|
| Edo Maajka | |
| | |
Author | Message |
---|
Nata_Li Spammer
Posts : 2562 Join date : 2009-10-21 Age : 30 Location : somewhere I belong
| Subject: Edo Maajka Sat Feb 13, 2010 10:57 pm | |
| First topic message reminder :
Deja vu
Završio je dan,lagano uranjam u san, san me lako prima uz pomoc lexaurina... Podsvijest radi,misli izlaze na djelo, sanjam u boji,na meni gotivno odijelo... Na licu osmijeh,u ruci su mi placeni računi, Ja u novom stanu,frižineri su mi puni, žena se ne buni,na njoj nova bunda, na njoj novi miris,u sobi joj cijeli Iris... Meni kara jos veća,a glava mi malo manja, nemam strahove,probleme,pun samopouzdanja... Konačno sam pravi,mogu se opustit, od prodaje albuma,mogu si sve priuštit... Novu majicu kupit i za vozački uplatit, auto nabavit i kera što voli balat... Onog Bernardinca,slikavat njega i svog zdravog klinca, a mali,mali isti ja... Za Real igra fudball,na ledjima 10-ka, na klupi mu Cupi,od Madonne ona ćerka... A njena majka,starka mene stalno mjerka, a ja se opirem,ono znaš držim distancu... Odjednom sanjam ko ja ono u čamcu, ko ja pecam,a Savski vjetar me šiba... Odjednom skočim u Savu i postanem riba, postanem som i lagano plivam Savskim dnom... A na dnu ispaljene zolje,bombe i projektili, na dnu mrtvi jarani i pobjeni civili... Na dnu Save je svaka trauma iz rata, bježim na površinu,al`teško ko iz živog blata... Iskačem iz vode i postanem galeb, letim iznad Brčkog,a ispod mene vidim Zagreb... Ispod mene cvijece,miriše,djeca ga beru, po minskim poljima trče,ljudi se jedni na druge deru... Izgubili vjeru,a ja gubim krila, počinjem padat al`drži me nekakva sila... Padnem pred Lotosova stopala i sad mi opet fino, osjećam se silno,bez straha koračam mirno... Udjem u kladionicu,pogodio sam svaki par, pokupim sve pare,u snu sam opet car... Dijelim ljudima lovu po cesti,da imaju za jesti, dajem pare invalidu,za cijeli grad pravim gidu... Pravim party u centru,na party-ju vjerske vodje, predsjednici i vlade,pa šta oni ovdje hoće... Brišem ih iz sna,postavljena je bina, na bini,Elvis,Davorin i ja,u ruci svaki po porijena... Pjevamo Plimu od Indexa,jedemo cevape, sva trojica ko reperi,ono nakrivljene kape... Skočim s bine i dugo padam,budim se,u znoju i cijeli san odjednom zaboravljam... Predamnom je novi dan,novi stresovi su tu, možda se sjetim detalja,kad budem im'o deja vu... | |
| | |
Author | Message |
---|
Nata_Li Spammer
Posts : 2562 Join date : 2009-10-21 Age : 30 Location : somewhere I belong
| Subject: Re: Edo Maajka Sun Feb 14, 2010 5:24 am | |
| Sve prolazi
Sve prolazi, sve Nemoj se živcirati, ne Evo, padoše i oni Što ih nisam bir'o, ne Vik'o sam, eeej Otiš'o sam na demonstracije I sad odoše, gle U zatvore i grobove
Jest'
Sad znam da samo vrijeme Odnosi sisteme Jer mediji pretvaraju Muškarce u nene Ne, ne, ljudi ne vole probleme Kad ih gaze, neće vikat Daj im samo hljeba i slamku Da mogu disat
Sve prolazi, sve Nemoj se živcirati, ne Pjesme dancy zabavne Zamjeniše narodne Ko bi rek'o, eej Mog'o si ostat i bez glave Da si 90-te Sluš'o Cecu i Veronike
A sad sa svakih 5 metara Ori dugmetara Iz auta, klubova Mobitela, MUP-ova Iz glava isparava Fala Bože, priča stara
Sve prolazi, hej čak i mržnja ovdje pada Sve prolazi, hej Gled'o sam neki dan TV Skupa radimo pjesmice Za evrovizije čujem s ulice: Bre bre bre bre Pričaju curice Nekim smeta, meni ne Jer znam da prolazi sve
ref: [Saša Antić] Sve, sve prolazi Al još, al još smo uvik cili Sve, sve rolazi I vrime se cidi Sve, sve prolazi Samo neće ovi tiket Sve, sve prolazi Čeka novce, čeka novi weekend
Sve prolazi, sve Daj vidi sada repere Kad smo počinjali 'vako nije izgledalo, ne Furaju se na žene Drago kamenje i prstenje Moćne felge, moćne pičke Moćne kuće, ko će više
Jako mi je drago Što kod nas još nije tako Neki htjeli to isfurat Al' prošli su slabo Drugi pljuju sve, uglavnom Što ne hoda Underground-om Treće boli K***c, šute Rade, na vrhu su sa mnom
Sve prolazi, sve Dolaze jači klinci, žešći klinci Bolji klinci, svi vojnici Freestyle po ulici Žedni bine, mic-a Kažu: dobro je Maajka ! Bio si care žešći, nek' si Aj sa bine bježi
I imaju pravo Stvarno, osjećam se staro Svake godine kažem Još jedan album i zdravo Al' nikad dosta To su ti ta reperska posla Kad čujem Koolade-ov beat Care, slažem rime odma'
ref: [Saša Antić] Sve, sve prolazi I po-, i pobjede i porazi Sve, sve prolazi Po-, podivljali su kompasi Sve, sve prolazi Al nova vridnost se pohrani Duboko, u neki tajni sef Da se ne pokvari
Sve prolazi, sve Samo zadnji single se pamti, klinci Ne jebu klasik stvari Ne znaju ni ko je Bahati Ni Redman, ni KRS, ni Chuck D Nije vruće sad po klubovima hoće Samo dirty sound
Sve prolazi, sve Uglavnom ništa nije tajno Gay, bilo bi sramota Sad se izjasne javno Ljude boli ona stvar Danas car je, sutra kita Neko kreten, drugom bitan Tuđe stavove ne čitam Ni slušam, nit' gledam Jer sve prolazi, pa ne znam Kol'ko bitno da l' sam loš Ili najbolji što jesam
Objektivno ne postoji Subjektivno se ne broji Jer se mjenja kako puše Koji danas, koji sutra, moji
Sve prolazi, sve Nemoj se živcirati, ne Kakvi to da su problemi Nisu krajnji, zar ne I beat stane, zar ne I pjesma prođe, zar ne sve polazi, sve
A nama još nije jasno... Kako ?!
ref: [Saša Antić] Sve, sve prolazi I ču-, i čuvam sve te slike Sve, sve prolazi O-, ostaju samo prike Sve, sve prolazi Lu-, lu-, ludi svit, ludo vrime Sve, sve prolazi Sve prolazi, ostaju samo rime | |
| | | | Edo Maajka | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |