mozda ces verovati Mozda ces shvatiti Mozda neces sumnjati Pokusaj me videti...
Ogledalo, ogledalo Gledaj ogledalo
Nisi sam, nisi sam Tvoju senku nastavljam Tvoje lice preklapam Tvoje reci ponavljam
Smiri se, saberi se budi isti kao pre Takav kakvog dobro znam Bistar, jak i siguran. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: EKV | |
| |
|
| |
| EKV | |
|