|
| Elemental | |
| | |
Author | Message |
---|
.But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:20 am | |
| First topic message reminder :
Elemental - 360°
[Remi] Pogledaj me, pogledaj se, Pogledaj sve oko sebe x4
[Remi] Trudim se gledat, trudim se vidjet, Al mi tesko ide, kad mi bacaju pijesak u oci, nemrem iznijet Svoje misljenje ni stavove, Jer bacaju me pred lavove, Kao Krscane u Rimu, kao gresnicu bacaju me pred vragove Boje se onih koji glasno govore Jer takvi traze odgovore Na beskrajna pitanja pred kojima svi zazmire Misle ak ih ne vide, nestat ce, al ona uvijek izvire Pa vise u zraku, vec duze vrijeme Cini mi se da jedino sto se prkosno dize je samo sljeme Gledam oko sebe, okrecem se 360, I vidim ljude koji se tjese bit ce bolje drugi mjesec, Al nece, sve sto je crno izgleda bijelo, Sto je nekad bio zlocin il laz, danas je dobro djelo, Sve se moze kupiti, zakupiti, potkupiti, Sve, bas sve, osim stvarnosti, nju moras mijenjati Kazu da ni bog ne pomaze, ak si ne pomognes sam, To dobro znam, zato ne zelim cekat novi dan Ja hocu promjenu, konkretnu, efikasnu, Necu laz i tamu, hocu istinu glasnu i jasnu 360 oko sebe se okreni, 360, puni krug, sve dobro procijeni
REFREN x2 [Remi] 360 ti se okreni, Prekrizi pogreske i dalje kreni, 360 okreni se, I sto ces dalje sad odluci se
[Ink] Englez na rame, ovdje za mene ovdje nema mjesta, Jos od malih nogu znao sam da sesir glavu cuva, a od zime vesta, Da ne idem preko crvenoga i da pazim gdje je cesta, Jer tako sam naucio kad sam bio klinjo, Dok su mi punili glavu sto je dobro, a sto zlo Crno il bijelo, bilo je lako za prepoznati, Al sad je tesko raspoznati kad smo odrasli, Jer su se pojavili u igri i ostali spektri, Pa vidis da nije ispavno sve sto su rekli, Drugacija situacija od starih pricanja, Sasvim nova stranica, ko da ti se pricinja
[Shot] Da, da, sasvim se slazem, jer nije isto sve ko prije, Vise ne znas ko s kim, kako, zasto, kad i kolko brije, Ko tu pije, a ko placa, ko laze, a ko je iskren Na deset ljudi dodje samo jedan posten, Samo jedan koji ce reci sve sto misli bez pretvaranja Ostali dave te hrpama preseravanja U biti, sve zvuci realno, al istini ni blizu, Oko sebe dobro pazi, jer svi ljudi isti nisu
REFREN x2 [Remi] 360 ti se okreni, Prekrizi pogreske i dalje kreni, 360 okreni se, I sto ces dalje sad odluci se
[Shot] Ja gledam lijevo, gledam desno, bacim cak i pogled iza Oko sebe vidim svakog, izdaleka i izbliza, Tako siguran sam da nikom ne smetam na putu, Ljudi vole slepat se za drugima, pratiti rutu, Vec uhodano brijat tak pokvareno, A ljubomorni postaju kad drugom je ostvareno Nesto, a njima nije, ja zato cuvam ledja, stvaram sam Nisu moje brije to da drugog svjesno sjebavam, Jer ja cu stvarat, bit cu svjestan svega, znat na cemu sam, Ostati ponosan, 360 ja okrenuo sam se, uvijek na oprezu moras biti, tog si svjestan Jednom popusti, i istog trena si preveslan
[Ink] Aha, otvori oci, oko sebe se okreni, Pazljivo s onim sto imas, zacas se promijeni, Lagali su ti, lazu ti i opet ce ti lagati, Pa ti sad procijeni kome zelis vjerovati Uzdaj se u se i u svoje kljuse, Ljudi su ko crvi, svadjaju se ko je po duzini prvi Dok krisom nozeve bruse, A svi po istom blatu puze, Pa okreni se oko sebe
[Remi] Pogledaj me, pogledaj se, Pogledaj sve oko sebe x4
REFREN x2 [Remi] 360 ti se okreni, Prekrizi pogreske i dalje kreni, 360 okreni se, I sto ces dalje sad odluci se | |
| | |
Author | Message |
---|
.But Home Is Nowhere. Admin
Posts : 107748 Join date : 2009-10-13 Age : 32 Location : Home... but home is nowhere
| Subject: Re: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:41 am | |
| Elemental - Ostavi T.R.A.G [Shot] Sto sam sve napravio do sada, sto nisam i sto bih htio Di cu sutra stajat, neznam, al' vidjet ces da bum bio U blizini brijo isto k'o i prije, di je smisao Da neradim po svome, ne znam o cem' bi pisao U stvarima o cemu bi govorio, za koji bi K***c zivio Dal' bi ista stvorio, u ovih 10 godina glava je put odabrala To nije isti put k'o drugima, al' zato dobro se zabavljala Mog'o sam linijom manjeg otpora, al' nisam, Mozda nikad nis' ne zaradim al' uvijek znat cu di sam Volim ovu muziku svjestan svih njenih mana Danas k'o i prije sedam godina, ona je moja hrana Moja strana ulice, moja strana muzike Da djelim ju sa drugima da drugi shvate odlike Njene k'o sto i ja prihvacam, postujem i volim Druge izraze cuvam ciste obraze Borim se za mjesto pod suncem i da mi daju malo prostora Da pokazem sto mogu prije spustanja zastora
REFREN [Remi] Svako pise svoju pricu, svako bira svoj put Sad dok mozes ostavi svoj trag Da se zna da bio si tu
[Ink] Povlacim liniju, malu tanku crvenu S lijeve dobro, s desne ne jos uvijek mislim na nju moju muziku Dajem stih za svaki dan proveden uz nju Mig za svaku nit sto ju pletem u zastavu U dobru i zlu dok sam drz'o svijecu radiju S kojeg sam prim'o nastavu, od ljudi Sto sad ravnopravno sa mnom plivaju Za slamku se primaju nebil' jos bili tu Da daju plodno tlo i sjemenku Svakom novom korjenu, sto ce il' do'c il' otic' Ostaviti svoj trag il' samo mirofon podic' K'o Horn kazem ajmo ic' dalje Otvorit vrata sva, pa makar mic po mic Od crno-bijelog svijeta u bojama Dalje od Beatlesa i Jimija nemre svako bit' legenda Do sobe s puno prostora gdje jedna kultura ne dominira Gdje se samo svira Gdje i rapper poput mene moze naci svoj mali kutak mira I par filira podjelit sa svojim ljudima Dok je srce u grudima, vicem dajte I meni malo vremena da ga potrosim sa drugima
REFREN [Remi] Svako pise svoju pricu, svako bira svoj put Sad dok mozes ostavi svoj trag Da se zna da bila si tu
[Remi] Svatko zivi svoju sudbinu, svak' pise svoju povijest Svatko bira svoju cestu kojom mog'o bi se odvest U rikverc ili napred krenut dalje ili vratit se Platiti sve pogreske, ostat na mjestu, maknit se Svoje vec sam odabrala k'o oduvijek da sam znala Od prvog dana, di je moja strana Zato drzim, nedam muziku sto dajem skroz iz srca Trazim mjesto jel' ima slobodno dok neko drugi grca U vec prozvakanom zalogaju i u zalog daju Tude misli tudje pjesme a znaju to se nesm'je Nemres vratit natrag vrijeme nemres ni kada bi htio Ni kada bi smio, ni kada bi Bog bio Dio mene zna da stvarnost je prolazna Da bit cu opet prah onaj iz kojeg sam nastala Zato ostavljam trag ko marker koji nikada ne vrijedi Ko grafit na zidu danas ne znam sta vas sutra slijedi Poslusaj me uhvati ritam novog doba Ima losi, dobar putnik ti ta oba budu proba I daj svoj pecat novom stoljecu na dar K'o sto to cinimo i mi Shot, Ink i Remi
REFREN [Remi] Svako pise svoju pricu, svako bira svoj put Sad dok mozes ostavi svoj trag Da se zna da bio si tu Svako pise svoju pricu, svako bira svoj put Sad dok mozes ostavi svoj trag Da se zna da bila si tu | |
| | | .But Home Is Nowhere. Admin
| Subject: Re: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:43 am | |
| Elemental - Ova glava zna SHOT: kad ništa ne ide od ruke i nema sreće, kad se sranja događaju ko da ih neko podmeće, kad je sve tako glupo i kao da nema smisla sto i jedna obaveza sada me pritisla, neću klonut, idem dalje, valjda jednom bit će bolje, ne dam sebi da posustanem da me povuće dolje, jer kad sve ode k vragu, sustav krene se raspadat za mene ima šanse imam nećemu se nadat jer…
REFREN: ove ruke mogu ova glava zna ove ruke mogu ova glava zna ove ruke mogu ova glava zna i nema prepreka, nema prepreka
REMI: čuvaj leđa sine, bježi dijete ko Marčelo kad se smijer vjetra promijeni s kraja izbijaš na čelo sve ove ruke mogu sve ovo srce zna ne boj se gaziti ponosno i gledaj kak to radim ja
SHOT: i bez krova nad glavom i bez kune u đepu i bez brda prijatelja da me prate u stopu, da mi uzmu sve što imam sad, uzmu sve od mene, da bez svega ostanem sve da se okrene,
neću propast, ne ne nedam se, ja žilav sam i borim se, ne tonem ne ne nedam se nema šanse predat se, srušit me ništa ne može, čak i kad izgubim sve srušit me ništa ne može ponovo ću izgradit sve jer...
REFREN
REMI: može se - samo pitaj dok drugi šute možeš sve - gledaj pred sebe ne skreći s rute bori se - sve do posljednje minute gle - ako si luzer pojest će te može se - jer znaš da gore nemre ispast ne daj se - makar te ego vodi u napast bori se - tvoje je tvoje, neće to ukrast gle - ako si luzer pojest će te
SHOT: kamenje i palice mi mogu kosti slomit sve al' nikad neće slomit moj duh kamenje i palice mi mogu kosti slomit sve al' nikad neće slomit moj duh jer
REFREN | |
| Subject: Re: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:43 am | |
| Elemental - Pričaj sa mnom sami smo napokon mogu reci sve bas sve tolko sam cekala da kazes evo imas me al brijem vise nemamo iste ciljeve ja zelim raspravit sve al nisam sigurna za tebe grizem se, brinem se ko je zajebo stvar preuzet cu krivnju svu da bi ti ispao car pogledaj se a kleo si se da neces gubiti zar ne mislis li da mi dugujes nesto par rijeci bar
gledas me al kao da je kroz mene smetam te al takva sam prihvati me pricaj sa mnom zasto moras otezavat sve glupo se osjecam, vrijeda me kad sutis kraj mene glupo se osjecam, vrijeda me kad sutis kraj mene
kazes da trebas vremena a znas da nemam ga hej zar smo na to spali digni pogled to sam ja ona ista koja si reko da te je otvorila sad me tvoj pogled tjera da pitam se dal bi se za to borila trudim se, ne placem ja al ponos lomi me trgni se propada sve a krivnja pada na tebe al jednoga dana kad pomislis da je moglo bit drugacije ja cu biti daleko u drugome filmu koji za mene tek pocinje
gledas me al kao da je kroz mene smetam te al takva sam prihvati me pricaj sa mnom zasto moras otezavat sve glupo se osjecam, vrijeda me kad sutis kraj mene glupo se osjecam, vrijeda me kad sutis kraj mene | |
| Subject: Re: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:45 am | |
| Elemental - Prsti jedne ruke REMI: Zdravo stranče, daj ti ispričam svoj život dok sjedim na klupi u parku s tobom i pijem tvoje pivo Fala na pljugi opet sam u kurcu s parama i kad ih imam svrbe me takva sam još od malena. Nisam jedino dijete al sam razmažena ko kraljica pa ne cijenim darove što Bog ih pred me pobaca I nisam stara, pa nisam mudra da prepoznam dobre ljude što me vole, suviše sam neurozna.
Pažnju dajem poznanicima usputnim ulizicama ego se osjeća bolji kad mu je sve po volji. Teško podnosim kritiku, smješak dajem lažnom smješku I samo kad liznem bocu možda mogu priznati grešku. I volim pohvale od ljudi što mi podvale..hehe.. Moj je mobitel pun brojaka neznanih momaka.
Uhvatim se kak se žalim da sam usamljena duša od šume ne vidim stabla i pravo uho što me sluša
Dragi stranče, već teško držim ravnotežu sad će jutro, idem kući, glava puca, kapci stežu I hvala bogu - što ću u novi dan uć trijezna i reći frendovima ovo što niko još nezna:
SHOT i MERI: REFREN: Ko prsti jedne ruke, prijatelju ti poznaš me Ko da se znamo oduvijek ti lako čitaš me Ko prsti jedne ruke prijateljice - vjeruj mi Makar ne kažem to često, hvala na potpori.
Ko prsti jedne ruke, prijatelju ti poznaš me Ko da se znamo oduvijek ti lako čitaš me Ko prsti jedne ruke prijateljice - vjeruj mi Makar ne čuješ to često, hvala na ljubavi.
SHOT: Zašto baš tebi sad se otvaram ni sam ne znam valjda lakše to radim s tobom - kog nit ne poznam, ti zaboravit ćeš lice a ime ti neću reć', možda zato što pažljivo slušaš me riječ po riječ, poslije razić' ćemo se - nikad se više vidjet, nećeš se vratit, iskoristit sve protiv mene, neće boljet zato tebi pričam stranče - dok cakle se oči, dok tonem sve dublje u ovoj besanoj noći, teško nosit je oklop što me štiti od drugih i ispod oklopa dok cvilim ne ćuje se moj urlik imam dojam da sam sâm makar svi su oko mene, nikom ne dajem previše - lako se preokrene pa to ispadne ko oružje od mene protiv mene za mene povrijedit u mene uperit mene sredit frendova je malo, onih pravih, stvarno malo a i njima teško otvaram se , zbog tog mi je žao, ti sad slušaš moju priću, možeš biti bilo tko, noćas otvorio sam previše se, previše rekao
REFREN | |
| Subject: Re: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:46 am | |
| Elemental - Rima, ritam, muzika REFREN: Rima, ritam, muzika tri elementa pjesnika glazbenika tri k’o jedan uvijek jednaka
INK: Ona decidira, vibrira, tijelom mi prolazi kad znam da nadolazi crvene mi se obrazi. Svi odrazi su mutni dok me ona ne uputi njenu vrijednost nemrem' pripisat' ni jednoj valuti. Ništa nema moć njenu, al' sve ovisi o trenu da'l će proć' neopažena il' će natjerati sve da se okrenu, prenu, dal' će zadobit' sve poglede ? Ja volim ju jer voli me, jer ona uvijek ostaje. I pravi mi društvo, zauzmem neki stav pa konzumiram zdušno il' ju oblikujem ručno. Dozvoljava mi sve da radim s njom što hoću po danu mi se samo vrti pa ju tajno brijem noću. Da mi do znanja kad joj ne paše kada nije spremna da'l treba brže il' lakše il' joj je šema trema. Kad je snena osatavljam ju da se odmori pa ju uzimam nakon vremena dok totalno ne izgori dok me ne izmori. U njoj su pitanja u njoj su odgovori kosa mi strši kad čujem kak' pametno zbori. Kada mi vjeruje jer zna da je u rukama tj. u ustima pravoga pjesnika. I ne bio to ja da moja titula nije titula emsija, a moja brija rima.
REFREN
REMÍ: Dobar je dok traje, uvijek mi se podaje također i ja njemu, znam ga, kužim mu shemu. može biti savršen, al nikada svršen u ustima s njim najbolje barataju Phlaggma i Gospon Stršljen. Zbog njega se miču guzice, pale se curice, tijelo ga osjeća, i svetice i bludnice njemu bi se odale, jer nikad neznaš odakle on dolazi, on uzima te, on osjeća te, o jebo te… On uvijek me dira u intimne dijelove mog mozga, a tijelo dolazi poslije… On je vrhunski zavodnik, gospodin narednik one prave stvari predvodnik, ak ne paziš, i začetnik Na njemu sve se zasniva, sama bit počiva zbog njega se tresu gaće, vičeš: “Više, jače!!” Ne volim kad je jednostavan, ne volim kad je sitan volim ga dobit kada hoću, njegovo ime je gospodin Ritam…
REFREN
SHOT: Uš’o sam u nju još kad sam im’o trinaest godina, Od tada smo povezani, bliski ko bliža rodbina druge sam samo povremeno, nju sam der’o stalno uvijek nekak’ drukčije, uvijek originalno Sazrijevali smo mijenjali se zajedno sve to vrijeme tolko da sam u njoj ostavio svoje sjeme, od mene znala je da uvijek može dobit više, pratio sam njezin ritam osjeć’o ju kako diše, glasnije il tiše mjenjat joj raspoloženje, krenut lagano uć’ žestoko ne dat joj za to obrazloženje dok ona stenje u velikom finalu mnogi od nje su probavali napraviti budalu, ja nisam uvijek iskreno prema njoj se postavljam, nakon burne noći nikad ju samu ja ne ostavljam sedam-osam godina tolko brijem na nju, ja obožavam nju, ti znaš nju - hip hop muziku | |
| Subject: Re: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:47 am | |
| Elemental - Romantika REFREN: Teško je mislit na romantiku, Slušat razum i logiku kad si tako...mmm..dobar!
Teško je glumit manire fine, Samo brijem kak da te skinem, tako si...mmm...dobar!
Trudim se ostat dama, Al dama izvisi sama, a ti si tako...mmm...dobar!
Ajmo ne sad raspravljat, nemoj me samu ostavljat Možda te, vodim doma
REMI: Vidim da me gledaš sa istog mjesta i to već cijelu večer, Baš si šećer a vjeruj mi inače frikove srećem Činiš mi se guba, zanimljiv, a meni je dosadno Nije da ovo radim inače pa zgledam zbunjeno Malo mi je crnjak, hvatam zrak, koji mi je vrag Inače uvaljam šprehu u trenu a zake sad imam tremu? Hmm..Kak se zoveš, kaima, kam inače izlaziš ha? Iz kog si kvarta, iz centra isto kao i ja? Koji je tvoj znak, čekaj pogodit ću, vodenjak Nisi ? šteta, al ne smeta, ajmo ispočetka Platit ću piće da mi pomogne uvaljat priče Kažeš sviđam ti se i inače voliš reperice Ma sve je pet, meni se sviđa tvoje lice I način na koji popuniš traperice. Ajmo ne filozofirat, ako mogu birat Ovdje je raja koma a ja sam sama doma.
REFREN
Dok se penjemo na kat postaje sve teže izdržat Biti svetica ko djevica, jebi ga, neću stat. I koga briga kak se zoveš, neću te sutra zvat Dovoljno je to što vidim, bar zasad. Kaj čekaš čekaš da sve započnem sama? Pa da sutra imaš štofa za ispričat dečkima. Haha, ti nemaš pojma da volim biti glasna Kažeš to te napaljuje, onda sam te dobro našla. Igraš čudno, opusti, imam što oćeš Ja sam kontrol frik – baš tvoj tip, ak niš, bar za noćas Pusti da, budem ja, ta koja te inspirira Muza i carica ak treba rob i gospodarica... Šta tiltaš, hej, kad počinem pričat prljavo Nema natrag, hej, i baš me briga u što srljamo Liži mi vrat i šapni što bi mi sve radio Dok svira radio ko Boris, dost je strofe oću korus Daj što nudiš, valjda ti netreba tumač Ajmo ne gasit svjetlo da se možeš lakše snać.
REFREN
Vidno razočarana diplomatski tražim riječi Pregrizem jezik da nemoram iskreno reći Navlačim hlače i kontam, totalno bed špreha Pitaš kak je bilo, suzdržavam se od smijeha Super lover men ispo totalni amater Kajem se - trebala sam znat da je predamnom blefer
Ne srce to nije bilo cijelu noć I to nije bilo do jaja Bilo je 10 minuta I nisi niš obavio do kraja
Imaš predivno lice i loš smisao za humor Ajde kupi prnjice, od šprehe me hvata umor Okreni ključ, kad izlaziš, nemoj lupat vratima Nemam želje za reprizom brijem da sam shvatila.
REFREN | |
| Subject: Re: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:49 am | |
| Elemental - Sama REMI: Kako bi bilo da za nekih dvaest godina pogledam natrag i shvatim što sam propustila Kak bi mi život izgledo da sve se svodi na uzdisanje za snovima što sam popušila.
Dok su mi svi govorili ne budi blesava Ziher je ziher kolotečina je sigurna Nađi si poso, ko još živi sam od pjesama Ipak sam zagrizla bez žaljenja
I ko zna da li bi imalo sebe voljela da sam bar jednom po tuđoj želji zaplesala I moje odluke, nisu uvijek razumne al su najbolje – za mene ispravne.
REFREN: Daj mi da sama probam Ja znam što je najbolje Daj mi da sama hodam sama ću uspijet sve.
Daj mi da sama probam Lako ću naučit se Daj mi da sama hodam spremna sam na najgore.
REMI: Tvrdoglava sam pa ne pristajem na uvjete Kad jednom pogneš glavu, drugi put te ucjene. Ne trebam poduku, ni tuđe zlatne savjete, ako su zlatni, što ih na sebe ne primjene.
Jučer mi pružaju ruku, ko fol, da pomognu Danas mi ta ista pomoć dođe na naplatu Jučer mi nude da za mene vezu potegnu Danas podvaljuju, da zbog njih sam tu.
Sorry al nebi htjela da za dvaest godina pogledam natrag i shvatim što sam propustila. Pa slušam srce makar zvučalo otrcano Jednostavno – za mene ispravno.
REFREN
SHOT: pusti me da pogriješim sam, čak da grešku ponavljam, bitno da pokušam, sve isprobam jer nije me sram, i kad griješim neka griješim, pa što se to tebe tiče, mogu sam, samo znam da ne trebam tvoje priče, neću bit ko ti, poslije si mislit što bi bilo, mi smo drukčiji, meni se drukčije dogodilo, posložilo da je kako je - bolje il lošije pusti me, oću sam probat sve, ne ne ne trebam savjete, ne trebam te da me vodiš, ne ne ne trebam borca da za mene bitke vodiš, imaš svoj život, sam po svome živi ga, mene pusti da pokušam sam, ak ne uspijem - a jebi ga!
REFREN | |
| Subject: Re: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:50 am | |
| Elemental - Ta-Da [Ink] Bila je plavooka bijelkinja jos od prvoga dana kad sam je spazio, ja i ona skupa zajedno kao predmet moga sanjarenja, stvar se podrazumijevala ko jedan i jedan su dva bez izmjene rijeci, ja sam znao da ona zna dok sam gledao kako me gledala i nije proslo dugo kako nasli smo se jedno uz drugo dijeleci sve, ko s nijednom prije nje vrijme je prolazilo, bez nje moje tijelo htjelo, ne htjelo, vise nije funkcioniralo brijali smo kako bilo bi dobro da zivimo zajedno te da ovo traje beskrajno govorila je kako dala bi sve zahvaljujuci za trenutke koje provodim kraj nje stvarno sam se navuko ko narkic na zuto i tako nakon dugo dugo mislio sam da sam s njom na ziher, ono full sigurno sve dok se jednog dana, sasvim iznenada nije dogodilo...
Remi - Hajde, daj di si?...Pa dobro di si?! Ink - Ma, sorry, jebote... Remi - Pa cekam te tu... Ink - A dobro,pa tu ...promet znas kako je, jebi ga, zurio sam se, al fakat... Remi - A, tak, promet, kaj, danas je promet ko i jucer bilo? Mislim, ne, nas sta? Fakat jadno mi je, ja te moram zvat da bi se nasli, pa kaj ne mozes nazvat? Ink: Kada, jucer? pa.. Remi - Mislim, i jucer i danas, mislim, ja te moram zvat okolo i trazit... Ink - Bio sam, ono, vani, nisam te bas mogao sad nazvat... Remi - Pa, a, kao, nemas karticu... Ink - Nemam, fakat nemam. Remi - A, kuzis, glavno da je bila skvadra, ovo - ono, meni se nisi mogo javit... Ink - Pa htio sam, kuzis, ovoga, mislio sam bio na tebe, i sve to... samo nisam imo otkud nazvat... Remi - A kaj,kao, nema mobitela nigdje, ne? Ink - A ima, znas kakvi su, niko nebi dao, jebi ga, znas, a kune, ovo-ono, idem u minus... Remi - Jooj, znas sta, e fakat mi je vec... Pun mi je kufer isprika, i pun mi je kufer svega, da se moramo navlacit, fakat ono, ok, ako nesto nije u redu, reci... Ink - Me,ne.. Remi - Kuzis, jadno mi je da sutis, i onda ni ja nis ne znam, ne javljas se, ja ne znam sta se dogadja, mislim, pa u tri coska!!! Ink - Pa, ne, sve je ok, kuzis, sta? Nisam te nazvo jucer slucajno, bas se poklopilo kuzis... Remi - Ma, ne necu vise, zaboravi... Ja se ovak necu... Ink - Sta, sta?! Remi - Pa, dobro, mislim, ocemo se ponasat ko odrasle osobe, il necemo? Ink - Pa, dobro, ponasamo se... sta, mislim Remi - Ponasamo se, i onda se ne cujemo?! Ink - Cekaj, pa... Remi - Pa u tom je problem, u tom je problem, pa nemres tako... Ink - Pa, dobro, nazvat cu te sutra... Remi - Pa oces imat vezu, al neces imat vezu. Ink - Kakve to sad ima veze... Remi - Mozes imat prijateljicu, al nemres imat vezu... Kak nema veze??? Ink - Kaj nemrem imat prijateljicu i vezu?! Remi - Ma, ne, ne, nas sta? Nemoj, i onak i ovak zivcana sam, cekala sam te tu pola sata... Ink - I sad sam ja kriv... Sad je Gordan kriv za sve!!! Remi - Pa, je, za vrlo veliku vecinu... Ink - Znas sta? Onda me u biti nisi ni trebala zvat da se nalazimo... Remi - Pa i ne znam zasto sam te nazvala, zato sto sam... Ink - Pa ono, fakat ne znam... Ovo smo mogli i sutra isto ovak sve obavit, ja se jos zurim tu da stignem na vrijeme... Remi - Aha, znaci ono, kad se nalazimo, onda obavljamo nesto?! Ink - Aaa, opet, e znas sta, uvijek sve izvrnes kak ti pase, uopce me ne slusas!!! Remi - Pa, fala Bogu, mislim, to se tak radi... Ink - Onda uopce nemamo svrhe razgovarat, kuzis, tak ces ti to sve okrenut... Remi - Oces da ne pricamo vise? Ink - Znas sta, kako god oces... Remi - Evo, sad ozbiljno te sad pitam oces da ne pricamo vise? Ink - Kako god oces... Meni se vise ne da ovak se zajebavat sa svim tim... kako god oces... Remi - OK, jos bolje, nema problema... Ink - Ajde... Remi - I sam ces tak otic?! Ink - 'Djenja! Remi - Ajde bok... | |
| Subject: Re: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:51 am | |
| Elemental - Tako lijepa REMI: Tako lijepa, držiš svijet u šaci na tvoj mig pijuni plešu, ti si kraljevna u bajci: Tvoj vjerni suputnik, oblak skupoga parfema obavija meki baršun tvoga porculanskog tena. Tvoji nokti ne pucaju, tvoja kosa nema sijede, Tvoje ruke su nevinije, tebi se nikad ne jede. Znaš sve sexi manire, na telefon kažeš: «halo?» (mora bit sexy glas) pozvana na tri domjenka al ti se nije dalo...
Imas sobu za cipele i gurua protiv stresa koji i usput čita tarot, i za tebe i za pesa... Imaš odjelce za Fifija i laptop za chatat s društvom al moraju malko čekat jer tipkaš sa jednim prstom. Voliš svijeće i cvijeće, kupke s mirišljavom soli: Zapravo ne voliš sex, al daješ jer on to voli. Držiš čašu s dva prste, znaš berbu ko somelier, Procjenjuješ umjetnine, «Jel Lipovac il Berber?» Znaš sva kulturna mjesta gdje lupetaš prazne fraze «Veni vidi vici, ne?» bacaš latinske izraze.
Uđi u limuzinu, ima bar, TV, klimu Gospon te mazi po nozi, s donje usne briše slinu, Smješkaš se, mjenjaš temu, «evo auto je već pred stanom», Izlaziš, glasno se smiješ, nek znaju, ti si tamo. Pomirena sa sobom, ulaziš u stan «Kakav divan dan», pomisliš, «divan dan!»
Al štikle postanu tijesne, i leđa nisu više ravna, I šminka razmazana...ostaješ sama. I osmjeh više ne sjaji, kosa nije tako bajna, Sise idu na dole...ostaješ sama. I srce više ne osjeća, glava više ne sanja, Ne daj se godinama, Ines...ha..ostaješ sama.
REFREN: Ne vrijediš tol'ko dušo, precijenila si se, misliš meni bit na grbači - kako da ne, svako ko te vidi najradije bi te puko, samo si za to stvorena - tuko
SHOT: ti si moja princeza, tako slatka kad se smiješ, svi mi zavide kad izađemo van, skupa pića piješ tako i izgledaš, ne može te imat svatko ljepotice izgledaš tako slatko,
Al brate mili skupa si, nisi isplativa investicija, Dušo draga jel imaš ti ikakvih ambicija, šta'š cijeli život po kavama, družit se s tim kravama, za pedeset godina šta misliš šta bi bilo sa nama kad život se promijeni - i nestane glamura sve što ostaje je priglupa nerealizirana cura, mi(sli)š da cijeli život ću radit da tebe izdržavam, ma odi mi u K***c, takvu vezu ne podržavam,
sorry ne trebaš mi, nađi drugog kretena ak' se tvoj život vrti oko auta i parfema, šta znači dobar seks, to ti je jedina kvaliteta, oš ti donosit novce u kuću, nećeš, šteta, ja hoću al' ne za tebe takvu, dušo shvati da sva ta tvoja sranja neko na kraju plati nađi drugu budalu za to što trebaš da ti sredi, sa mnom nećeš, tvoja pička ipak tolko ne vrijedi
REFREN:
BRIDGE: Ti znaš sve i znaju te Gdje god da dođeš ti si zvijezda carice Smješe se, snimaju te Daj baci im bar kost da navale
Ti znaš sve i znaju te O tebi šapću masne tračeve I smješe se, snimaju te I čekaju priliku da ti uvale...
REFREN | |
| Subject: Re: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:51 am | |
| Elemental - Tempo velegrada REFREN: Tijelom prolazi ti ritam grada Mjesečina na lice pada ti Osjeti, dal vidiš li? On zbog tebe postoji…
REMI: Hej…Šššš..slušaj kako diše, osjeti miris mokrog asfalta poslije kiše, dotakni sivu, hrapavu kožu betona, kad ga jednom takneš, držiš ga se ko ja mikrofona. Njegov olovni dah isprva uljeva strah ali što više dišem s njim to ga više u krvi osjećam. Ko vrsni diler, navuče te odmah, i dok su pluća puna smoga ti ne kužiš, to je droga ovog betonskog Boga, ja ko ovisnik priznajem da ne mogu al ni ne želim bez toga... Gdje god da odem, sve me podsjeća na njega svaki pedalj, svaka fasada mi zgleda ko dio mog grada. Nikada, nigdje, koraci isto ne zvuče ko kad koračam ulicom znajuć da tu sam kod kuće. Volim kad mu uzavre krv i poludi kad mu žilama naviru bujice tisuća ljudi skoči mu adrenalin, ko divlji pas strgne se s lanca, tad me zna bit strah ko da sam malo djete u rukama stranca. Volim ga gledati dok spava, njegov san moja je java, i dok misli mi teku kao Sava; Volim ga gledati dok spava, njegova java moj je san, dok imam srca neće biti sam...
REFREN
SHOT: Osjeti ga kako diše grad kako pulsira dok se dan polako gubi u sumrak, nikog ne dira, svatko kroči svojim putem, grad diše istim dahom pluća miliona, stupa korakom kolona svojih ljudi, svojih duša, svog života grad nosi grijehe i pogreške svakog svoga pasjeg skota, on te smota ko kanabis zavede ko žensko tijelo, gradski ritam te povede, povede u cijelo putovanje beskrajima svojih ulica, fasada, svoga ponosa i jada - gornjeg i donjeg grada, smrada rijeke što ju presijeca i osmjeha ljudi kad im na račun sjedne plaća početkom mjeseca, grad...- grad koji me inspirira i potiče, da baš za njega pišem svoje priče…
REMI: Da baš za njega ja pišem svoje priče…
REFREN
INK: Ja živim u vrtlogu, (grada) sve noćne ptice recite hu hu, za mračnu ulicu (grada) Ink piše kak se diše u velegradu, sada Kada neki od nas više nisu s nama sve nam zvuči smiješno ko Dalaj Lama. Inkognito (ššššš…) budite tiho, samo djelić sekunde i potoneš u mrak za sitno. Postaneš nevidljiv, kraljevo novo ruho zato dobro pazi što ti šapćem na uho. A ti protuho, što me slijediš u sjeni Drvena kraljica 2,3, nek ti se srce skameni Ne vjeruješ nikome, bolje vjeruj meni za tempo velegrada trebaš bolji hoody neg’ Kenny. Jer svi nose maske, to je dio prakse Živo blato za prase, jer te zaludi ko mase. Odraso na sirenama, Bože grijehe prosti tempo grada u venama nabija bilo do kosti. Znam gdje, neman počiva znam kuda ić’ bilježim ritam zločina ko Fabijan Šovagović. Pa sam spreman za velegradski spleen čvrsto vezan ko adenin timin gvanin i citozin........
SHOT: Ima bezbroj lica i naličja - jezika i narječja raste poput malog djeteta iz naručja ljudi koji su mu krvotok u tempu velegrada, jedan ustaje dok drugi pada, on se ne mijenja, mada bio je i bit će cilj mnogima moja inspiracija on je tlo pod mojim nogama
REFREN | |
| Subject: Re: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:52 am | |
| Elemental - Teorija i praksa REFREN Teoretski sve je moguce, u praksi to ne stoji Shvatis da nije sve kako izgleda, ljudi moji Teoretski sve je moguce, u praksi bas i ne Teorija i praksa, dvije strane suprotne
[Ink] Sto kazu?
[Remi] Kazu da krhko je znanje, al to je jedino sto imam Sto nosim u glavi sa sobom, jedino to priznam Postoje dvije vrste znanja, iz knjige il ulice Jedno te uci hrpu sranja, drugo prave cinjenice Skola ce govorit teorijski, ulica dat ce ti praksu Jednostavno neke stvari neces ucit na faksu Gledam po sebi, u skoli strebas, pa zaboravis Zajebes, pa ispravis, ne da ti se, pa ostavis Na ulici nema popravka, useres, nema povratka, Tu nema dopunskih zadataka, Na ulici nema ocjena, Al zato ima mafije, svercera, reketarenja, ubojstava i ucjena Za pravo znanje s ulice ne dijele se diplome, Ak napravis krivi korak, znas da kicme se lome, Bome ucis krvavo, i to metodom vlastite koze Iskustva se sloze, a oziljci se mnoze Znanje iz knjiga nema veze sa pravim zivotom, Znas i ti, znam i ja, zna se, sve se moze kupit svotom Debljih novcanica, al pravda ima duge ruke Sve ce jednom doc na svoje, ko Isus na svoje muke Svejedno vrsim gradjansku duznost, ucim propisano Al dobro znam da vrijedi samo ono krvlju napisano Pa citaj, uci, gradi unutranju snagu Teoriju i praksu onda stavi na vagu
REFREN Teoretski sve je moguce, u praksi to ne stoji Shvatis da nije sve kako izgleda, ljudi moji Teoretski sve je moguce, u praksi bas i ne Teorija i praksa, dvije strane suprotne
[Ink] Da se pomucim, da naucim, pa da znam Kakvih sve stvari ima, tak da me strah ici van Medju svoje vrsnjake, sto pjevaju narodnjake, Petkom strgani od cuge, subotom od droge lake, Svake nedjelje su lesevi, blijedi ko krec I kuda sve to vodi osamnaest godina vec Pitam se kud skitam se, Sto da napravim od sebe, za sebe, Za svoju buducu djecu i potomke, Iskreno mi je pun K***c ciscenja rigotine Iz WC-a, lavoboa, od toga nista ne ostaje Za sutra, takve stvari mi nece dati kruha Ak se bavim necim tezim, necu oboljeti od bruha Ljudi iz moga plemena, nemaju vremena Bavit se meditacijom i nekim visim sferama Ne umiju, nemrem ih krivit sto ne razumiju Jer tesko se dici kad rastes u takvom podneblju Al ja zelim promjenu, naravno na bolje Da se dignem u visinu, bez obzira sto me sve vuce dolje Ne da me pamte kujice i drolje Vec ljudi sa dobrim nacelima Za pedesetak godina po znanju i dobrim djelima Jer ovo sto sad djelim ja sa vama Samo jedna je od misli sto se u meni prelama Ne znam ja ko sto ne znas niti ti Sto ce sutra biti, al svejedno moram probati Ako ne pokusam, necu znati da li mogu i znam Da se maknem ko Remi bar za jedan milibar Sve stane, samo zivot prodje, sutra sam vec star Dok god hodam po zemlji zelim ostavit svoj trag Vasim glavama na dar iako mlad ko gospar Da cu zeti kako posijem, to odavno znam
REFREN Teoretski sve je moguce, u praksi to ne stoji Shvatis da nije sve kako izgleda, ljudi moji Teoretski sve je moguce, u praksi bas i ne Teorija i praksa, dvije strane suprotne
[Shot] Necu trosit vrijeme sa njima U sobi prepunoj cannabis dima Posezem za vratima, mjesto gdje mozda satima Sam sjedio, kad jednom shvatis, oci otvoris, ko ja se iznenadis I vidis ide u K***c ono sto mozda i najvise volis Generacija bez perspektive, love ni alternative 21. stoljece pred nama, nema posla, nema zarade Svaki treci akademski gradjan nema prihode Pa ljudi mojih godina gube volju za studijem Gledaju one bez skole, kako se audijem Vozikaju po njihovom gradu, Ne srljaju ko guske u maglu da ce zaraditi na teskom radu I gube zelju za znanjem, i gube volju za progresijom Zarazeni kronicnom depresijom Zemlje gdje internet stranice malo ko ima Njima nista ne nude, zato ne cudi to sto svima Cilj je brza mutna zarada Stalno vide primjere, i krug se time zatvara Ciklus se tako okrece u krug i u krug Tvrdim da tonemo, Samosvijest u ljudi iz dana u dan mi gubimo I slabimo, a samo nasa je greska Vidis, ljudi su ko ribe, a glupost je njima jeska Da buducnost je teska Al prezivit cemo svi, Ipak bolje ce snaci se oni inteligentniji
REFREN x2 Teoretski sve je moguce, u praksi to ne stoji Shvatis da nije sve kako izgleda, ljudi moji Teoretski sve je moguce, u praksi bas i ne Teorija i praksa, dvije strane suprotne | |
| Subject: Re: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:55 am | |
| Elemental - Vidi me sad INK: Znaš da predstavljam, kada dostavljam Čak i kad idem u krevet mikrofon nikad ne ostavljam Znaš da predstavljam, kada dostavljam Čak i kad idem u krevet mikrofon nikad ne ostavljam
REMI: Gle, gle, još jučer bila sam na dnu, al više ne, ne, sada znam cijenit što sam tu i hoću sve, sve što još do sada nismo imali, al iznad svega hoću respect za to što smo snimili. Bilo je sranja, vodili su nas žedne preko vode zvozali ko majmune, pravili ludima, sve ode u K***c, nemojte radit iste greške, jer do cilja možeš avionom ili ko mi, pješke. Neću trpit sranja, gubit vrijeme na kretene kaj ne znaju radit poso, još na kraju krive mene! Prije 2 godine nisu vjerovali u nas, sad spuštaju pogled, tresu se gaće kad čuju moj glas.
INK: A vidi me sad, Ink nalazi svoj put u inat svim što su pljuvali i govorili da smo kaput a sami smo stvorili stav čvrst, a gard krut kožu mjenjaju, a ne čud jer rado bi nas oborili.
REMI: Gledaj, uči, odi natrag u garažu, brojke ne lažu, 18 medalja u radnom stažu. Gledaj, uči, ionako sve se mijenja treba strpljenja, ak si nestrpljiv stvar ispadne kenja.
REFREN: Vidi me sad, jači nego ikad bez obzira na sve, ja, još uvijek ne dam se. Vidi me sad, rokamo po svom, trebam bas, imam glas, da napravimo lom.
INK: Rokaona, parlaona, soma kila kao tona noćna ptica, ratna zona, letim poput aviona puca žica, ja i Špica, žila kucavica, jedan novčić a dva lica, underground ko Kusturica…
SHOT: vidi me sad na stage se penjem sa cijelom postavom benda, skoro deset ljudi dokaz je da valjamo, pa onda nek mi neko kaže nešta – di si, šta si, rokam sviram sve po starom, komponiram, tu sam repam ordiniram
INK: Vidi me sad ak imaš me rad znaš da te volim neispavan kolko molim, al ne stajem jer previše majk volim. Bez predaje, naučen da se borim i da se u životu za badava ništa nedaje. Dok ne digne se prašina, pa ju jedite, prašim ja, Shot, Ink i Remi, imamo kemiju ko Kašina
REMI: Pogledaj me, ja sam dokaz sve se može samo treba znat kad drugi karte polože. Daj mi bas - bas, kada rokam live s bendom, Ja sam as - as, slušaš me tjednom i vikendom.
REFREN
INK: Vidi me sad Stvaram svijet sa riječima, nosim svijet na leđima jedan od glazbenika, Demiurg slika u očima od prvoga dana do jednoga dana koljeno kleca, srce jeca ime paloga prvijenca
SHOT: Prvi album 500, drugi mora ić’ 5000, da da da da krivi smo, sjebala nas nesreća za krivoga se dali, dali potpis toj budali posrnuli u startu, iz priče malo ispali. Al sad smo tu, vidi me sad šta radimo za čist račun, dugu ljubav, drugi album snimamo. Sad smo tu, vidi me sad šta radimo za sve što su rekli da smo K***c, da ne valjamo.
REMI: Ja ja ja, ja sam ista kao prije, imam stare brije, samo što se sad zadnja smijem, lukava poput lije, prepoznajem zmije, pa sve adute krijem, vidi me sad, kaj? Remi budala nije...
SHOT: Vidi me sad, di sam, šta sam, kak sam, kako stvari stoje, ko je rek'o da ne vrijedimo, ovdje sam uzet svoje, ja sam pljuska za neke, za druge dokaz da se trud isplati pozdrav prošlom izdavaču, di je sad da se bahati sad opet radimo, opet smo tu, opet smo isti, opet drukčiji, opet na radiju, vidi me sad, imam feeling da danas me više cijene jer za suradnike ovog puta ne biram kretene, brijem da stvari sjele su napokon kak se spada, mi snimamo drugi album, vidi me sada…
INK: Znaš da predstavljam, kada dostavljam, čak i kad idem u krevet, mikrofon nikad ne ostavljam, uvjete postavljam svuda oko nas, rokam “Vidi me sad” jer imam bas (bas), i glas (glas), a šta (šta) pokažem i samo pomažem, i kad treba učinit za nas, pa se pokaže da laže Ko pod drugim jamu kopa, uvijek ga se dokopa, De La Roka ko tropa, pokopa iz ovih stopa.
REFREN
SHOT: Lagano ušli ste u svijet gdje obitavamo, sad ste svjesni što predstavljamo Škvadra viče: “To, to!”, vidi me sad, vidi me sad, Elemental trio spušta te na tlo.
Lagano ušli ste u svijet gdje obitavamo, sad ste svjesni što predstavljamo Škvadra viče: “To, to!”, vidi me sad, vidi me sad, Elemental trio spušta te na tlo. | |
| Subject: Re: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:57 am | |
| Elemental - Znaš znanje SHOT: Urokani od kemije, oči ko zrna pijeska – sto pedeset BPM-a ritam, kaj to danas zovu pjesma, u WC-u nema vode jer se mora pit na šanku… Oprostite, al serem se na zabavu takvu s vremena na vrijeme svi se mi zgazimo, pa šta, boli glava sutradan od pljuge i mješanja alkohola Nismo loši - što god govorili o nama, Ipak znamo znanje - pa se ne petljamo sa kemijama bar većina - za one druge ko im je kriv, ja ne kužim di je poanta zgazit se da jedva ostaneš živ, svjesno riskirat da te pukne krivi film znat da ti jede mozak… Ma molim te… Nemam ništa s tim i neću petljat se u takve stvari žuto, bijelo serem se na to, al onda daj budali priliku i uzet će - treba ostat faca, svake subote u ovom gradu tisuće kuna se baca. Kolektivna besvijest - amfetaminski trans.... urokani ko pičke, šta da kažem, žalim vas. Dehidrirani ugibaju od prevelike doze, a sve dobra djeca preko tjedna subotom narćoze, nekom nije stalo - pa više brine o profitu. A ti prijatelju totalno si zapeo, sad imaš kitu od života, šta ti je sad o’šo si predaleko, bonkas simo tamo, eto ti na sad si se naviko…
REMI: Možeš biti statistika, tema obrazovnog programa da te snimaju s leđa dok pričaš što radiš na drogama u kojoj si komuni bio, da si krao - nisi htio, kuneš se da nećeš tako, čak si i plako... Možeš dobit stupac, dva, u nekim novinama: "Mladić D.K. (20), nađen ujutro oko 5, uz njega žlica i šprice, vjerojatno overdose" ma ko bi reko, bio je miran, fin, i šutljiv skroz... Misliš da će netko plakat? Neće. Svijet se bez tebe okreće, to si trebo skužit kad si se piko jučer naveče. I ful me ljuti kad skužim kolko su glupi, mala ždere sličke pa onda daje svakome pičke, čula je da to je "in", stišće vilicu, pere ju, Serem ti na to, 'oće te prat kada dodirneš dno? Priroda daje, ako znaš znanje, ak' znaš di je granica razuma, a di počinje sranje. Možeš lizat žabe, žderat gljive, popušit žiže na njive, nemoj bit budala koja nije znala... Nemoj bit budala, nemoj bit budala, nemoj bit budala buraz, koja nije znala..
TARGET: Sljedio trag olovke, do dana odluke kaj je već stigo, zamijenio mjuzu vatrom, jer mi se K***c digo Svakodnevno do kraja žigo i prebrzo se uzdigo ko i amigo, stekao znanje pa ga izrigo. A ko zna – zna, zna od početka kakva je brija, ak sam ja ja, ne možeš battle-at protiv MCa, al me droga udaljava od Boga, pa flow oslabi, a kad me dosada zgrabi, tak ličim i bejoj babi, pa bi uvučen u masu, uhvaćen u vražjem lasu i u zadnjem času Sjetim se da ja jesam jedan od malih zelenih kaj muče NASU kada po basu rikam rime, puneći sam sebe kao kasu. Droga je zlo i “znam to”, jer sam burazu vjerovo pa ti stare rime zvuče ko novo zvuče ko novo ovo!
INK: Svi mi živimo teško, to je tako kako je do nedavno sam još plako, sad više ne. Znam što je to, tko je posijao zlo tko "visoko je letio" sad ga pokriva tlo. I meni je zlo, stvarno mi je muka svakog bi se odreko, kad vidim s čim se mladež kljuka. I nije me bruka, reć da smo se skinuli jadni starci krive sebe da se nisu dost brinuli. Al tu nema pomoći, u glib, u glib, koriste vas ko kurve što ne osjećaju stid. Oni što vas mame s ljubavlju kvazi mame podvale vam smeće i u smrt pošalju same. Svijet se i dalje okreće ništa ne staje zbog vas umireš ko govno uz smeće, ostaješ ležat ko pas. A imo si sve, ekipi smijao si se, ocu puklo je srce, a umro bi za tebe. O Bože molim te, uzmi toj djeci te igle daj im ljubavi i igre da majke budu bez brige. Ovo je za Dudu što je otišo na spavanju ovo je za Matu što su ga našli u ulazu. Ovo je za tebe koji si još tu, Zaliječi rane, znaš znanje, proglasi opsadno stanje. Ovo je za tebe, koji si još tu Znaš znanje, proglasi opsadno stanje
GENERAL WOO: Jesi probo sine, iz nosa cure sline zajebavaš se s drogom oko koje se gine, ja sam probo sine, srce je preskočilo. diglo me ko zvijezdu, nešto kasnije ukočilo popio sam litru (cijelu), jonkase sam jeo malu na stranu, ne sjećam se kog sam jebo ulica sjaji, zašto čučimo u tami, a nitko nas ne navlači, mi radimo to sami, realnost je sranje, nitko ne daje garanciju sjede polu ludi i ne kuže zajebanciju, tako to traje, druga priča ljudi novi, nisu oni pa su ovi a veliki su u lovi... | |
| Subject: Re: Elemental Mon Feb 15, 2010 6:57 am | |
| Elemental - Š.B.B. K.B.B. SHOT: Nije vrijeme nije mjesto al tu sam i šta ću sad, Možda jednom odem daleko al vratit ću se u svoj grad tisuće puta pit'o sam sam sebe šta bi bilo da se sve ovo nikada nije ni dogodilo, da nisam ovdje rođen - da nemam ništa s tim, da druga su vremena, da je život lagan, fin, da me to nešto, viša sila, Bog il kak god hoćeš metn'o negdje drugdje - jel ikad i ti tako počneš mislit mene non-stop muči a znam da neću nikad znat volio bi saznat - al iskreno, ma neću srat ja volim svoj grad, ne bi ga mijenj'o ni za šta, al zanima me kako je negdje gdje ima prilika, di možda možeš lakše uspjet - šta da sam tamo rođen - kak bi se zvao, kak bi izgled'o i dal bi bio vođen muzikom il bi se palio na nešto drugo - dal bi brzo umro il živio dugo, jel ti vjeruješ u karmu, reinkarnaciju i takve stvari, nemoj mene gledat ja ne znam - ustvari, ma volio bi vjerovat jer onda jednom bilo bi bolje, i možda lakše bi podnosio sve ovo, bio bi možda vedrije volje - manji pesimist točnije rečeno ne bi bio realist jer možda ja griješim kad si dozvoljavam da me dira situacija ne znam, kad razmislim zbilja šta bi bio di bi živio, kak bi to sve izgledalo kak bi bilo da sam negdje drugdje se rodio, da sam neko drugo lice, drugo ime u drugom vremenu ma Bog te pitaj šta! - neko i neš' u nečemu, da nije bilo rata da prodajem ploča ko kenje, da radim ovo isto negdje drugdje gdje me cijene
REFREN: Š.B.B. K.B.B. Što bi bilo da, ja nisam ja da je sve druga fabula? Š.B.B. K.B.B. Kad bi imali sve što bi željeli, dal’ bi bili sretniji mi?
SHOT: Moji snovi su preveliki, ja možda tražim previše ne samo za ovdašnje prilike nego više čak od realnih mogućnosti - Bože moj, takav sam 24 godine i znam što hoću, bahat sam i tjeram vodu na svoj mlin - nisam sretan baš sa svim, al imam viziju, nekako danas već znam s čim bavit ću se u životu - to nije dobro – u ovoj sredini je valjda najbolje bit pasivan, da pobr'o sam stipendiju nisam - još sam zato tu volim svoj grad, htio bi ostati u Zagrebu, kad već me tu stavilo pa da budem tu do kraja, al nemrem si pomoć da ne razmišljam o tom šta ja možda bio bi da negdje drugdje rođen sam – da ovo smatram tuđe a ono mojim, da sam -neko sasvim drugi ko odras'o je sa dosta para - u zemlji di odma primjete za što imaš dara - di kad se trudiš imaš - di kad si glup propadaš neko mjesto di sam si sudbinom upravljaš ovdje čekam jednog dana - kad dođe tren da ostavim trag, po nečem budem zapamćen…
REMI: Š.B.B. K.B.B. Š.B.B. K.B.B.
REFREN
INK: Ja sam ja SHOT: On je on, i ja sam ja INK: I on je on SHOT: Ja sad klimam INK: A ja cimam, dok rokamo mikrofon..ha ha ha ha
INK: Ja sam ja SHOT: On je on, i ja sam ja INK: I on je on SHOT: Ja sad klimam INK: A ja cimam, dok rokamo mikrofon..ha ha ha ha | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Elemental | |
| |
| | | | Elemental | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |